PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.youtube.com/watch?v=wVfS7kXp-jQ

użytkownik usunięty
damianho15

Kiedys czytalem, ze Diesel trenowal od chyba czternastego roku zycia na siłce stad taka muskulatura

no racja,gosc niezle sie nameczył bo bez koksów to ciezko takie miesnie wychodowac.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie wiem, nie praktykuje

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale mi nie chodzi o mięśnie, bo do mięśni nic nie mam. Może Wam się wyda to głupie, ale oni mają w swej twarzy i w swym spojrzeniu coś, co mi nie pasuje. Arni i Sylvek to mieli, a ci dwaj tego nie mają. Ale okey, już lepiej nic nie mówię na ten temat, bo i tak nie zrozumiecie. ;-)

ocenił(a) film na 4
bradock

Niczego sobie nie zaprzeczyłam, po prostu napisałam to, co miałam do napisania.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok .Rozumiem .Bo myślałem że lubisz mieśniaków w kinie akcji bez wzgledu kto gra Arni ,Sylwek ,Lundgren czy Vin Diesel .Musisz lepiej poznać tych nowoczesnych twardzieli to może zmienisz zdanie ale też nie musisz .Nie wymagam to od ciebie .Uszanuje każdy twój gust .Ja na przykład nie lubię chińszczyzny w filmie .Wyjątek stanowi jedynie Bruce Lee i Jet li .

ocenił(a) film na 4
bradock

Bo lubię, ale jak już zdążył Granat zauważyć, widocznie nie mogę pogodzić się, że starzy odchodzą, a nowi przychodzą.
Jeta Li też lubię, u niego wielkie mięśnie nie są potrzebne, tak samo u Bruce'a Lee. Jackie Chanowi wielkie mięśnie tylko przeszkadzałyby w kaskaderce, dlatego nie koksował. Z tych niskich Chińczyków, to chyba tylko Bolo Yeung ma wielkie muły.

użytkownik usunięty
bradock

Hehe ta chińszczyzna. :)

ocenił(a) film na 6

No może trochę przesadziłem z tą chińszczyzną ale ogólnie nie przepadam za azjatyckimi aktorami . Lubię też Bolo Yeung .A mam pytanie ? Czy Seagal z twarzy wygląda na azjatę ,chińczyka ? Bo ja czytałem że on nie jest azjatą ,jest amerykaninem ale z twarzy mi się wydaje że jest ? W dodatku czasami się ubiera jak ci z wschodu aktorzy ,marynarka z fredzelkami ,jakieś dziwne koszule ,nie lubie tejwschodniej kultury .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja bym powiedziała, że Seagal jest Indianinem, z twarzy przypomina Indiańca. Pióropusz mógłby sobie założyć - ciekawe, jakby w tym wyglądał.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok ,dzięki .Podobno Chuck też ma krew indiańską .

ocenił(a) film na 4
bradock

Coś mi się obiło o uszy.

bradock

Matka Seagala jest Irlandką, a ojciec Żydem, skośne oczy ma zapewne po dziadku z Mongolii, taka mieszanka narodowościowa ;)

anonim7

O jego Indjańskiej krwii nic nie wiem.

ocenił(a) film na 6
anonim7

Ok ,dzięki .

użytkownik usunięty
bradock

Co do Likwidatora to się nie dziwie. Widać mało kto chce dzisiaj oglądać Arnolda który już tak wiarygodnie nie wygląda w kinie z racji wieku (dosyć się postarzał) i dłuższe przerwy.

karoman4

szczerze to ja uwazam ze Stalone i Schwarzenegger moze i byli jednymi z lepszych aktorow kina akcji ale szczerze wedlug mnie JeanClaude van Damme i tak byl od nich konkretnirjszy, dlatego tez nie moglem patrzec jak dostaje łomot od stalone w "Niezniszczalnych 2" bo mysle ze byl od niego lepszy, acz kolwiek nie zgodze sie co do Stahama bo uwazam ze Stacham jest tez dobry, tylko to tez nie te roczniki co van Damme czy Stalone, natomist z rocznikow Stahama tez konkretny jest Adkins (ktory w "Niezniszczalnych 2" kopie noz ktory trzyma van Damme, a na koncu leje sie ze Stahamem)

ocenił(a) film na 4
bradock

Dziwne, że pominięto tu Chuck'a Norrisa.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Właśnie to chciałem napisać ci Kasiu .Toż Skandal ! Że Carlosa pomineli ! A przecież takie filmy jak ,,Samotny Wilk McQuade ,Zaginiony w akcji 1,2 ,3 ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta 1,2 to klasyka kina akcji pełną parą !!

użytkownik usunięty
bradock

Może ten ktoś za nim nie przepada dlatego go nie ma.

ocenił(a) film na 4

Ale mimo wszystko, podoba mi się obsadzenie czterech pierwszych miejsc.

użytkownik usunięty
karoman4

Filmiku nie widziałem a kto na tych miejscach jest?

ocenił(a) film na 4

Nr 1. Schwarzenegger
Nr 2. Stallone
Nr 3. Willis
Nr 4. Chan

użytkownik usunięty
karoman4

ładnie. ;)

wedlug mnie:
Nr 1. Jean-Claude van Damme
Nr 2. Jason Staham
Nr 3. Scott Adkins
Nr 4. Willis, Chan Norris
Nr 5. Lundgren, Stalone, Schwarzenegger i cała reszta

ocenił(a) film na 6

Chyba tak

ocenił(a) film na 4
bradock

Skandal i to jaki.

karoman4

Norris to sie sprawdzil ale jako "Straznik Texasu"

ocenił(a) film na 4
szajbus84

Dzisiaj założyłeś konto i od razu uderzyłeś do mnie i pijesz do moich wypowiedzi?

karoman4

a coś ci nie pasuje?

ocenił(a) film na 4
szajbus84

Tak, mogłeś pod kimś innym napisać, a nie pod moją wypowiedzią.

karoman4

po prostu napisałem co ja o tym myślę, jak ci przeszkadza że ktoś pisze coś na temat tego co ty napiszesz po co w ogóle się wypowiadasz?

ocenił(a) film na 4
szajbus84

Nie przeszkadza, po prostu włączyło mi się podejrzenie, ale to już nie ma znaczenia.

ocenił(a) film na 6
szajbus84

Norris sprawdził się w wielu filmach zwłaszcza w klasykach kina akcji z lat osiemdziesiątych.

ocenił(a) film na 6
greggmm

Zgadza się .A co do najlepszych filmów Chucka typu ,,Zaginiony w akcji ,Kod Milczenia ,Odział Delta ,Inwazja na U.S.A można też zaliczyć do klasyki i do jego najlepszych te filmy produkowane przez mniejsze wytwórnie i z mniejszym budzetem filmy typu ,,Mściciel z hongkongu ,Oko za Oko ,Ośmiokąt itp Czy dopiero legenda Chucka jako bohatera 80's zaczyna się od ,,Samotnego Wilka McQuade ? Co sądzisz o tym ?

ocenił(a) film na 6
bradock

Bez wątpienia wielki przebój "Samotny Wilk McQuade" ugruntował pozycję Chucka jako wielkiej gwiazdy i legendy kina akcji lat osiemdziesiątych.Kolejne bardzo dobre filmy akcji z udziałem Norrisa stały klasykami kina akcji i jeśli ktoś pisze że Chuck Norris sprawdził się tylko w serialu "Strażnik Texasu" to znaczy że jest słabo zorientowany w temacie.