PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

seagal cos podobnego do jcvd w 2,snipes i the rock,niema lepszych.

ocenił(a) film na 4
anonim7

Gdyby tak było zawsze...

karoman4

Gdyby tak było zawsze, mogło by być zbyt nudno :P

ocenił(a) film na 4
anonim7

To też racja.

ocenił(a) film na 4
anonim7

Też się zgadzam ;P

ocenił(a) film na 6

,,Za duża rola dla Seagala ,on nie stworzy tak przekonuwującej postaci jak Van Damme ,, Powiem ci szerze kto wie ? Tak naprawdę tylko zagranie przez Stevena postaći o takim samym cieżarzę gatunkowym co Van Damme miał w Niezniszczalnych 2 może dać odpowiedz który lepiej wypadnie w roli Czarnego Charakteru .Chętnie bym zobaczył Stevena właśnie w takiej roli i jak wypada na tle Van Damma .Co do umiejetności aktorskich tych dwóch panów to obecnie lepiej prezentuje się Belg ale pamietam czasy kiedy w 1988 roku Van Damme dostawał nominacje do złotej maliny za najgorszego aktora w filmie ,,Krwawy Sport ,, w tym samym czasie krytycy filmowi wychwalali pod niebiosa ,,Niko ,,Andrewa Davitsa .I musicie przyznać że Niko na tle bezmyślnej kopaniny typu ,,Krwawy Sport ,, czy bezmyślnej sztrzelanki ,,The Punishera ,, prezentował się jako inteligentne kino akcji .

użytkownik usunięty
bradock

Widzę jak on gra w tym nowym filmach, jednym słowem beznadzieja. Van Damme w tych nowszych już lepiej wypada dlatego on jeszcze na głównego złego pasował ale nie Steven. Wolałbym by tym głównym był Snipes bądź lepszy aktor który może mieć pomocników typu Seagal itp.od brudnej roboty.
W sumie nie ma co na razie gadać na dzień dzisiejszy Seagal jest mało prawdopodobny raczej to nie film dla niego. On woli inne produkcje.

ocenił(a) film na 6

Ok .Paradoksalnie Seagal pod wzgledem aktorskim najlepiej zagrał w swoim pierwszym filmie Niko .Póżniej już tak fajnie nie grał .Też bym chciał żeby Snipes zagrał głównego Bad Guya .

bradock

Masz rację co do Nico, to świetny film akcji, jest fajna fabuła, która nie jest pretekstem do ukazania jak najwięcej rąbanki, dialogi, świetne walki, klimat lat 80, i Steven gra naprawdę dobrze.

ocenił(a) film na 6
anonim7

Dlatego ja ten film bardzo lubię !

ocenił(a) film na 9
damianho15

Po 1 jak by Seagal grał rolę czarnego charakteru jak Van Damme, to by ten film na dobre nie wyszedł. Raz, że Seagal jest gruby, dwa, że mało uzdolniony aktorsko. A do takiej roi wyjatkowo trzeba mieć tego typu umiejętności - zobacz na Jean Caude Van Damma i Erica Robertsa.
Po 2 co do Snipesa to nie mam nic przeciwko, ale on mógłby zagrać, ale właśnie coś w roli głównego opponenta ekipy Stallone - było by świetnie. Bo Wesley aktorem dobrym to jest.
Po 3 Dwayne Johnson to może i aktor znany, ale raz, że nie trenował żadnych sztuk walki o ile się nie mylę. Dwa, że poza Szybkimi I ściekłymi, nie ma on zbyt słynnych filmów akcji, co ważne sztuk walki brak.
Podsumuwując ewentualnie ten Snipes by pasował, ale Johnson i Seagal niezbyt.

AdamBayern01

dla ciebie niezbyt ale ta trojka to koniecznosc,bo wiekszych od nich niema mówie o tych co jeszcze nie wystapili.

AdamBayern01

a co do rocka to ma on niezłe filmy i rózne gatunki,walczy w wwe,a do filmu to by sie przygotował jego walki sa bardzo widowiskowe takze nie musi on umiec zadnych sztuk walki,no i wiadomo aktorstwo,swietnie gra

użytkownik usunięty
damianho15

"wiadomo aktorstwo,swietnie gra"

To ja powiem że Mroczek świetnie gra. :)

hah polscy aktorzy to akurat sa słabi a rock zna sie na rzeczy.

użytkownik usunięty
damianho15

Skoro mówisz o tym słabym aktorze Rocku że świetnie gra to ja mogę powiedzieć to samo o Mroczku. :)

buhaha to ja niewiem co ty chcesz! moze de nirem nie jest ale w tej kwesti nie mozna go krytykowac.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie chodzi by był De Nirem, bez przesady ale chociaż Willisem a jak wiadomo jemu do pięt nie dorasta aktorsko. :)

użytkownik usunięty
damianho15

Nie wiem co w The Rocku ty widzisz.

ocenił(a) film na 4

Muły.

użytkownik usunięty
karoman4

I to sztuczne. :)

ocenił(a) film na 4
damianho15

''Polscy aktorzy'' - to akurat ogólnie rzekłeś, ponieważ mamy w naszym kraju szereg wybitnych artystów: Janusz Gajos, Kondrat, Niemczyk, Tyszkiewicz itp.

karoman4

haahh o polskich aktorach wole sie nie wypowiadac bo to dno i wodorosty.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ty sam jesteś jak wodorost. Dobrze, że się o nich nie wypowiadasz, bo pewnie nic o nich nie wiesz. Okey, luz blues.

użytkownik usunięty
karoman4

Oczywiście lepszy nakoksowany The Rock od Gajosa, Kondrata. heh:)

użytkownik usunięty
karoman4

Dokładnie, Gibson musi być

ocenił(a) film na 4

On też jest świetnym riposterem.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja go bardzo lubię. Dla mnie jest ważniejszy niż Steven

ocenił(a) film na 4

Dlaczego Sylvek o nim nie myśli? A może myśli, tylko my o tym nie wiemy.

użytkownik usunięty
karoman4

My chyba nic nie wiemy. Latem zdjęcia, a tu cisza. Wyczuwam eksplozje nazwisk

ocenił(a) film na 4

Myślisz, że ta eksplozja będzie większa od tej w Czarnobylu?

użytkownik usunięty
karoman4

Tak. Wyczuwam przynajmniej pięć głośnych nazwisk

ocenił(a) film na 4

Seagal, Snipes, Chan, Cage i ... .

użytkownik usunięty
karoman4

I Mel wiadomo

użytkownik usunięty

A ja wam powiem że teraz czekam na Sin City trochę to potrwa, ale mam nadzieje że film będzie równie świetny co pierwszy i brutalny.

ocenił(a) film na 4

Ja też czekam, tym bardziej, że Hurtigan się pojawi hihi. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Obsada równie ciekawe co w pierwszej części. Doszli Liotta, Green i Gordon-Levitt. :)
Szkoda że Tarantino nie wyreżyseruje jednej ze scen jak w Sin City 1.

ocenił(a) film na 4

Ale w tej części opowiedzą zdarzenia, które były przed zdarzeniami z ''Sin City 1''. A Owena nie będzie.

użytkownik usunięty
karoman4

Wiem wiem.

ocenił(a) film na 4

Gibsona bym widziała wśród Niezniszczalnych.

użytkownik usunięty
karoman4

Mnie jest obojętny i wątpię by chciał zagrać. :)

napewno chciałby zagrac,jemu to juz nic nie mozna zarzucic

użytkownik usunięty
damianho15

Nie mam nic do niego ale na razie nic o nim nie słychać. Na liście życzeń znajdowali się Snipes, Connery, Eastwood, Cage, Ford, o a Gibsonie nic.

ocenił(a) film na 4

Nie lubisz go?

użytkownik usunięty
karoman4

Po czym stwierdzasz że go nie lubię?

ocenił(a) film na 4

Po tym ''jest mi obojętny''.

użytkownik usunięty
karoman4

Chciałem przez to powiedzieć, że nie jest dla mnie najważniejszy. Zagra to będzie dobrze, nie zagra to płakał nie będę. :)

Bo Gibsona nic nie mam, lubię go dosyć.

ocenił(a) film na 4

Okey, Gibson jest git.

karoman4

no własnie nowi gibson konieczny.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Gibson zamiast The Rocka.

karoman4

obaj a nie,rock musi byc!