PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651443}
7,0 97 tys. ocen
7,0 10 1 96670
6,0 21 krytyków
Non-Stop
powrót do forum filmu Non-Stop

Od razu na wstępie chciałbym napisać że mogą się pojawiać Spoilery. Jestem świeżo po seansie , film wywarł we mnie ogromne emocje. Nie wiem jak to nazwać byłem zachwycony. Na początku myślałem że to będzie drugie Paranormal Activity , a jednak się myliłem i dobrze... W filmie jest wiele efektów specjalnych które też są świetne ( no tam jak się lepiej wpatrzymy zauważymy lekkie robienie tego komputerowo ). Aktorzy też są świetni , ale to zaraz. Film toczy się tylko w samolocie oczywiście musieli jakoś zapełnić te 1:40 z hakiem. Oczywiście na początku normalna gadanina, potrzebna jak w każdym filmie , główny bohater poznaję starszą kobietę i rozmawiają po prostu o bzdurach , błahostkach. Może teraz czas powiedzieć coś o aktorach wybrałem czwórkę która moim zdaniem wyróżniała się jakoś w tym filmie. Liam Nesson główny bohater był mdły , grał średnio , jakoś zabrakło mi czegoś w nim. Jest w miarę przekonujący i taki porywczy bardzo , nie mógł bym napisać że grał źle - grał nijak. Dla mnie w tym filmie go nie było. Julianne Moore ona się bardzo wyróżniła jedna z moich ulubionych tu zagrała małą rólkę , ale bardzo ważną. Podobała mi się w tym filmie , nie była sztuczna czuła się świetnie i to było widać. Ona jako jedna z niewielu grających w tym filmie wyróżniła się charyzmą :) Michelle Dockery niby taka mała rólka , a jednak się wyróżniła na tle innych była żywa i energiczna. Nie znana mi dotąd , ale mogę powiedzieć że bardzo mi się spodobała i więcej takich ról z jej udziałem! i ostatnia ( ostatni będą pierwszymi ) nie znana dotąd dostała oscara za rolę Zniewolony i bach znowu rola może i mała lecz bardzo dobra i wysmakowana , oddała się i ten film nabrał charakteru przez nią.. Lupita Nyong'o. Film powala.