PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 6

Naprzeciw Ciemności -Godz 21.40
Błękitna Stal -Godz 23.45
Co wynika z tego ? Polsat to tania dziwka Seagala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
bradock

Polsat chyba w ogole jest tania......

ocenił(a) film na 4

Ale kiedyś taka nie była. Tylko teraz na ''stare lata'' zwariowali w tej stacji. Jak można puszczać ''Dlaczego ja'' i ''Trudne sprawy''? Ludzie i tak mają dość własnych zmartwień, żeby jeszcze oglądać cudze.

użytkownik usunięty
karoman4

Moze dlatego, ze te w Polsacie sa diabelnie zabawne

ocenił(a) film na 4

Zabawne? Chyba chciałeś napisać irytujące i żenujące.

użytkownik usunięty
karoman4

To też

ocenił(a) film na 6

,,Rumuński usypiacz ,, leci o pzyzwoitej porze a ciekawy ,dobry film o porzej nocnej ? Co to ma cholery znaczyć ???? Sory że tak użyłem mocnych słów w poprzednim poście ale tego nie da się opisać inaczej !!!

użytkownik usunięty
bradock

Czemu sorry. Mi tam sie podoba ten zwrot

ocenił(a) film na 6

Ok ,Seagalowcy również przedostali się do Telewizji Polsat i innych stacji .Nie ma tygodnia żeby coś z nim nie leciało w TV ,już w sam tym tygodnie ,,Niko ,, i,, Naprzeciw ciemności ,, Aż strach pomyśleć co bedzie za tydzień ...

ocenił(a) film na 4
bradock

Nie no, ''Nico'' to może być, jak najbardziej.

użytkownik usunięty
bradock

Moze to nowe dzielo z Austinem

bradock

seagal najlepszy dlatego najczesciej leci w tv

użytkownik usunięty
damianho15

Bo to tanie kichy dlatego puszczają.

tanie a dobre

użytkownik usunięty
damianho15

Dobre dla kogoś kto pojęcia o kinie nie ma.

zalezy o jakim kinie.

ocenił(a) film na 6
damianho15

najlepszy w koprodukcji rumuńskiego przemysłu filmowego .Ja chcę z kolei oglądać też inne filmy niż kino akcji ,intresują mnie ciekawe thillery ,kryminały ,komedie a niekiedy też horrory .Ogólnie kino rozrywkowe ale na wielu płaszczyznach gatunkowych .Mam u siebie PolsatCyfrowy ,płaczę co miesiąc 20 zł i też wymagam i żądam żeby leciały filmy na poziomie anie Rumuńskie Usypiacze

bradock

tez mam cp i podoba mi sie ze leci seagal.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Bo ty nie znasz innego kina poza filmami Stevena ,Van Damma ,Arniego czy Sylwka .

bradock

ci sa najlepsi takze nie ma takiej koniecznosci

ocenił(a) film na 6
damianho15

Aha ,czyli nie warto oglądać takich klasycznych filmów akcji jak : Niezawodna Obrona ,Zimny jak Głaz ,Niepochamowana Siła ,Komando Foki ,Miasto Aniołów ,Na fali ,Oko Tygrysa ,Wykijadło ,Wkurzony Jackson ,Tylko dla najlepszych ,Hycel ,Czerwony Skorpion ,Mroczny Anioł ,Huragan Ognia ,Był sobie Twardziel ,Ślepa furia ,Obroża ,Eksplozja ,Odział specjalny 1&2 ,Misja Sprawieliwości ,Pazury Tygrysa 1&2 Chłopie te filmy to kwintesencja kina akcji lat 80/90 .A jednym z moich ulubionych kozaków był kolo Brian Bosworth
http://www.youtube.com/watch?v=CXmbBIOuSVE

ocenił(a) film na 4
bradock

A ja mam, kurka wodna, kablówkę i w ogóle nie oglądam telewizji.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja tak samo :)

ocenił(a) film na 4
greggmm

Filmy to wolę na laptopie obejrzeć gdzieś online, bez reklam.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Słusznie.Nikt nie będzie nam narzucał jakie filmy i o jakiej porze mamy oglądać.

ocenił(a) film na 4
greggmm

Bo w tv nie ma nic ciekawego. Ciągła monotonia. Dzień w dzień to samo. Wszystko puszczane pod jeden i ten sam schemat. Jedynie na Kino Polska sobie czasem włączę i pooglądam stare, polskie filmy.

ocenił(a) film na 6
bradock

Taką telewizje jak Polsat guzik obchodzi czy film jest dobry czy nie.Ich obchodzi czy będzie miał oglądalność,a skoro rumuńskie usypiacze Stefana lecą o przyzwoitej porze to znaczy że mają oglądalność.

ocenił(a) film na 6
greggmm

W sumie tak jest jak mówisz ,bo kilku moich kolegów ogląda te filmy nowe na Polsacie ,wiec pewnie zainteresowanie jest nimi .Ale raz na jakiś czas mogli być coś fajnego ,dobrego puścić .W latach 90 to nom stop Polsat dobre filmy puszczał ,szczególnie w soboty wieczorem tak po 22.00 fajne horrory jak Laleczka Chucky ,Smentarz dla zwierzaków ,Candyman czy Karzeł .Filmy Van Damma albo Seagala leciały przeważnie w Megahicie w poniedziałki ,no i rzadziej .

ocenił(a) film na 6
bradock

Zgadza się i wtedy lubiłem tę telewizję.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Ta to wina Filmu, a jeszcze bardziej Syla że Seagal nie chciał zagrać w tym filmie? Powinni go błagać na klęczkach czy jak? Musisz się pogodzić że twój idol ma Cię gdzieś i tyle.

frycek49

no jego powinni błagac bo to nie byle kto.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Ta jasne i co jeszcze. Tak ciężko Ci się pogodzić że Seagal sam nie chce w tym filmie grać? Woli robić budżetówki w Rumnini niech robi jego sprawa.

frycek49

moze i niechce ,ale ma powod jak juz.

ocenił(a) film na 6
damianho15

tak wszyscy wiemy jaki to powód jest buddą i nie może grać w dobrych filmach.

frycek49

hah jakos cały czas gra w dobrych,budda nic do tego niema.

użytkownik usunięty
damianho15

Dobrymi filami nazywasz które mają: słabą grę aktorską, słaby scenariusz, brak fabuły, sceny akcji amatorsko nakręcone, często też słabe walki od czasu do czasu niezłe - na pewno nie takie dobre jak w początkowych pięciu filmach. Gratuluje znasz się wspaniale na filmach.

no dobre czyli nie najlepsze,no te 5 pierwsze 5 filmów to wiadomo arcydzieła

ocenił(a) film na 6
damianho15

Jak te rumuńsko amerykańskie badziewia typu naprzeciw ciemności są dobre to widocznie Ty nigdy w życiu dobrego filmu nie widziałeś.

frycek49

widziałem,te nagrodzene oscarami niby najlepsze mi sie nie podobaja.

użytkownik usunięty
damianho15

Za ambitne dla ciebie?

do du** i tyle.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Bo za trudne i ich nie rozumiesz?

frycek49

wole prosta fabułe jak w filmach seagala.

użytkownik usunięty
damianho15

Czyli nie rozumiesz.

i niechce zrozumiec

ocenił(a) film na 6
damianho15

Ta bo to jest nie skończenie trudne zrozumieć o co chodzi w filmie.

frycek49

w niektórych trudno

ocenił(a) film na 6
damianho15

To trzeba słuchać dialogów i myśleć, a nie czekać aż będą się nawalać

użytkownik usunięty
damianho15

Myślałem, że w wieku 18 lat (taki podawałeś) ludzie już mają wystarczająco rozwinięty mózg i są w stanie zrozumieć film. Widocznie masz mniej, tak jak sądziłem, no chyba iż jesteś lekko nie obrażając opóźniony.

sory ale podczas filmu mi sie niechce myslec.