PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651443}
7,0 97 tys. ocen
7,0 10 1 96670
6,0 21 krytyków
Non-Stop
powrót do forum filmu Non-Stop

Może mi ktoś powiedzieć co takiego główny bohater zauważył na filmiku z telefonu kiedy zorientował się kto jest zabójcą? Nie mogłam dostrzec :)

ocenił(a) film na 5
weraonika

Zauważył, że ten gość którego zakleił taśmą miał okazję podrzucić telefon łysolowi bo wpadł na niego kiedy główny bohater go przeciągał z fotela.

Russel78

O dzięki wielkie, męczyło mnie to pytanie okrutnie :)

ocenił(a) film na 8
weraonika

Oprócz telefonu, musiał mu podać truciznę która wywołała śmierć jak u pilota.

ocenił(a) film na 8
kriswolf

hmmm... troche to było trudne, gdy miał ręce z tyłu przytrzymywane przez Billa. I ciekawe kto podał trucizne pilotowi.

ocenił(a) film na 8
meg_hall

Właśnie. PILOT! Jak oni go zabili jak tylko ruda była tam.

P.S. Ciekawiło mnie czy ktoś to jeszcze dostrzegł.

MowoPL

Wygląda na to, że ta ruda też w zmowie była, bo zamieniła się akurat z murzynem miejscami dla niepoznaki. Do tego jej rana też mogła powstać 11 września a ta bajeczka o zawale była zmyślona.

MowoPL

Co Wy ludzie... jacyś ślepi jesteście czy co??

Filmik powtarzany był chyba z 5 razy... nie wiem jak autor tego posta tego nie dostrzegł.... ale widzę, że tylko autora się to tyczy.

A co do pilota to...Co sądzicie o scenie w kiblu jak Liam odsłania podajnik na ręczniki i przez mała dziurkę widzi kokpit, po czym bierze do ręki "rurkę plujkę". Uważacie że ta scena była dla żartu nagrana, a może to miał być zwykły zapychacz czasu ekranowego??

pozdro i życzę większego skupienia :)

Stawisz

Ja akurat jestem ślepa, oglądałam film bez okularów i weszłam na forum tylko po to, żeby zobaczyć co było na filmiku:)