dopóki nie ruszą zdjęcia zawsze jest szansa że zagra, więc jeszcze się nie załamuj :P
Ciekawe ile jeszcze tematów powstanie dotyczące osoby która nie gra w tym filmie ......
bradock, to są seagalowcy oni nie odpuszczą nigdy, dopiero jak nastąpi premiera i obsada będzie dokładnie znana.
Wiem ,a jak bedzie znana obsada i premiera to bedą pisać takie coś : Jak można robić taki film bez Seagala .
wiesz co do tych tematów z seagalem to aż tak bardzo im sie nie dziwie, bo steven jednak legenda któremu należy się występ chodź by gościnny.
No tak ale przecież nie chcę grać .Seagalowce krzyczą że to wina producenta ,Sylwka czy bugwie kogo tylko nie Stevena .
To był żart ;)
Musisz się z tymi pogodzić, bo i tak tego nie zmienisz. Nie chce zagrać to nie zagra, trudno. Zagra za to w Machete 2/3, albo w jakiś innych filmach więc na pewno jeszcze go zobaczysz na ekranie.
Jeśli Jet Li nie zagra w Ex3 (a to, powiedzmy, mój idol) to napiszę jednego posta-zażalenie na forum filmu i tyle. Film i tak obejrzę ze względu na pozostałe nazwiska.
Jakby Willis nie zagrał, ale byłaby wścieklizna. ;-P Ale nie zatrułabym Wam życia na form.
Ja bym zrozumiał powód nie zagrania jakiegoś aktora. Niezniszczalni to rozrywkowe kino, ale niestety, dosyć płytkie i nie każdy będzie chciał w tym zagrać. Także gdyby Willis czy Li odmówili współpracy to nie byłbym zaskoczony. Mimo to jednak, myślę, że skoro występowali w dwóch częściach to i na trójkę też się skuszą. Mam nadzieję, że Jeta będzie więcej niż ostatnio.
Z Seagalem jest pewnie tak jak pisałem w innym temacie. Pewnie rola jaką mu przeznaczyli była za mała w jego oczach i przez to odmówił współpracy. Ja na jego miejscu bym wystąpił, żeby nie zawieźć wiernych fanów.
Willis - ten jajcarz miałby odmówić występu w takim filmie. Seagal jest ponury i nie ma poczucia humoru. Może ma, ale jak widać nie jest wylewny.
Wylewny nie jest, ale widziałaś jego rolę w The Onion? Jako Cockpuncher był całkiem śmieszny :P
Seagal nie zagrał w żadnej dlatego jest zbędniejszy. Ekipa podstawowa to Stallone, Arnold, Li, Willis, Statham, Lundgren, Crews, Couture. Po co jeszcze Seagal który do nich nie pasuje. ;)
nie musi pasowac,oni juz byli i nie musza byc,nowe twarze musza byc z nich na pierwszym miejscu seagal wiec hah nie komentuj juz
Muszą ponieważ są już utożsamiani z serią, każdy ich kojarzy w filmami Niezniszczalni 1 czy 2. Stevenenowi się nie chce, pewnie woli zagrać w kolejnym rumuńskim filmie.
Ten horror niedawny to też rumuński - sprawdź. Tak czy siak nazywam wszystkie jego filmy rumuńskimi bowiem każdy jest prawie taki sam na jedno kopyto.
Ok uważasz że jest fajny, podoba ci się ale to jeszcze nie oznacza że jest dobry.
To wiadomo że na więcej niż epizod szans nie było. Główne role grają Stallone i ekipa.
Dzis na Polsacie jest horror z Seagalem z 2009 r. Ciekawe czy to on straszy w tym filmie ?
Ale ja piszę do Ciebie w języku polskim, a Ty do mnie jakieś wykropkowane treści.
Nie wiem skąd ta wrogość.
Jakbyś chciał wiedzieć, to krowa nie robi be tylko mu.