PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
Boleslaw123

nie zagra.

damianho15

kur...

użytkownik usunięty
Boleslaw123

dopóki nie ruszą zdjęcia zawsze jest szansa że zagra, więc jeszcze się nie załamuj :P

użytkownik usunięty

bez szans.

użytkownik usunięty

dla jaj to napisałem, chodź sęk prawdy w tym jest.

nie wierze w cuda.

ocenił(a) film na 6

Ciekawe ile jeszcze tematów powstanie dotyczące osoby która nie gra w tym filmie ......

użytkownik usunięty
bradock

bradock, to są seagalowcy oni nie odpuszczą nigdy, dopiero jak nastąpi premiera i obsada będzie dokładnie znana.

ocenił(a) film na 6

Wiem ,a jak bedzie znana obsada i premiera to bedą pisać takie coś : Jak można robić taki film bez Seagala .

użytkownik usunięty
bradock

i same jedynki przez kretynów się posypią za brak Seagala.

ocenił(a) film na 6

Meczą mię już te tematy o Seagalu ...

użytkownik usunięty
bradock

wiesz co do tych tematów z seagalem to aż tak bardzo im sie nie dziwie, bo steven jednak legenda któremu należy się występ chodź by gościnny.

ocenił(a) film na 6

No tak ale przecież nie chcę grać .Seagalowce krzyczą że to wina producenta ,Sylwka czy bugwie kogo tylko nie Stevena .

1 sie nalezy!

ocenił(a) film na 4
damianho15

Napisz na fejsie do Seagala - może zmieni zdanie.

Dentarg

napewno odpisze heh

ocenił(a) film na 4
damianho15

To był żart ;)
Musisz się z tymi pogodzić, bo i tak tego nie zmienisz. Nie chce zagrać to nie zagra, trudno. Zagra za to w Machete 2/3, albo w jakiś innych filmach więc na pewno jeszcze go zobaczysz na ekranie.
Jeśli Jet Li nie zagra w Ex3 (a to, powiedzmy, mój idol) to napiszę jednego posta-zażalenie na forum filmu i tyle. Film i tak obejrzę ze względu na pozostałe nazwiska.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Jakby Willis nie zagrał, ale byłaby wścieklizna. ;-P Ale nie zatrułabym Wam życia na form.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Ja bym zrozumiał powód nie zagrania jakiegoś aktora. Niezniszczalni to rozrywkowe kino, ale niestety, dosyć płytkie i nie każdy będzie chciał w tym zagrać. Także gdyby Willis czy Li odmówili współpracy to nie byłbym zaskoczony. Mimo to jednak, myślę, że skoro występowali w dwóch częściach to i na trójkę też się skuszą. Mam nadzieję, że Jeta będzie więcej niż ostatnio.

Z Seagalem jest pewnie tak jak pisałem w innym temacie. Pewnie rola jaką mu przeznaczyli była za mała w jego oczach i przez to odmówił współpracy. Ja na jego miejscu bym wystąpił, żeby nie zawieźć wiernych fanów.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Willis - ten jajcarz miałby odmówić występu w takim filmie. Seagal jest ponury i nie ma poczucia humoru. Może ma, ale jak widać nie jest wylewny.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Wylewny nie jest, ale widziałaś jego rolę w The Onion? Jako Cockpuncher był całkiem śmieszny :P

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Nie widziałam tego jeszcze, ale zapewne zobaczę.

Dentarg

jet li grał juz w obu czesciach a wielka legenda seagal w ani jednej.skandal.

użytkownik usunięty
damianho15

No właśnie Jet zagrał w obu to w trzeciej musi tym bardziej. :)

nie musi ,seagal musi!

użytkownik usunięty
damianho15

Seagal nie zagrał w żadnej dlatego jest zbędniejszy. Ekipa podstawowa to Stallone, Arnold, Li, Willis, Statham, Lundgren, Crews, Couture. Po co jeszcze Seagal który do nich nie pasuje. ;)

nie musi pasowac,oni juz byli i nie musza byc,nowe twarze musza byc z nich na pierwszym miejscu seagal wiec hah nie komentuj juz

użytkownik usunięty
damianho15

Muszą ponieważ są już utożsamiani z serią, każdy ich kojarzy w filmami Niezniszczalni 1 czy 2. Stevenenowi się nie chce, pewnie woli zagrać w kolejnym rumuńskim filmie.

w rumunskich od dawna nie gra,po hu na epizod,tez by mi sie nie chciało za te grrosze.

użytkownik usunięty
damianho15

Ten horror niedawny to też rumuński - sprawdź. Tak czy siak nazywam wszystkie jego filmy rumuńskimi bowiem każdy jest prawie taki sam na jedno kopyto.

na jedno ale i tak fajne,ten horror zajefajny.

użytkownik usunięty
damianho15

Ok uważasz że jest fajny, podoba ci się ale to jeszcze nie oznacza że jest dobry.

jak to nie,ja tylko dobre filmy ogladam

użytkownik usunięty
damianho15

To wiadomo że na więcej niż epizod szans nie było. Główne role grają Stallone i ekipa.

to bład.

użytkownik usunięty

Dzis na Polsacie jest horror z Seagalem z 2009 r. Ciekawe czy to on straszy w tym filmie ?

haha on wymierza sprawiedliwosc jak zawsze,seagal rulez!

użytkownik usunięty

Horror klasy C nie ma co oczekiwać.

użytkownik usunięty

Aż C ?

użytkownik usunięty

hehe to może D.

hah jak juz to b

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jak już to be be.

karoman4

.................................

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie rozumiem tego dialektu. ;-)

karoman4

ja twojego rowniez

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ale ja piszę do Ciebie w języku polskim, a Ty do mnie jakieś wykropkowane treści.

karoman4

do krów idz robic be heh.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie wiem skąd ta wrogość.
Jakbyś chciał wiedzieć, to krowa nie robi be tylko mu.

karoman4

hah poj.eb*** mi sie

użytkownik usunięty
damianho15

Nie klnij, łamiesz regulamin.