U mnie o miejsce pierwsze zaciekle walczą scena karaoke na końcu oraz walka Rondy w szpilkach wraz z muzyką a'la Hannah Montana przed starciem.
Nie ustopi młodszym pola bo nie musi tego robić ,po prostu kino akcji umiera ,wyczerpuje
się formuła a także moda na takie akcyjniaki .Wiec nie bedzie kolejnego ,,Jean Claude Van Lutz ,, Chyba że ktoś uzna że filmy S -F jak np ,,Kroniki Riddicka ,, czy Przygodowe jak ,,Hercules ,, to są
akcyjniaki .Dla mnie nie są .Dziś Hollywood nie potrzebuje już herosów ,w Salt miał grać pierwotnie Tom Cruise ale był zalety wiec wzieli Angelinę Jolie .A jeśli i ona była by zaleta to
pewnie by Damon zagrał .
Tylko pytanie czy 4 cześć wogólę powstanie przy zaistniałej sytuacji ? Czy ten wyciek jak powstał nie spowoduje klapy finasowej ,,Exp3 ,, ? Tak samo PG -13 .Do tego mogą dojść niepochlebne opinie ,recenzje o filmie ,posypie się fala krytyki itp Ciekawe czy jak film zostanie katastrofalnie odebrany przez publiczność ,masową widownie to Sylwek zdecyduje się go pomścić tak jak to zrobił Eric Robert z ,,Najlepsi z Najlepsi ,, ? Tamten film z 1989 był o niebo lepszy od Exp3 ale słabo się sprzedał (Choć stał się kultowy ) ,Roberts ,Rhee nie chcieli tak kończyć ,zdecydowali się na Sequel i 1993 mieliśmy drugą cześć ,znaccznniieee lepszzzaaą !!! Ciekawe czy producenci i Sylwek wyciągną wnioski z tego błędu ?
I wówczas Stallone czy Statham beda wystepowac gościnnie i opowiadać jak to kiedyś było siedzac przy stoliku jak Van Damme w Queście.
http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Nowe+plakaty+%22Mad+Max%3A+Fury+Road%22+zwias tuj%C4%85+carmageddon-106445
To na bank. Niekiedy remake jest potrzebny, dlatego proponuje zrobić remake Expendables.
Będzie Lutz, Ortiz, Rousey with Stallone also Statham.
Jet Li w zadki ich kopnie. Co z Ludgrenem to nie wiem, ale widać, że się chłop wypalił jako Gunner.
Juz widze nowe Rambo. Zdziadzialy Stallone pewnie znowu będzie hołubił młodzież.
Nie bedzię tak ,jeśli teraz dostaną po dupie w Box Office .Przypominam że 2 cześć mimo że zawierała Van Damma ,Norrisa ,Adkinsa i miała R -kę w Stanach zarobiła mniej .Cofneli się do tyły na tym terytorium .Jeśli ,,Exp3 ,, zarobi znacznie mniej w PG -13 niż poprzednie cześci to prawdopobnie przeanalizują błedy i wyciągną wnioski .
Zarobia znacznie mniej przez ten wyciek. Normalnie bez wyciek obstawiam ze zarobili by gdzies z 300mlna tak z wyciekiem 180-240mln na calym swiecie. Nie jest to tragiczny wynik ale oni pewnie przed wyciekim liczyli na przynajmniej 360.
Młodzi mogą spokojnie grać, ale pytanie czemu akurat Ci (Lutz, Ronda itp) zagrali. Jest tylu młodszych co są sto razy lepsi. Przykład Tom Hardy, dobry w rolach twardych gości. Wiem ma 36 lat, ale to wciąż młody wiek, prawda? Albo Tony Jaa - świetny kopacz.
A Chris Hemswoth w EX 2 zamiast Liama powinien zagrać.
Popieram przedmówców, film tak denny że oglądałem go na 2 razy, po 1h dosłownie usnąłem. Sceny z czołgami, ich pociski lecące niewiadomo jak długo i mające siłe rażenia granatu ręczego - idiotyzm.
Cały film do bani, najgorsza część, qurwa, najpierw rozczarowanie słabym Sabotażem, teraz to coś.
Początek zayebisty, a potem akcja siadła i zrobił się nam thriller kryminalny, czy uj wie co.
Koniec to western, duża cześć to horror ale mało jakiego gatunku tam nie było. Był nawet fps przez chwile :D
No nie, tak daleko się nie posunę, chyba że chodzi o oglądanie w kinie, wybrania się na seans z pewnością bym żałował.
Dla mnie leciutka tandeta. W sumie ogladanie Willisa w nowych filmach strasznie mnie męczy.
Wszyscy męczą w tych nowych filmach, pooglądaj sobie Transformersy :D
Muszę Sweltera z JCVD obejrzeć do końca, po 20 m nawet, nawet.
Wolę czegoś innego. Czasem brak akcji jest atutem. Nie narzekam jednak, bo nie widzialem zadnej czesci w calosci. Bardziej czekam na Epolucję planety małp.