PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/10/great-set-pics-of-arnold-schwa rzeneggers-zombie-flick-maggie-alan-taylor-talks-terminator-5-the-producer-of-th e-expendables-films-avi-lerner-confirms-that-a-fourth-expendables-film-is-in-the -works.html

jak dobrze zrozumiałem to planują ex4. nie wiem co o tym sądzić. czwarta część to było by dla mnie troche za dużo. chyba że obsada była by jeszcze większa oraz czas filmu dłuższy by każdy pojawił sie więcej niż 10 min. więcej orginalnej akcji i fabuła lepsza (scenariusz).

dodatkowo oczywiście reżyser z doświadczeniem

ocenił(a) film na 6

Tylko że wiele osób po premierze ,,Olimp w ogniu ,, mówiło że tak powino wyglądąc Die Hard 4 i 5 ! Nie wiem jak to możliwę że ktoś co lubi filmy akcji może się ,,Olimp w ogniu ,, nie podobać ? To jest dla mnie nie pojęte !!! Przecież ten film to podrecznikowy przykład jak robić prawdziwe kino akcji !!! Ale rozumiem że nadmierny patos oraz ogromna dawka przemocy cię do tego zniecheciła .

użytkownik usunięty
bradock

Nie mówię, że aż tak się nie podobał. To taki przeciętniaczek, na 6 oceniłem go. Jako film akcji nawet się sprawdza, ale ma sporo wad. Efekty miejscami wyglądające jak z lat 70. Mamy XXI wiek. Brak porządnego bad guya. Butler chociaż się uratował.
Nie przesadzałbym z tą ogromną dawką przemocy. Na pewno przemoc mnie nie zniechęca. John Rambo jest brutalniejszy, a podobał się o wiele bardziej.

ocenił(a) film na 6

Moim zdaniem czarny charakter był świetny ,czyli Kang .Owszem to nie to samo co Hans czy Simon Gruber ale też dawał radę .Zresztą przeciwnkiem miał być koreańczyk a trudno znaleść aktora -koreańczyka co by lepiej zagrał .I tak Kang był lepszym bad guyem od tych z Die Hard 4 i 5 .A efekty specjalne to dobrzę wyglądały że przypominały te z lat 70 ,bo miały przypominać żywą akcje a nie razić sztucznością .Tak przynajmiej uważa Kasia .Bedą krecić 2 cześć to może ona bardziej przypadnie ci do gustu ?

użytkownik usunięty
bradock

"A efekty specjalne to dobrzę wyglądały że przypominały te z lat 70 ,bo miały przypominać żywą akcje a nie razić sztucznością "

Tylko że te efekty były słabe właśnie przez to raziły sztucznością. :)

ocenił(a) film na 6

Moim zdaniem nie ale faktem jest że w ,,Świat w płomieniach ,, były lepsze .

ocenił(a) film na 4
Expendable91

''chyba że obsada była by jeszcze większa oraz czas filmu dłuższy by każdy pojawił sie więcej niż 10 min. więcej orginalnej akcji i fabuła lepsza (scenariusz). ''
Nie chcę nic mówić, ale to ^^ chyba marzenie ściętej głowy. A co do pomysłu czwartej części Expendables - nie mam zdania. To znaczy mam, ale wolę zachować je dla siebie, gdyż nie wypada takich słów używać.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Może by najpierw poczekali aż Ex3 się sprzeda? Kiedyś muszą skończyć serię, ludzie nie będą chcieli oglądać expów z nieskończoność. Moim zdaniem lepiej zakończyć to trylogią, gdy jeszcze film będzie trzymał klasę, niż robić filmy na siłę, aż wszystkim się one znudzą.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

lepiej albo neich zakończą trylogie albo niech zrobią tak jak napisałem wyżej. inaczej nei widze sensu. sam wtedy się wkurze jakby w ex4 miały grać same młodziaki bo przejeły pałecze -.-

co do sprzedaży to sly i reszta na kase nie lecą ;)

eastwood, sutherland i connery w głównej roli przez cały film oraz nawet ten seagal. jackie chan i paru innych wtedy jest sens kręcić. oczywiście nie gościnne role tylko jak napisałem gra przez cały film. dodatkowo scenarisuz i akcja na wysokim poziomie czyli lepszy scenariusz

użytkownik usunięty
Expendable91

Hehe Stallone i Arni w EX 5 chyba po 80 lat będą mieli.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Lepsze scenariusza raczej nie będzie nawet i w Ex 8. Nie oszukujmy się -> niewiele da się z tym zrobić.

"co do sprzedaży to sly i reszta na kase nie lecą ;)"

Ok, ale napewno zwracają uwagę na sprzedaż biletów kinowych. Duża sprzedaż = ludzie chcą to oglądać = robimy kolejną część.
Może jeszcze niech Sly zapowie, że do Ex4 namówi Seagala, Chana i Eastwooda.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

zamiast 3 i 4 części które trwają po 100 minut to by było lepiej jakby powstała tylko 3 część co trwa 200 min. przy takim czasie do obsady mógłby ktoś dojść. dodatkowo budżet na ex4 zaiwestowali by lepiej w ex3 tak samo z czasem

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

film ponad 200 min. reszta zebrana. czas kręcenia filmów 7-8 miesięcy - napewno by się im opłaciło

ocenił(a) film na 4
Expendable91

A więc pewien jesteś, że nie lecą na kasę tylko robią film dla fanów ;)

ocenił(a) film na 8
Dentarg

nie dam se ręki odciąć ;) nikt normalny nie pogardzi dodatkowym groszem. zobaczymy jak to się potoczy.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Najpierw powini poczekać aż 3 wyjdzię i jak zostanie przyjeta przez publiczność ,fanów ,widzów itp I jak się sprzeda w kinach ? Przypominam że druga cześć mimo że miałą lepszą obsadę i była już bardziej rozpromowana w kinach zarobiła w Stanach mniej .Nie wiadamo na razie jak bedzię z 3 cześcią ? Jeżeli film bedzie co najmiej na poziomie 2 cześci albo nawet lepszy (W co mi trudno uwierzyć ) to jak najbardziej mogli by krecić 4 cześć .

ocenił(a) film na 6
Expendable91

,,Reżyser z doświatczeniem ,, Brać Antonine Fuqua !!!!!

ocenił(a) film na 7
bradock

mogli dać projekt Tarantino

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Fugua bardziej kojarzy mi się klasycznym kinem akcji lat 80 tylko w nowoczesnym opakowaniu .(Strzelec i Olimp w ogniu ) On raczej nie pozwolił by sobię dmuchać w kaszę Lernerowi : http://www.youtube.com/watch?v=Pq0r0agrFX4

ocenił(a) film na 8
Shockwave_91

tarantino skrytykował expendables

ocenił(a) film na 8
Expendable91

a widzisz mówiłem że już czytałem kiedyś że Sly nie wyklucza 4 części pewnie dlatego że jest jeszcze wielu aktorów którzy powinni być niezniszczalni :)

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Ja jestem za. Są jeszcze aktorzy którzy mogą wystąpić w serii Expendables.

Expendable91

Kto w 4 czesci:
1.Sylvester Stallone
2.Jason Statham
3.Arnold Schwarzenegger
to podstawa a dodatkowo moga grac
4.Harrison Ford
5.Tom Cruise
6.Dwayne Johnson
7.John Travolta
8.Nicolas Cage
9.Mel Gibson
10.Will Smitch
11Colin Farrell
12.Tom Hanks
13.Hugh Jackman
14.Clint Eastwood
15.Kevin Costner
a z kobiet to
1.Kate Beckinsale
2.Maggie Q
3.Lucy Liu

Expendable91

Neeson
Craig
Willis
Hogan
Linda
McGyver

ocenił(a) film na 5
Expendable91

Jeżeli planują czwórkę to na reżysera obowiązkowo McTiernan (zakładając że wyjdzie do tej pory z więzienia). A dwóch nowych obowiązkowych aktorów, których powinni dodać to Michael Biehn i Michael Dudikoff. Dajcie spokój z Rockiem czy Dieselem. Oni niech sobie siedzą w świecie filmów PG13. Tutaj powinni się znaleźć głównie ci którzy zasłużyli się w latach 80tych.

caleb_83

Zgadzam się. Zdziwiło mnie, że McTiernan po świetnym filmie "Sekcji 8" nic nie nakręcił. Nie wiedziałem, ze siedzi w więzieniu.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/11/expendables-producer-says-film ing-of-a-fourth-film-could-start-as-early-as-next-year-great-poster-for-the-stal lone-de-niro-flick-grudge-match-ford-talks-ex3-again.html podklejam