"Idź pier.dol swoją starą" - tak ci mówią koledzy, bo sami
ją przerżnęli i ci polecają bo niezła z niej sucz.
Nie śmiej się bo pewnego dnia po porannym wejściu na komputer zobaczysz na stronie Filmweb swoje zbanowane konto. Obserwuję Cię od pewnego czasu, ostatnio przeginasz ostro, a takie zachowanie nie będzie tutaj tolerowane. Mogę w tej chwili już spokojnie napisać wiadomość do administracji o twym postępowaniu, na dowód pokaże twoje wypowiedzi.
Dalej używasz niecenzuralnych słów w moim kierunku, jest mi z tego powodu bardzo przykro. Zobaczymy jakie zdanie na ten temat ma administracja. Za twoje ostatnie wybryki mogę Cię zapewnić, że ban to za łagodna kara.
Pomyślę tylko nad szczegółami mojej wiadomości jaką niedługo skieruje do władz tego portalu.
Pedał - to część mechanizmu dźwigniowego służąca do wprawiania go w ruch za pomocą nacisku nogą.
Czy wiesz co piszesz?
,,Niech mi ktoś tu nie wciska że Seagal nie chciał ,, Tu masz niedowiarku wywiad z Seagalem który mówił że nie jest zainteresowany tym filmem ! http://www.expendablespremiere.com/1/post/2012/11/steven-seagal-not-interested-i n-expendables-3-terminator-re-boot.html
Pewnie nie chciał grać drugo -planowej roli albo nie podobała mu się koncepcja filmu .Ale to nie jest winna Sylwka czy reszty ekipy .
taki gwiazdor powinnien byc głównym aktorem obok sylvka we wszystkich czesciach inaczej niech sie pocałuja.
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://theactionelite.com/201 2/11/steven-seagal-not-interested-in-being-expendable/&prev=/search%3Fq%3Dsteven %2Bseagal%2Bnot%2Binterested%2Bexpendables%2B3%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1024%2 6bih%3D630&sa=X&ei=7thFUdOJGobKsga_2oH4CQ&ved=0CD0Q7gEwAg
W czym ? .Norris się zgodził zagrać 5 minutowy epizod a Steven nie chciał grać ? Pewnie mu nawet wiekszą rolę szykowali .Jego sprawa .Widocznie ma swoich fanów w dupie .
Nie wiadomo wogóle jaką rolę mu chcieli zaproponować ? Ale dla Jackie chcieli taką pierwotnie dać .Wogóle proponuje już temat zamknoć .Stevena nie ma i nie bedzie już w seri ExP .Wogóle jeśli by nawet zagrał w ExP 3 nic by mu to nie dało dla dalszej kariery .Wątpię żeby potem wrócił na salony kinowe i kręcił ni Liberator 3 czy ,,Niko 2 ,,
http://theactionelite.com/2012/11/steven-seagal-not-interested-in-being-expendab le/
KAROMAN:
Z głowy biorę te texty, wymyślam na bieżąco ;) A czemu pytasz?? :D
DAMIANHO15:
Zamknij mordę wysrany przez żółwia i rozjechany przez walec złamany
paznokciu taniej dzivvki! Nie jesteś Fanem serii, to nie wiem w ogóle
po kiego chuya tu siedzisz i komentujesz?!? Weź yebnij łbem o ścianę
ale tak, żeby to co nazywasz mózgiem - na tej ścianie zostało.
zamknij ry* ci,oto,skad wiesz ze nie jestem fanem serii hah jestes tania wypr.ana kur.wa,sam jeb.nij ten głu.pi łeb o sciane
1. Wiesz w ogóle co oznacza słowo "ciota", pokurczu himalajski?? Weź nie używaj słów których
znaczenia nie znasz, a do tego naucz się wreszcie poprawnie kurvva pisać - analfabeto zasrany!
2. Jesteś pozbawionym wyższych funkcji myślowych Fanbojem, co spuszcza się na lewo i prawo
gdy widzi Stefana napier.dalającego combosy, a nie Fanem serii "EX". A sprzątasz przynajmniej
po sobie, kiedy zapaskudzisz pokój, onanisto neostrady??
Porównanie twoich tekścików do tekstów jakimi cię tu jadą inni -
jest jak porównanie pierdów z dupy do zagazowania w komorze.
No właśnie Damianho zna się na Kinematografii jak ja rzeźbieniu,
czyli - wie że coś takiego istnieje i ma miejsce, ale nic poza tym.
Ja niczego nie kwestionuję. Po prostu niektóre teksty mnie rozbrajają i zdumiewają i byłam ciekawa, skąd je bierze.
Ok ,w Porządku .Pisałem ci już kiedyś że teksty np Mariusza 87kox w porównaniu do SF _Lover są bardzooo słabe .Lover =ArcyMistrz Ciętej Riposty .
Zapewne jego teksty biorą się z wielu lat ciężkiego treningu hejtowania internetowego ;)
A ja podejrzewam że Steven nie chciał grać w tym filmie .Napewno Sylwek by go chciał w tym filmie ,wiec nie gadaj tych bzdur że Lerner go nie chciał ,bo nawet był wywiad w necie i Steven tam się wypowiadał że nie jest zainteresowany udziałem w tym filmie .Mówił że jedynie by zagrał jak by się historia czy fabuła filmu zmieniła .