PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

1 Niezniszczalni 2 (2012 )
2 Niezniszczalni (2010 )
3 Rambo 3 (1988 )
4 Rambo 2 (1985 )
5 Komando (1985 )
6 Cobra (1986 )
7 Desperado (1995 )
8 Nieuchwytny Cel (1993 )
9 Inwazja na U.S.A (1985 )
10 Życzenie śmierci 3 (1985 )
A jakie wasze są ulubione/najlepsze ?

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jest Legendą? Ale dlaczego?:D Arnold jest legendą bo zagrał w kultowych filmach, jest legendą ponieważ jest najlepszym kulturystą wszech czasów, oraz był gubernatorem, z niczego doszedł do wszystkiego a Seagal? Przy Arnim gościu blednie...Co z tego ,że zna Aikido...Nie czyni go to legendą

użytkownik usunięty
eragonmark

Nie pogadasz z nim, człowiek nie posiada żadnych argumentów. :)

eragonmark

ok ja sie nie mowie ze arni nie jest legenda,seagal tak samo miał kultowe filmy,jest pierwszym białym który opanował do perfekcji akido i nie tylko to,pozatym jest policjantem i tak duzo mozna wymieniac,robi tez muzyke,człowiek orkiestra legenda i mi tu nie gadaj ze nie jest legenda,w kinie akcji jest tak samo wielki jak arni.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Taką samą? Za dużo powiedziane;)

eragonmark

dla cb...

ocenił(a) film na 4
damianho15

Tak ,dla mnie i wielu innych ludzi;) Myśląc normalnie...Porównaj sobie na papierze ich sukcesy i może zrozumiesz;) Dodam od siebie że Arnold za udział w Filmie Terminator 3 dostał rekordową gażę w wysokosci ponad 30 milionów dolarów;) Seagal najwięcej dostał 2,4 miliona;) Koniec debaty

eragonmark

hah gów.no mnie to ile dostał.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Seagal nie jest tak wielki jak Arni ,bo grał jednak w gorszych filmach (Ale i tak dobrych ) ,legendą kina akcji jest ale nie taką na poziomie Arniego .Takię są fakty ,wiencej już na tentemat nie dyskutuje z tobą ,bo wszystko wyjaśniłem ci .

bradock

jak dla mnie maja porownywalnie duzo dobrych filmow!!!!

bradock

"Ryzykanci"

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

No Ryzykańci były dobre . A nie uważasz Mateuszu ze Ryzykańci to był już początek/początki w Hollywood tego efekciarskiego kina ,takiego co właśnie Kasia nie lubi .Ja sam właśnie znalazłem w gazecie Cinema z 1997 roku recenzje tego filmu i tam właśnie piszą że ten to połączenie klasycznego Van Damma z kinem MTV .Mimo wszystko ten film łatwo i przyjemnie się ogląda .

bradock

Tak w tedy już zaczynali dawać efekty tego typu. Ogólnie ten jest taki w pozytywnym znaczeniu zwariowany, szybki, dynamiczny itd. Fajne postacie (Van Damme, Roodman, Rourke, Freeman) Świetna wielka rozrywka! W jednym programie o gwiazdach mówili ze to ostatni wielki film Rourke aż do czasu Zapaśnika (2008).

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Na Ryzykantach byłem w kinie w 1997 roku nad Morzem .To był mój pierwszy poważny seans filmowy jeśli chodzi o kino akcji .Przetem jezdziłem do kina ale to przeważnie z szkoły na jakieś bajki typu ,,Król Lew ,, czy ,,Flistonowie ,, Tak jak mówił użytkownik Lizmak ,w tamtych czasach nikt o zdrowych zmysłach nie weżnie dzieci na seans filmowy gdzie gra Jean Claude Van Damme czy Steven Seagal .To były ,,zakazane seanse ,, Pamietam jak wyszedłem z kina to byłem bardzo rozemocjonowany tym hiciorem ,najbardziej podobał mi się w tym filmie fragment jak Van Damme ćwiczył w tym ośrodku rehibilacyjnym .,od razu miałem skojarzenia do ,,Kickboksera ,, Po ryzykantach kolejnym poważnym ,i niezapomnianym seansem kinowym był mój pierwszy ,,Bondziak ,, czyli ,,Świat to za mało ,, Cóż to był za seans !!! Opowiadać można by było godzinami a no nie ma czasu .Przynajmiej teraz .

bradock

Bad Boys 1 i 2, Uniwersalny żołnierz

ocenił(a) film na 4
bradock

Seria ''Delta force'' zjada ''Raid'' na śniadanie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

W 1 cześci aż tak dużo rozpierduchy to nie ma ,bo pierwsza połowa filmu to bardziej dramat zakładników ,dopiero w drugiej czesci chłopaki przystepują do rozwałki ,natomiast jako film ,,Delta Force ,, jest lepsze od ,,Raid ,, Ma świetny klimat ,Norris i Marvin itp Ale jako Rozpierducha ,,Raid ,, kosi !!! A tak wogóle Kasiu jeśli tak naprawdę nie lubisz ,,Raid ,, to chyba z przerażeniem czekasz na ,,Niezniszczalnych 3 ,, bo Sylwek powiedział że ten film mu się bardzo podobał i bedzie się na nim mocno wzorował .

ocenił(a) film na 4
bradock

Zobaczymy, jak wyjdzie film. Sylvek dużo rzeczy mówi, a potem okazuje się, że to ploty.

Co do serii ''Delta force'' (mówię o wszystkich trzech częściach), jako całokształt uważam, że jest o niebo lepsza od tych wszystkich Raidów. W pierwszej części ''Delta force'' akcja rozwija się dopiero później, ale przez cały ten czas mamy dobrą fabułę. W kolejnych dwóch częściach, akcja dosięga zenitu i robi się naprawdę gorąco.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Jeśli nie myle to Niezniszczalni 3 bedą drugim filmem po Raid gdzie w Zamknietym Terenie bedą dzialać grupa bohaterów ,zawsze w takich schematach działał jeden ,silny ,wyrazisty bohater np Die Hard , Liberator czy Pasażer 57 .Aczkolwiek w Liberatorze w niektórych fragmentach pomagała mu załoga Missouri .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja rozumiem, nierealistyczne sceny, to nieodzowna część kina akcji. Ale np. w ''Raid'' jest tam za dużo przesadyzmu. W filmach, które wymieniłeś nie było tego tak dużo.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie widziałem Raida ale czy Komando, Rambo III nie jest przesadzone, oczywiście że są. Tylko te dwa filmy są z lat 80 i pewnie dlatego się nie czepiasz.

użytkownik usunięty

Raid jest bardzo dobry polecam.

użytkownik usunięty

Zobaczy się.

ocenił(a) film na 4

Przesadyzm, ale i montaż przede wszystkim leży. No cóż. Jednym się to podoba, drugim niekoniecznie, prawda?

użytkownik usunięty
karoman4

dziwię się że właśnie ci się nie spodobał Raid. myślałem że lubisz ostre kino akcji a że przesadzone to co z tego. ważne że przyjemnie się ogląda. poza tym kino akcji prawie zawsze bywa przesadzone. może obejrzyj jeszcze raz i zastanów się nad podwyższeniem oceny? w końcu sly jak sam powiedział że będzie wzorować ex3 na tym filmie.

ocenił(a) film na 4

Przy takim chaotycznym montażu właśnie źle się ogląda. Nie mam nic przeciw przesadyzmowi w kinie akcji, ale ten film jest aż zanadto taki. Poza tym nie musi mi się wszystko podobać, prawda?

użytkownik usunięty
karoman4

Tylko o montaż chodziło ?

ocenił(a) film na 4

Nie tylko. Brakowało czegoś, co urozmaiciłoby całą akcję, jakiegoś napięcia, adrenaliny. Ale końcowa walka była najlepsza z całego filmu.

użytkownik usunięty
karoman4

No już myślałem, bo walka Lundgren Li była słabiutko zmontowana, a dycha poszła. Okey.

ocenił(a) film na 4

W Ex1 był słaby montaż, to prawda, ale ten defekt przyćmiła chociażby plejada gwiazd, sentyment do nich, ''strzał ostrzegawczy'', zabawne gagi itd.
Aha i sam fakt, że ktoś zdecydował się na taką produkcję.

użytkownik usunięty
karoman4

Czyli mam rozumieć że dałaś głównie za obsadę dychę. Czegoś takiego i ja zbytnio nie rozumiem. Myślałem że zdecydowanie wolisz drugą część, ale skoro tu i tu taka sama ocena to film jest równy drugiemu.

ocenił(a) film na 4

Nie głownie za to i nie musisz tego rozumieć. Moje oceny, to moja sprawa. Wolę obie części.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak to jest twoja sprawa. Ale jak w jedynym filmie czepiamy się montażu to i tam powinniśmy by postąpić uczciwie wobec siebie. Słabe efekty specjalne ci nie przeszkadzały w EX 1?

ocenił(a) film na 4

A mógłbyś ze mnie już zejść i dać mi spokój?

użytkownik usunięty
karoman4

Tylko się pytam, nie czynię nic złego.

ocenił(a) film na 4

Czepiasz się, a to już jest złe. Mam prawo do własnego zdania., bez względu na to jakie ono jest.

ocenił(a) film na 4

Jak napisałam Henry'emu, w Raid nie czepiam się tylko montażu.

ocenił(a) film na 6
karoman4

,,Brakowało czegość ,co urozmaiciło by cała akcje ,jakiegość napiecia ,adrealiny ,, Doskonale cię rozumiem i właśnie to wszystko dostaniesz w ,,Olimp w ogniu ,, ! : http://www.youtube.com/watch?v=YTHHNxrMAqQ

ocenił(a) film na 4
bradock

Spoko.

ocenił(a) film na 6
karoman4

A co wolisz z Norrisem bardziej : Trylogię ,,Zaginiony w akcji ,, czy ,,Serie ,,Delta Force ,, ? W czym lepiej wypadł ,wyszedł ?

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja bardziej wolę ''Delta force''. Choć Chuck pojawił się tylko w dwóch częściach, a w trzeciej zastąpił go syn.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Co nie zmienia faktu że "Raid" jest kure***o dobrym filmem.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Według mnie nie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Wczoraj sobie ponownie obejrzałem ,,Raid ,, i rzecywiśćie montaż jest zbyt chaotyczny ,momentami bolą oczy i jest szybko pokazane .Nie mniej jednak sam film wydaje się być ciekawy i pomysł orginalny .Walki niektóre robią wrażenia .Ocena 7 optymalna .

użytkownik usunięty
bradock

Oj kolego, zrobiłeś przeogromny błąd. Dałeś Bronsona i Norrisa na dwa ostatnie miejsca, a Eastwooda w ogóle nie wymieniłeś. Doskonale wiesz co to dla Ciebie teraz oznacza.

ocenił(a) film na 6

Sorry ,zapomniałem o Eastwoodzie .On miał świetną ,,Siła Magnum ,, Tam to ale było akcji ,choć w sumie to ci Gliniarze -Zabójcy kasowali tych przestepców ,Clint miał trochę odpoczynku w tym filmie .Najbardziej podobała mi się w tym filmie scena gdzie ci 3 gliniarze odwiedzili Brudnego Harrego na Parkingu i mu się pytali czy się do nich dołącza ,tłumaczyli mu obowiązujące prawo jest zbyt łagodne dla przestepców i ten tekst ,, Pan to powinien rozumieć Inspektorze ,, Brudny Harry w pewnym sensie był ich łagodną czy umiarkowaną /stonowaną wersją .

ocenił(a) film na 6

Co do ostatniego miejsca Norrisa czy Bronsona to nie ma znaczenia bo ja wszystkie dobre filmy aktion lubię ,zauważ że nawet nie dałem filmu z Lundgrenem czy Seagalem a oni też grywali w fajnych filmach .

ocenił(a) film na 9
bradock

Wszystkich tytułów przez Ciebie wymienionych nie oglądałem, ale na pewno zasłużenie wypadają Niezniszczalni i części Rambo. Dałbym jeszcze trochę Van Damma(np. Uniwersalny Żołnierz czy Podwójne Uderzenie - sztuk walki filmów nie daję, bo tutaj, w tym temacie dominuje akcja) i Dolpha Lundgrena(Punisher, Ostry Poker(...) ). Nie zawachałbym się też z kilkoma tytułami z Chuckiem Morrisem i Melem Gibsonem. Ostatnio oglądałem z nim "Godzinę Zemsty" i to naprawdę dobry film :)

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

To nadrabiaj Adamie bo szkoda czasu !!!

ocenił(a) film na 9
bradock

Mistyfikację Dopha Lundgrena po wielu godzinach poszukiwania wreszcie znalazłem :) Obejrzę dziś albo jutro :)

AdamBayern01

Co ty Adamie masz z tym "Morisem" ?