PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
użytkownik usunięty
mariusz87kox

Ej a mozesz leczyc swoje ego gdzie indziej ?

mariusz87kox

Kolejny czop z dupy.

SF_Lover

nie pyskuj synek.

mariusz87kox

k***a mać, nie będzie Seagala? P****le to, nie oglądam, niech się walą na ryj.

anonim7

to juz wiadomo od wczoraj,ja tez nie ogladam.

damianho15

Znowu będzie to samo co 1 i 2 albo i gorsze jak mają być te młode wilczki, którzy się w większości do niczego nie nadają.

anonim7

gorsze i to o wiele bo z nowych to chan ma byc tylko i potem sami młodzi,niestety to bedzie porazka.

mariusz87kox

Odnośnie filmu Być jak Kazimierz dejna, JAK CHCESZ SOBIE TROLOWAC TO SE K... TROLLUJ ALE KURFA NIE PAPUGUJ POMYSŁÓW BO TO SŁABE JAK WIEK SEAGALA

użytkownik usunięty
mariusz87kox

Powiedzmy że na początku mnie wkurvviałeś, teraz może i Cię lubię, nie wiem czemu o0

ocenił(a) film na 6
mariusz87kox

To Seagalowi powineś dać 1/10 bo on nie chciał się zgodzić na zagranie w tym filmie ,a producentom Niezniszczalnych 3 za Sam Brak Seagala dać conajmej 8/10 za to że chcieli mu umożliwić powrót na szczyty kina akcji .

użytkownik usunięty
bradock

No nie wiem producent Lerner na pewno go nie chciał.

no własnie,a nie ze seagal nie chciał.

użytkownik usunięty
damianho15

Ale Seagal też nie chciał co jasno mówił.

to musi byc przyczyna!

ocenił(a) film na 6

Może Steven nie chciał głównie ze Lerner był producentem ,a wymyślił wymówke że fabularnie film mu nie pasuje .Ale miał szanse ,nikt mu drogi nie zamykał jak to twierdzi Damian .

ocenił(a) film na 6
bradock

Dokładnie nikt go nie będzie błagał na kolanach o to by łaskawie raczył wystąpić. Jak woli grać w rumuńsko amerykańskich budżetówkach to niech sobie gra jego sprawa.

ocenił(a) film na 6

Ja wczoraj czytałem wywiad Stallone który mówił tak : Na pewno nie bedzie Seagala .Może nam się poszcześći z Jackie .Zresztą jak by Lerner go nie chciał to by mu Stallone rok temu nie proponował udziału mu w tym filmie .

ocenił(a) film na 4
bradock

''Zresztą jak by Lerner go nie chciał to by mu Stallone rok temu nie proponował udziału mu w tym filmie .'' <--- Właśnie, Bradock ma rację.

bradock

jedno jest pewne to nie wina seagala wiec nie pisz głu.pot.

ocenił(a) film na 4
damianho15

To wina Stalina.

karoman4

haha bardzo smieszne,niewiadomo kogo.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Tylko że Steven nie chciał grać w tym filmie ,to nie ulega wątpliwośći .Zręsztą co tu dużo mówić : Nie ma Stevena ,bedą może inni ,ciekawśi np The Rock ,Diesel ,Cage ,Snipes ,Ford ,Rourke .itp

bradock

no beda młodzi hah nie spodziewajmy sie dobrego filmu w takim razie,skoro stevena niema to i rocka pewnie nie bedzie niestety.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie czytałeś ostatniego tematu Expendable91?

karoman4

jakiego?

ocenił(a) film na 4
damianho15

http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/dwayne+ johnson+wyrazi%C5%82+zainteresowanie%C2%A0,2159117

karoman4

i co z tego? i tak sylvek go pewnie nie wezmie,nie wierze w to.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Skąd ta pewność?

karoman4

bo sylvek jest chyba poje.ba.y skoro bierze młodych,niema seagala,porazka......

ocenił(a) film na 4
damianho15

A skąd pewność, że bierze młodych?

karoman4

sam mówił o tym

użytkownik usunięty
damianho15

22 to juz nie mlody. Kult mlodosci, powyzej 30-tego roku zycia jestes dziadkiem

22-27 niema ani jednego aktora który by sie nadał do tego filmu.

użytkownik usunięty
damianho15

Raczej nie ma

ocenił(a) film na 4
damianho15

A Edyta Górniak mówiła, że nigdy nie poddawała się operacjom plastycznym i co, też jej uwierzysz?

karoman4

pewnie ze nie.

bradock

to nie wina seagala,co ty wygadujesz! niema go to musi byc przyczyna podejrzewam ze lerner i jcvd moga byc w to zamieszani.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Przecież Van Damme sam mówił, że Seagal powinien zagrać w tej części, więc co Ty za p!erdoły opowiadasz?

karoman4

hah i co spotkali by sie razem na planie i sie pogodzili? w co ty wierzysz,do tej współpracy nie mogło dojsc

ocenił(a) film na 4
damianho15

Kurczę, a skąd wiesz, że Van Damme będzie grał?

karoman4

to i tak jest jeszcze lerner wiec niech mi ktos tu nie wsciska ze seagal nie chciał.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Więc nie pisz, że Van Damme mógł być w to zamieszany, skoro nawet nie ma podstaw, by tak sądzić.
Co do Lernera, to ta opcja byłaby bardziej możliwa.

karoman4

no na 100 to nie powiedziano ze nie wystapi.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Więc czym Ty się martwisz?

karoman4

niczym,bo seagal nie niema do hu**

ocenił(a) film na 4
damianho15

Czego Seagal nie ma?

użytkownik usunięty
damianho15

To było od początku wiadome że nie wystąpi. W czym problem?

no wiadome nie było,problem jest ze taki wielki fighter nie wystapi w takim filmie.

użytkownik usunięty
damianho15

Było. Nie zagrał w jedynce, w dwójce to pewne że i w trójce również nie. Jeszcze konflikt z producentem i brak wyrazów zainteresowania ze strony Seagala. Każdy to praktycznie wiedział.