Uważaj bo Ci uwierzę haha. Widać że nie masz 18 lat po twoich dziecinnych wypowiedziach więc nie ściemniaj.
Czego tu wymagać od kogoś kto nawet nie słyszał o takich aktorach jak James Stewart, czy Henry Fonda.
Nie przeczę lubię kino rozrywkowe, ale czasem chce się obejrzeć coś mądrzejszego.
Go nie przekonasz, on zna tylko Seagala innych filmów nie ogląda bo ich nie rozumie. Tak dzisiejsze dzieci interesują się kinem po prostu.
A teraz chcą prequel ''Lśnienia'' robić. Jakc Nicholson był po prostu genialny w tej roli i wątpię, żeby ktoś inny zagrał tak, jak on.
Ja wstyd się przyznać po Lśnienie nie sięgnąłem ani po film ani po książkę kiedyś na pewno luknę jednak do jego książek mnie nie ciągnie bo nie specjalnie leży mi proza Kinga ale adaptacje jego książek bywają nie złe.
To żaden wstyd. ;-)
Ja nie porównuję filmów z książkami, bo po prostu nie czytam ( i to jest powód do wstydu ;-p ).
Nie no rozumiem. Jak z kolei lubię mieć wierne adaptacje książek co gust to opinia :-)
,, no jego powini błagać bo to nie byle kto ,, Chyba sobię żarty robisz .Steven nie jest już w 1992 roku po Liberatorze ,, Po za tym oni nigdy go nie błagali ,jak nie chciał grać jak np W Specjaliście to brali kogość innego .I proste .Steven dzisiaj nie jest już znaczącą postacią dla kina akcji ,teraz inni rządzą ,wiec nikt go nie bedzie ciągnoł do filmu .Nie bedzie go ,to bedą inni np Chan ,Snipes ,Gibson ,Ford .Proste .
buhaah to niech beda i tak film bedzie załosny nikt nie zastapi seagala,dobrze ze nadal robi filmy i tv puszcza z nim czesto hity.
Przecież nikt go nie zastępuje, nie zagrał w żadnej z części także jak kto ma ktoś jego postać zastąpić.
To czemu ciągle tak lamentujesz i przezywasz tego że znowu Stevena nie ma ? Przecież ta seria według ciebie jest do dupy .
Dokładnie ale on by chciał żeby Syl Seagal błagał o występ. Sam tak z resztą napisał.