PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

1 Niezniszczalni 2 (2012 )
2 Niezniszczalni (2010 )
3 Rambo 3 (1988 )
4 Rambo 2 (1985 )
5 Komando (1985 )
6 Cobra (1986 )
7 Desperado (1995 )
8 Nieuchwytny Cel (1993 )
9 Inwazja na U.S.A (1985 )
10 Życzenie śmierci 3 (1985 )
A jakie wasze są ulubione/najlepsze ?

hah lol beke to ja mam z cb,no idz do piaskownicy haha

użytkownik usunięty
damianho15

Ale z ciebie gangster, a teraz stul pysk suchy, czerstwy sucharze.

zol mi cie hah,dobra koniec dyskusji bo klawiatury mi szkoda.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4

Dzięki Damianowi będziemy mogli wzbogacić Słownik Języka Polskiego w nowe słowa chyba, że zakwalifikują się one do Słownika Wyrazów Obcych.

czyli zal.

użytkownik usunięty
damianho15

ogarnij się dzieciaku. nie widzisz że nikt cię tu nie lubi? czas uciekać z tego portalu ;)

hah sam sie ogarnij.

użytkownik usunięty
damianho15

ja nie muszę w przeciwieństwie do ciebie.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Statham umie dobrze walczyć ,świetna jego walka była w Niezniszczalnych 2 z Adkinsem .Obecnie Seagal tak już nie potrafi walczyć ,jest wolny i mało efektywny i efektowny .Widziałem kilka jego nowych filmów typu ,,Rusłan ,, czy ,,Gra o życie ,, nic wielkiego nie pokazał .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ta w pierwszej części ''Niezniszczalnych'', na boisku też była fajna, tylko szkoda, że tak źle ujęta.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie ,dlaczego ? Mi się podobała ,jeszcze fajna w ,Elicie Zabójców z Owenem .

użytkownik usunięty

Ponawiam radę, naucz się pisać.

ocenił(a) film na 6

Statham przecież dzisiaj jest czołową gwiazdą kina akcji i szacunek mu się należy a niestety Damian tego nie rozumiem .Szkoda .

użytkownik usunięty
bradock

no właśnie.. ale on tego nie zrozumie...

bradock

zaden szacunek,zalosna podroba

a ja znam wszystkie te postacie,jak juz mowiłem aktorstwo mało wazne jest,seagal gra dobrze w swoich filmach szczegolnie tych najlepszych,i robi rozpierduche pokazuje sie w tym w czym jest najlepszy w akcji,walkach.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Akurat aktorstwo też się liczy w kinie ,bo mi Stevena cieżko się ogląda ,szczególnie jego grę aktorską ale naszcześcię on rekopensuje tą stuczność mi efektownymi walkami oraz ciętymi tekstami .

bradock

a mi sie fajnie oglada,w dup.ie mam aktorstwo,przestancie z tym aktorstwem tak w kólko,seagal gra ok.

ocenił(a) film na 4
damianho15

W dupie masz aktorstwo, to wydrukuj sobie plakat Seagala i rób powinnosc;D

użytkownik usunięty
damianho15

ustaw chodź raz inny avatar a nie zawsze tylko seagal wszechmogący

użytkownik usunięty
damianho15

Od tego jest to forum by dyskutować o grze aktorskiej poszczególnych aktorów. Jeśli coś Tobie się nie podoba zmień forum bo najwyraźniej właśnie pomyliłeś je.

użytkownik usunięty
damianho15

najlepszy w walkach to jest bruce lee

taki nie istnieje.

użytkownik usunięty
damianho15

znaczy się był ;) zniszczył by tego twojego synka w pół sekundy

bo ty wiesz haha,jak z chuckiem sie meczył godzine to z seagal miałby ogromne trudnosci.

użytkownik usunięty
damianho15

bo chuck to 7 krotny mistrz świata w karate a nie jakiś pionek. stefana by załatwił w minute

moze z brucem by nie miał szans ale z chuckiem by miał szanse.

użytkownik usunięty
damianho15

a skąd ty to możesz wiedzieć ?

no moge :D seagal to jeden z lepszych aktorow ktorzy umia sie bic praktycznie do perfekcji.

użytkownik usunięty
damianho15

haha bo tu zaraz się poleje ze śmiechu.

użytkownik usunięty
damianho15

Seagal się bije jak dziecko.

haha bo ty wiesz,ty taksie znasz na tm jak na nw czym,wiec nie wypowiadaj sie w tematach sobie obcych,seagal mistrz akido!!

użytkownik usunięty
damianho15

Mistrzem Aikido to jest ale np. Michio Hikitsuchi który posiada aż 10 dan. Seagal jest przereklamowany, ma ledwie 7 z czego 2 za promocje tej sztuki walki.

nie przereklamowany bo wielokrotnie pokazywał co potrafi.

użytkownik usunięty
damianho15

To tylko marne pokazy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Na ulicy przegrałby z pierwszym lepszym typkiem. Za dużo filmów fantastycznych z nim się naoglądałeś.

użytkownik usunięty

Tu się nie zgodzę. na ulicy by rządził.

na ulicy wygrał by z kazdym ,zreszta seagal bil sie na ulcy i kazdego obijal poczytaj troche ,masz gown.iana wiedze,nie kompromituj sie juz

użytkownik usunięty
damianho15

Czytałem kiedyś podobno przegrał z dwoma zwykłymi kolesiami z Japonii na ulicy, świadczy tylko o tym jaki jest słaby i przereklamowany. Pisałem Ci już za dużo filmów fantastycznych oglądasz.

haha jak juz to wygrał,seagal nigdy nie przegrał w rzeczywistosci,tyle co on potrafi to rzadko kto

użytkownik usunięty
damianho15

W filmie z każdego można zrobić mistrza. Wypromowali go w nich na wielkiego mistrza niepokonanego, a w rzeczywistości małe japońce go obijają.

w rzeczywistosci tez kazdego obija,nikt zwykly by tyle nie osiagnał bo wiadomo oprocz akido tam ma jeszcze czarne pasy w innych sztukach walki,wiec ogranij sie haha,typowy gimbus tak gada,zazdrosc zdrzera.

użytkownik usunięty
damianho15

Czarne pasy to także nic i zwykły pic. Prawdziwy mistrz się wyjawia na ringu, macie itp. Seagal żadnej walki nie stoczył. To nawet Van Damme jest mistrzem Europy. Ten twój idol nie ma żadnego tytułu i nawet na ulicy go obijają. Biedak jedynie w filmach każdego pokonuje, a potem takie dzieci myślą że 61 latek wygra z każdym w rzeczywistości. :)

bo wygra,obiijał kazdego na ulicy,wiec na ringu takze by wygrywał,tyle bo z toba na ten temat nie ma sensu dyskutowac,wiadomo ze seagal mistrz!!!

seagal jezeli z kims by przegrał to jak juz to z jakims bykiem majacym pojecie szersze o sztukach walki,ale takkich jest mało takze seagal praktycznie nie do pokonania

użytkownik usunięty
damianho15

Nie jest mistrzem w Aikido Mistrzostw się nie rozgrywa. Dobranoc, kończę dyskusję.

ocenił(a) film na 6
damianho15

A na jakiej podstawie twierdzisz że Bruce lee meczył się z Chuckiem godzinę ??????? Chyba nie bierzesz ich walki z filmu ,,Droga Smoka na serio ??? Ze oni ze sobą się bili na prawdziwe ??? To była tylko improwizacja ,tak samo jest z filmami Stevena .Nie jesteśmy w stanie z filmów przewidzieć prawdziwy poteciał danego aktora !!!

bradock

a no tak mi sie napisało.

ocenił(a) film na 6

Zgadza się ,aktorsko Steven wypada najsłabiej z czołowych gwiazd kina akcji i też nie ma takich kultowych ról jak Arni czy Sylwek ale też nie możną mówić że nic nie osiognoł w życiu ,osiągnoł wysokie umiejetnośći w sztukach walk ,nakrecił kilka świetnych klasyków kina akcji typu ,,Niko ,, ,,Wygrać że śmiercią ,, ,,Szukając Sprawieliwośći czy,, Liberator ,, Ożenił się z piękną kobiętą czyli Kely Le Brock ,był śłynny ,i dobrze zarabiającym aktorem w Hollywood w latach 90 .Jak na takiego człowieka z takim talentem aktorskim to naprawdę dużo ,bardzo dużo ....

eragonmark

aktorstwo mnie nie obchodzi,ma najlepsze filmy z nich wszystkich,dlatego jest legenda.