PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

U mnie o miejsce pierwsze zaciekle walczą scena karaoke na końcu oraz walka Rondy w szpilkach wraz z muzyką a'la Hannah Montana przed starciem.

użytkownik usunięty
karoman4

Jean Claude Van Lutz.

ocenił(a) film na 4

Dobra. Idę oglądać ''Sabotage'' z Markiem D.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Markiem D???

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Mark Dacascos ''Sabotage'' 1996r.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Nie widziałem;) a widziałaś ten z Arnoldem?

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Tego z Arnim jeszcze nie widziałam, ale wszystko jest przede mną.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie ustopi młodszym pola bo nie musi tego robić ,po prostu kino akcji umiera ,wyczerpuje
się formuła a także moda na takie akcyjniaki .Wiec nie bedzie kolejnego ,,Jean Claude Van Lutz ,, Chyba że ktoś uzna że filmy S -F jak np ,,Kroniki Riddicka ,, czy Przygodowe jak ,,Hercules ,, to są
akcyjniaki .Dla mnie nie są .Dziś Hollywood nie potrzebuje już herosów ,w Salt miał grać pierwotnie Tom Cruise ale był zalety wiec wzieli Angelinę Jolie .A jeśli i ona była by zaleta to
pewnie by Damon zagrał .

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tylko pytanie czy 4 cześć wogólę powstanie przy zaistniałej sytuacji ? Czy ten wyciek jak powstał nie spowoduje klapy finasowej ,,Exp3 ,, ? Tak samo PG -13 .Do tego mogą dojść niepochlebne opinie ,recenzje o filmie ,posypie się fala krytyki itp Ciekawe czy jak film zostanie katastrofalnie odebrany przez publiczność ,masową widownie to Sylwek zdecyduje się go pomścić tak jak to zrobił Eric Robert z ,,Najlepsi z Najlepsi ,, ? Tamten film z 1989 był o niebo lepszy od Exp3 ale słabo się sprzedał (Choć stał się kultowy ) ,Roberts ,Rhee nie chcieli tak kończyć ,zdecydowali się na Sequel i 1993 mieliśmy drugą cześć ,znaccznniieee lepszzzaaą !!! Ciekawe czy producenci i Sylwek wyciągną wnioski z tego błędu ?

Jeszcze bedzie tak, ze w EX5 nie bedzie żadnych ikon kina akcji tylko same lutzy.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

I wówczas Stallone czy Statham beda wystepowac gościnnie i opowiadać jak to kiedyś było siedzac przy stoliku jak Van Damme w Queście.

http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Nowe+plakaty+%22Mad+Max%3A+Fury+Road%22+zwias tuj%C4%85+carmageddon-106445

użytkownik usunięty
granat5

Będzie moc.

Będzie lepszy od nudnego, starego Mad Maxa.

granat5

Teraz czekać na trailer.

użytkownik usunięty
granat5

To na bank. Niekiedy remake jest potrzebny, dlatego proponuje zrobić remake Expendables.

Bardzo ciekawe reżyserem tego remake'a jest ten sam kolo co zrobił starego Mad Maxa.

użytkownik usunięty
granat5

Z reguły lubię obejrzeć oryginał przed przeróbką, ale tutaj jakoś mnie odpycha.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Będzie Lutz, Ortiz, Rousey with Stallone also Statham.
Jet Li w zadki ich kopnie. Co z Ludgrenem to nie wiem, ale widać, że się chłop wypalił jako Gunner.

użytkownik usunięty
karoman4

Juz widze nowe Rambo. Zdziadzialy Stallone pewnie znowu będzie hołubił młodzież.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Nie bedzię tak ,jeśli teraz dostaną po dupie w Box Office .Przypominam że 2 cześć mimo że zawierała Van Damma ,Norrisa ,Adkinsa i miała R -kę w Stanach zarobiła mniej .Cofneli się do tyły na tym terytorium .Jeśli ,,Exp3 ,, zarobi znacznie mniej w PG -13 niż poprzednie cześci to prawdopobnie przeanalizują błedy i wyciągną wnioski .

bradock

Zarobia znacznie mniej przez ten wyciek. Normalnie bez wyciek obstawiam ze zarobili by gdzies z 300mlna tak z wyciekiem 180-240mln na calym swiecie. Nie jest to tragiczny wynik ale oni pewnie przed wyciekim liczyli na przynajmniej 360.

karoman4

Młodzi mogą spokojnie grać, ale pytanie czemu akurat Ci (Lutz, Ronda itp) zagrali. Jest tylu młodszych co są sto razy lepsi. Przykład Tom Hardy, dobry w rolach twardych gości. Wiem ma 36 lat, ale to wciąż młody wiek, prawda? Albo Tony Jaa - świetny kopacz.
A Chris Hemswoth w EX 2 zamiast Liama powinien zagrać.

ocenił(a) film na 4
granat5

Kopaczy z potencjałem tak, ale nie golców z disneyowskiej stajni.

karoman4

Kogo masz na myśli mówiąc o golcach Disneya? hehe

ocenił(a) film na 4
granat5

Jejku, ogólnie rzecz ujęłam.

karoman4

Zac Efron

ocenił(a) film na 4
granat5

Nie, ci dwaj bliźniacy z tego hotelu.

karoman4

I Hannah Montana. :(

ocenił(a) film na 4
granat5

I ją koniecznie wziąć do scen karaoke.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Popieram. To było wku.....

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Chodzi Ci o karaoke? Przeybal! tym sprawę, że hej!

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dokładnie.

Popieram przedmówców, film tak denny że oglądałem go na 2 razy, po 1h dosłownie usnąłem. Sceny z czołgami, ich pociski lecące niewiadomo jak długo i mające siłe rażenia granatu ręczego - idiotyzm.

ocenił(a) film na 6

Cały film do bani, najgorsza część, qurwa, najpierw rozczarowanie słabym Sabotażem, teraz to coś.

ocenił(a) film na 3
ActionMan_filmaniak

Też tak uważam, słaby Sabotaż, słabi Niezniszczalni :/

ocenił(a) film na 6
Robert831231

Początek zayebisty, a potem akcja siadła i zrobił się nam thriller kryminalny, czy uj wie co.

ocenił(a) film na 3
ActionMan_filmaniak

Koniec to western, duża cześć to horror ale mało jakiego gatunku tam nie było. Był nawet fps przez chwile :D

ocenił(a) film na 6
Robert831231

najlepszy fps był w nowym Robocopie :D

ocenił(a) film na 3
ActionMan_filmaniak

Wszystkie te 3 filmy żałuje, że oglądałem :/

ocenił(a) film na 6
Robert831231

No nie, tak daleko się nie posunę, chyba że chodzi o oglądanie w kinie, wybrania się na seans z pewnością bym żałował.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Co dalej pytacie? Die Hard 6 xD

ocenił(a) film na 6

Akurat piątka jak dla mnie nie była taka zła.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Dla mnie leciutka tandeta. W sumie ogladanie Willisa w nowych filmach strasznie mnie męczy.

ocenił(a) film na 6

Wszyscy męczą w tych nowych filmach, pooglądaj sobie Transformersy :D
Muszę Sweltera z JCVD obejrzeć do końca, po 20 m nawet, nawet.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Chyba jednak podziekuje.

ocenił(a) film na 6

Przynajmniej na brak akcji nie będziesz mógł narzekać :)

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Wolę czegoś innego. Czasem brak akcji jest atutem. Nie narzekam jednak, bo nie widzialem zadnej czesci w calosci. Bardziej czekam na Epolucję planety małp.

ocenił(a) film na 6

Nie w tej serii,chyba Ewolucję.
Mam nadzieję, że Need for speed nie zyebali.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Tak Ewolucje. Po prostu myślałem o Rondzie w trakcie pisania posta.

ocenił(a) film na 6

Nie dziwię Ci się, w sumie Rondy było więcej niż Stathama xD