PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/10/great-set-pics-of-arnold-schwa rzeneggers-zombie-flick-maggie-alan-taylor-talks-terminator-5-the-producer-of-th e-expendables-films-avi-lerner-confirms-that-a-fourth-expendables-film-is-in-the -works.html

jak dobrze zrozumiałem to planują ex4. nie wiem co o tym sądzić. czwarta część to było by dla mnie troche za dużo. chyba że obsada była by jeszcze większa oraz czas filmu dłuższy by każdy pojawił sie więcej niż 10 min. więcej orginalnej akcji i fabuła lepsza (scenariusz).

dodatkowo oczywiście reżyser z doświadczeniem

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Wypuszczenie czwartej części to bardzo ryzykowny krok, oby nie popadło to w nudność i monotonię, jeśli już chcą "czwórkę" to musieli by zwerbować wszystkich pozostałych twardych którzy nie pojawili się w trylogii i napisać mistrzowski scenariusz, bo bez tego może to być niewypał.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A nie mówiłem ! Że tak bedzie !!! To jest biznes ,to jest kasa !!!

użytkownik usunięty
Expendable91

Można się było tego spodziewać.

ocenił(a) film na 6

Granat : Robimy listę kogo do Niezniszczalych 4

użytkownik usunięty
bradock

Tak

ocenił(a) film na 8
bradock

steven seagal! jestem pierwszy! :D

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Jovovich :D ha ha

ocenił(a) film na 8
Shockwave_91

Tak, dawać Jovovich!

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Dobre ! A tak na poważnie to teraz to by było załosne jakby znowu Sylwek latał za Seagalem i namawiał go do udziału w 4 cześci .A siusiający fani w majtki pana Sikala by ciągle pisali : Bedzie on ????

użytkownik usunięty
bradock

Moje propozycje: Chan, Diesel, Johnson i Seagal hehe.

ocenił(a) film na 6

BROSNAN !!!!!! Jest jeszcze w sile wieku i doświatczenie z bronią i walkami ma !!!! : http://www.youtube.com/watch?v=KS48T1eyw00

użytkownik usunięty
bradock

A o Cage zapomniałem chętnie go zobaczę.

ocenił(a) film na 8
bradock

Cage, Russell, Chan, Jovovich, Yen, De Niro, Pacino, Cruise, Damon, Trejo, Beckinsale, Thurman.

ocenił(a) film na 7

Michael Jai White

ocenił(a) film na 7

Michael Jai White

bradock

TRAVOLTA DAWAĆ DO EXPENDABLES 4!!!

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

TRAVOLTE I CAGE DO EXPENDABLES 4 !!!! RAZ JUZ STRACILI TWARZ ,TERAZ MOGA ODZYSKAC !!!

bradock

Było by świetne jak by Travolta z Cagem zagrali głównych bossów !

bradock

Dać im jeszcze do tego np....Dennego Trejo!

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

O właśnie Trejo pasuje jak ulał.

Pewnie to jest TWARDZIEL!

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Zgadza się .Jeszcze Cary Hiroyuki Tagawa !!!!

bradock

Tak! O kurvva weź sobie te mordy wyobraź razem !

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Widok Zabójczy !!!

bradock

W sumie zwłaszcza do Travolty i Cage pasował by jeszcze Cruise i Jackson! W końcu by były równe szanse!

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Cruise biorąc dzisiejszą jego pozycje supergwiazdy to chyba w Niezniszczalnych 4 by zagrał charetatywnie .... Pewnie na jego żadania finasowe to by się nie zgodzili ,ale masz racje pasował by tu znakomicie ,szczególnie do Travolty i Cage .

bradock

ile Cruise bierze gdzieś za film ?

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Nie wiem ale napewno jest drogi bo przecież gra w kinowych filmach i jest na topie .Pewnie byli centami się nie zadowoli jak Arni czy Jason .

ocenił(a) film na 8
bradock

Ja też bym chciał Cruise'a w EX4 :)

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Ciekawe czy by się zgodził jak by mu zaproponowali ? Czy wogóle producenci Niezniszczalnych rozwazają taką mozliwość ? Bo chyba nawet Cage nie dostał ani zaproszenia ,a na filmweb i innych zródłach pisali że bedzie ,nastepnego dnia że nie bedzie ,potem że zagra razem z Chanem ,Jovovich itp Na końcu wyszło że nie bedzia a bedzie Gibson ,Ford ,Snipes i Banderas .

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Nie zapominajmy o ,,Besti ze wschodu ,, czyli Bolo !!!

bradock

O właśnie wyleciał mi jakimś cudem z głowy. Taki był w 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4VzxjjU0FYw

bradock

A jaki jest twój ulubiony film z Bolem ?

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

,,Krwawy Sport ,, i ,,Podwójne Uderzenie ,,

bradock

A bez tych tytułów i jeszcze bez Wejście smoka ?

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

,,Pazury Tygrysa ,,

bradock

Dobry wybór.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Dzięki ,a ty jaki film masz ulubiony z Bolo ?

bradock

Chyba też Pazur tygrysa.

ocenił(a) film na 4
bradock

W dwóch częściach ''Współczesnego gladiatora'' spisał się też dobrze. Jeśli nie widziałeś, to polecam. Obie części są na kinomaniaku. tv .

ocenił(a) film na 6
karoman4

Widziałem tylko pierwszą cześć ,fiilm dobry ale Bolo jako dobry niezbyt przekonuje mnie ,nie mówię że żle ale wole go jako złego .Kiedyś byłem raz w antykwariacie i miałem w rece kasete z tym filmem gdzie gra Bolo i Brandon i coś miodwaliło że odłożyłem go nie kupiłem .W sumie to zmyliła mnie okładka bo była z wizerunkiem Brandona z Huraganu ognia jak zaćiska pieść ,myślałem zo ten film ,choć w sumie z tyłu były napisy po angielsku i zdjecie Bolo .Kurde teraz bym kupił !!!

ocenił(a) film na 4
bradock

Brandon i Bolo zagrali razem w ''Piętnie nienawiści'', ale wspólnie nie pokazali nic ciekawego. To znaczy, nie mieli pojedynku między sobą.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Właśnie ,,Pietno nienawiści ,, Mimo wszystko łyknoł bym to iż lubię ich obydwu .

ocenił(a) film na 4
bradock

Chyba oglądałeś ten film, bo przy mojej ocenie tego filmu wypowiadałeś się. Ale fakt, powtórka nie zaszkodzi.

karoman4

Mieli przez chwilę na ulicy.

ocenił(a) film na 4
aza_0_9_z_

Poszarpali się tylko trochę. Obu było stać na więcej, ale nie wykorzystali swoich umiejętności.

ocenił(a) film na 8
bradock

Tak, Bolo musi być!

ocenił(a) film na 8
bradock

Face Off był genialny!!!!

Iron_Maiden

Zgadza się!

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Tak ale jeszcze lepszy był ,,Con -Air Lot Skażanców !!! Tam to dopiero była czadówa !!! Teksty wymiatały !!!! Wiezień do Cage : Na co się gapisz ? Cagę : Na twoją klatkę ,do twarzy ci w niej .A Malkowich przeszedł sam siebie jak Wirus .Najlepsze było jak tłumaczył tym wiezniom plan zasadzki ,a jeden z wiezniów a to co to jest ? Wirus : To ? Kamień ! Zresztą tekstów tu było znacznie wiencej .