1 Niezniszczalni 2 (2012 )
2 Niezniszczalni (2010 )
3 Rambo 3 (1988 )
4 Rambo 2 (1985 )
5 Komando (1985 )
6 Cobra (1986 )
7 Desperado (1995 )
8 Nieuchwytny Cel (1993 )
9 Inwazja na U.S.A (1985 )
10 Życzenie śmierci 3 (1985 )
A jakie wasze są ulubione/najlepsze ?
Dzięki Damianowi będziemy mogli wzbogacić Słownik Języka Polskiego w nowe słowa chyba, że zakwalifikują się one do Słownika Wyrazów Obcych.
ogarnij się dzieciaku. nie widzisz że nikt cię tu nie lubi? czas uciekać z tego portalu ;)
Statham umie dobrze walczyć ,świetna jego walka była w Niezniszczalnych 2 z Adkinsem .Obecnie Seagal tak już nie potrafi walczyć ,jest wolny i mało efektywny i efektowny .Widziałem kilka jego nowych filmów typu ,,Rusłan ,, czy ,,Gra o życie ,, nic wielkiego nie pokazał .
Ta w pierwszej części ''Niezniszczalnych'', na boisku też była fajna, tylko szkoda, że tak źle ujęta.
Statham przecież dzisiaj jest czołową gwiazdą kina akcji i szacunek mu się należy a niestety Damian tego nie rozumiem .Szkoda .
a ja znam wszystkie te postacie,jak juz mowiłem aktorstwo mało wazne jest,seagal gra dobrze w swoich filmach szczegolnie tych najlepszych,i robi rozpierduche pokazuje sie w tym w czym jest najlepszy w akcji,walkach.
Akurat aktorstwo też się liczy w kinie ,bo mi Stevena cieżko się ogląda ,szczególnie jego grę aktorską ale naszcześcię on rekopensuje tą stuczność mi efektownymi walkami oraz ciętymi tekstami .
a mi sie fajnie oglada,w dup.ie mam aktorstwo,przestancie z tym aktorstwem tak w kólko,seagal gra ok.
Od tego jest to forum by dyskutować o grze aktorskiej poszczególnych aktorów. Jeśli coś Tobie się nie podoba zmień forum bo najwyraźniej właśnie pomyliłeś je.
bo chuck to 7 krotny mistrz świata w karate a nie jakiś pionek. stefana by załatwił w minute
haha bo ty wiesz,ty taksie znasz na tm jak na nw czym,wiec nie wypowiadaj sie w tematach sobie obcych,seagal mistrz akido!!
Mistrzem Aikido to jest ale np. Michio Hikitsuchi który posiada aż 10 dan. Seagal jest przereklamowany, ma ledwie 7 z czego 2 za promocje tej sztuki walki.
To tylko marne pokazy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Na ulicy przegrałby z pierwszym lepszym typkiem. Za dużo filmów fantastycznych z nim się naoglądałeś.
na ulicy wygrał by z kazdym ,zreszta seagal bil sie na ulcy i kazdego obijal poczytaj troche ,masz gown.iana wiedze,nie kompromituj sie juz
Czytałem kiedyś podobno przegrał z dwoma zwykłymi kolesiami z Japonii na ulicy, świadczy tylko o tym jaki jest słaby i przereklamowany. Pisałem Ci już za dużo filmów fantastycznych oglądasz.
W filmie z każdego można zrobić mistrza. Wypromowali go w nich na wielkiego mistrza niepokonanego, a w rzeczywistości małe japońce go obijają.
w rzeczywistosci tez kazdego obija,nikt zwykly by tyle nie osiagnał bo wiadomo oprocz akido tam ma jeszcze czarne pasy w innych sztukach walki,wiec ogranij sie haha,typowy gimbus tak gada,zazdrosc zdrzera.
Czarne pasy to także nic i zwykły pic. Prawdziwy mistrz się wyjawia na ringu, macie itp. Seagal żadnej walki nie stoczył. To nawet Van Damme jest mistrzem Europy. Ten twój idol nie ma żadnego tytułu i nawet na ulicy go obijają. Biedak jedynie w filmach każdego pokonuje, a potem takie dzieci myślą że 61 latek wygra z każdym w rzeczywistości. :)
bo wygra,obiijał kazdego na ulicy,wiec na ringu takze by wygrywał,tyle bo z toba na ten temat nie ma sensu dyskutowac,wiadomo ze seagal mistrz!!!
seagal jezeli z kims by przegrał to jak juz to z jakims bykiem majacym pojecie szersze o sztukach walki,ale takkich jest mało takze seagal praktycznie nie do pokonania
Nie jest mistrzem w Aikido Mistrzostw się nie rozgrywa. Dobranoc, kończę dyskusję.
A na jakiej podstawie twierdzisz że Bruce lee meczył się z Chuckiem godzinę ??????? Chyba nie bierzesz ich walki z filmu ,,Droga Smoka na serio ??? Ze oni ze sobą się bili na prawdziwe ??? To była tylko improwizacja ,tak samo jest z filmami Stevena .Nie jesteśmy w stanie z filmów przewidzieć prawdziwy poteciał danego aktora !!!
Zgadza się ,aktorsko Steven wypada najsłabiej z czołowych gwiazd kina akcji i też nie ma takich kultowych ról jak Arni czy Sylwek ale też nie możną mówić że nic nie osiognoł w życiu ,osiągnoł wysokie umiejetnośći w sztukach walk ,nakrecił kilka świetnych klasyków kina akcji typu ,,Niko ,, ,,Wygrać że śmiercią ,, ,,Szukając Sprawieliwośći czy,, Liberator ,, Ożenił się z piękną kobiętą czyli Kely Le Brock ,był śłynny ,i dobrze zarabiającym aktorem w Hollywood w latach 90 .Jak na takiego człowieka z takim talentem aktorskim to naprawdę dużo ,bardzo dużo ....