PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

seagal cos podobnego do jcvd w 2,snipes i the rock,niema lepszych.

użytkownik usunięty
damianho15

Jest, Diesel

hm no niestety brak juz miejsca,ale on nie dorównuje tym 3.

użytkownik usunięty
damianho15

No blagam

no co porownujesz disela do ss? smieszne.

użytkownik usunięty
damianho15

Bardziej do Rocka, nie do Seagala

ja tam wole rocka,no ale w tym przypadku to juz kwestia gustu.

użytkownik usunięty
damianho15

To prawda

użytkownik usunięty
damianho15

Spróbuje odpowiedzieć.

"seagal cos podobnego do jcvd "

Za dużo rola dla Seagala, on nie stworzy tak przekonywującej postaci jak Van Damme, raczej proponuje małą role typu jaką miał Norris, bądź jako pomocnik Snipesa.

"snipes"

Z tych wszystkich najlepiej wypada dlatego pasuje na główny czarny charakter, przynajmniej coś więcej potrafi od dwóch pozostałych.

"the rock"

Nie widzę tego nakoksowanego osiłka w tej produkcji. Co on ma prócz mięśni?

widziałes jakis film z rockiem? swietnie walczy i swietny aktorsko,seagal i sniepes srednio obaj graja a lepiej walczy ss takze on tu musi byc głowny.

użytkownik usunięty
damianho15

Widziałem kilka ale w żadnych nie zachwyca.

" swietnie walczy"

Chyba tylko w filmie? Jakie sztuki walki trenował i na jakim poziomie?

"swietny aktorsk"

Proszę Cię czy to żart?

",seagal i sniepes srednio obaj graja"

Snipes to może średni aktorsko jest, ale stawiając w tej kwestii na równi z Seagalem to kolejny żart. Seagal to nie aktor, a raczej mistrz sztuk walk udający aktora.

" lepiej walczy ss takze on tu musi byc głowny."

Co to za argument świetnie walczy? Żaden. Niezniszczalni to nie film o sztukach walk. :)

ss jest jednak troche wiekszy od snipesa i nie chodzi tu o wzrost,a rock wyglada najlepiej i napewno jego walki swietnie by wypadły jak zawsze,sztuk walki to nie trenował,jedynie wwe.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie przekonuje mnie The Rock z racji tego, że wygląda jak nadmuchany sterydami osiłek.

własnie dobrze,swietnie wyglada nawet arni przy nim wymieka.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie wypada ich porównywać chyba. Arnold, to legenda większa, niż muły Twojego Rocka.

karoman4

no tak ale aktualnie to jednak rock lepiej wyglada.

ocenił(a) film na 4
damianho15

To tylko kwestia czasu.

karoman4

no raczej nie bo rock bedzie wygladał tak długi czas.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jak się zestarzeje, to nie sądzę.

karoman4

sterydy działaja takze nawet jak bedzie miał 60 to tak bedzie wygladał a arni wiadomo juz nie powroci do swietnosci w tej kwesti

ocenił(a) film na 4
damianho15

I nie musi. On już swoje zrobił. Wrył się na stałe w historię kina akcji.

karoman4

no tak to tez prawda.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie imponuje mi Rock co z tego że ma mięśnie jak jest nasterydowany co widać. Arniemu i tak może buty czyścić ten pan Arnold przynajmniej coś wielkiego osiągnął. :)
Czyli się ze sobą zgadzamy. :)

ocenił(a) film na 4

Ty ze mną się zgadzasz? Miło. ;-) Arni też koksił sobie, ale osiągnął sukcesy tak.

a arni na czym wychodował miesnie podobnie jak rock.

użytkownik usunięty
damianho15

Jednak w filmografii wypadał ciekawiej stając się legendą. :)

arni gra w filmach od bardzo dawna,rock od 2001 takze czasu,zreszta sam arni namascił go swoim nastepca grajac epizod w witajcie w dzungli.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Namaścił go. Ciekawe czym? ;-p

karoman4

masz u góry sa bardzo podobni tez,mówił tez gdzies o nim.

karoman4

obejrzyj witajcie w dzungli na poczatku w klubie arni idzie i mówi do rocka dobrej zabawy heh.

ocenił(a) film na 8

a wam nadal chce się dyskutować z trollami od seagala. ja tam wole skupić się na rozmowach z normalnymi użytkownikami

użytkownik usunięty
Expendable91

Ten post trochę dawno temu był. :)

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ja chyba wezmę przykład z Ciebie. W ogóle trzeba chyba reaktywować naszą zasadę Antytrollingową.

ocenił(a) film na 8
karoman4

no trzeba. ten nowy ciągle zakłada tu jakieś tematy ale je zgłaszam

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Szkoda, że VanDammeNeta nie ma, bo on tu pilnował porządku.
Wiem, chodzi o tego skamlacza. Już mnie wnerwia ten gostek.

ocenił(a) film na 8
karoman4

ciekawe na jakim koncie siedział wcześniej

ocenił(a) film na 4
damianho15

Wybacz, że nieprzychylnie się wypowiem o Seagalu którego jesteś fanem, ale wspomniany SS walczył świetnie... 20 lat temu. Teraz musiałby dużo nad sobą popracować, żeby móc się jakoś pokazać z klasą.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Dublerzy Stevena lepiej walczą od niego. Damian nigdy o nich nie wspomina, a trzeba otwarcie powiedzieć, że w filmach u Seagala często go zastępują w walce.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Serio?
Hah i jak niby Seagal ma w filmie się mierzyć ze Stallonem czy Chanem? Szczególnie z tym drugim, który nigdy nie użył żadnego dublera nawet do niebezpiecznych scen kaskaderskich. Ze Stallonem jest podobnie, choć nie jestem pewien czy kiedyś go nie dublowano. Podejrzewam, że nie.

użytkownik usunięty
Dentarg

A w walce z Austinem ?

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Luknij sobie film ,,Zabójczy cel'' to zobaczysz, jak perfidnie podstawili dublera i było widać, że to nie był Steven. Na you tube jest ten film, to można sobie zobaczyć. Ja widziałam tylko kawałek i wyłączyłam, bo musiałam iść.

użytkownik usunięty
karoman4

W praktycznie w każdym filmie nowszym jest dubler. Co ma się gość wysilać w takich malutkich produkcjach, choć dla mnie to porażka mistrz sztuk walk dublowany w scenach gdzie walczy. :)

ocenił(a) film na 4

To jest SS i jemu wszystko wolno. ;-)

Dentarg

hah stalonne nie zna zadnych sztuk walki wiec byłby skazany na porazke z seagalem,chan takze miałby z nim marne szanse.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ale Seagal musiałby najpierw złapać Chana, żeby mu dokopać, a to raczej nie będzie takie łatwe.

karoman4

chyba na odwrót chan by próbował swoich chwytów a seagal by se stał i czekał.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Będzie stał i czekał, aż zapuści korzenie? Zapominasz, że Jackie jest profesjonalnym kaskaderem. Wątpię, aby Seagal zechciał skakać po linach, czy biegać po rusztowaniach, by złapać Jackie'ego.

karoman4

a czy ja mowie o bieganiu po jakis linach,mówie o normalnym pojedynku w którym chan nie mial by gdzie uciec.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie bój się. Wushu pomoże. Jeden cios pięści smoka w brzuch Seagala i the end.

karoman4

haah seagal by nawet tego nie poczuł,chan niema nawet warunków zeby walczyc z ss,skazany na porazke byłby.

ocenił(a) film na 4
damianho15

A jakie trzeba mieć warunki, żeby walczyć z Seagalem?