Znowu będzie to samo co 1 i 2 albo i gorsze jak mają być te młode wilczki, którzy się w większości do niczego nie nadają.
gorsze i to o wiele bo z nowych to chan ma byc tylko i potem sami młodzi,niestety to bedzie porazka.
Odnośnie filmu Być jak Kazimierz dejna, JAK CHCESZ SOBIE TROLOWAC TO SE K... TROLLUJ ALE KURFA NIE PAPUGUJ POMYSŁÓW BO TO SŁABE JAK WIEK SEAGALA
Powiedzmy że na początku mnie wkurvviałeś, teraz może i Cię lubię, nie wiem czemu o0
To Seagalowi powineś dać 1/10 bo on nie chciał się zgodzić na zagranie w tym filmie ,a producentom Niezniszczalnych 3 za Sam Brak Seagala dać conajmej 8/10 za to że chcieli mu umożliwić powrót na szczyty kina akcji .
Może Steven nie chciał głównie ze Lerner był producentem ,a wymyślił wymówke że fabularnie film mu nie pasuje .Ale miał szanse ,nikt mu drogi nie zamykał jak to twierdzi Damian .
Dokładnie nikt go nie będzie błagał na kolanach o to by łaskawie raczył wystąpić. Jak woli grać w rumuńsko amerykańskich budżetówkach to niech sobie gra jego sprawa.
Ja wczoraj czytałem wywiad Stallone który mówił tak : Na pewno nie bedzie Seagala .Może nam się poszcześći z Jackie .Zresztą jak by Lerner go nie chciał to by mu Stallone rok temu nie proponował udziału mu w tym filmie .
''Zresztą jak by Lerner go nie chciał to by mu Stallone rok temu nie proponował udziału mu w tym filmie .'' <--- Właśnie, Bradock ma rację.
Tylko że Steven nie chciał grać w tym filmie ,to nie ulega wątpliwośći .Zręsztą co tu dużo mówić : Nie ma Stevena ,bedą może inni ,ciekawśi np The Rock ,Diesel ,Cage ,Snipes ,Ford ,Rourke .itp
no beda młodzi hah nie spodziewajmy sie dobrego filmu w takim razie,skoro stevena niema to i rocka pewnie nie bedzie niestety.
http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/dwayne+ johnson+wyrazi%C5%82+zainteresowanie%C2%A0,2159117
A Edyta Górniak mówiła, że nigdy nie poddawała się operacjom plastycznym i co, też jej uwierzysz?
to nie wina seagala,co ty wygadujesz! niema go to musi byc przyczyna podejrzewam ze lerner i jcvd moga byc w to zamieszani.
Przecież Van Damme sam mówił, że Seagal powinien zagrać w tej części, więc co Ty za p!erdoły opowiadasz?
hah i co spotkali by sie razem na planie i sie pogodzili? w co ty wierzysz,do tej współpracy nie mogło dojsc
Więc nie pisz, że Van Damme mógł być w to zamieszany, skoro nawet nie ma podstaw, by tak sądzić.
Co do Lernera, to ta opcja byłaby bardziej możliwa.