Spodziewałem się zobaczyć dobre sensacyjne kino, a dostałem film sensacyjno-komediowy-
fantasy-familijny.
Do połowy film był bardzo dobry, ale potem absurdalność zachowań odrzucała mnie coraz bardziej.
Na choiere w takim filmie motyw z tą małą dziewczynką? Miałem się rozczulić, czy co? Efekty
specjalne, których choć mało to strasznie słabe. No i jeszcze jedno mi się przypomniało. Jak w
autobusie szarpnie to trzymając się poręczy ciężko się utrzymać czasem, a tam nawet jak samolot
ma się rozbić to wystarcza. No kur... Ręce opadają. Głupota tego filmu przykryła jego wszystkie
zalety, niestety.
zgadzam się w 100%, choć sytuacji absurdalnych dołożyłbym jeszcze całą masę. Motyw z dziewczynką- give me a break ...
Generalnie kino nie wymagające, zrobione dla usa-dekli co kochają super hero maczo menów.
pomijając resztę, motyw z dziewczynką miał być hmm próbą bohatera, który stracił córkę, więc tu musiał przejść oczyszczenie
Zgadzam się. Przereklamowany film, na drugiej połowie filmu w kinie przysypiałam. Sądziłam,że motyw terrorystów będzie "głębszy". Szkoda mojego czasu i kasy na film
Dałam 7, chyba tylko dlatego, że jakoś mam dobry dzień :P Kino niewymagające, lekarz "Abdul" jak go sobie nazwałam na początku od raz podejrzany przez wszystkich ( ach te znaczące spojrzenia posyłane w jego kierunku :D). Do końca myślałam że Ruda bd jednak za tym wszystkim stała. Niestety, rozczarowanie i beznadziejny motyw z tym " jestem męczennikiem i zabije siebie i wszystkich". Szkoda, że nie dali Mesjasza Narodów normalnie. Motyw z dziewczynką to jak słusznie zauważono w tym wątku- BŁAGAM, ale to na pewno nikogo nie wzruszy, chyba nawet kobietę w ciąży (chociaż, who knows). Efekty słabe, aczkolwiek i tak śmiałam się cały film z głupoty tych wszystkich ludzi, także na seansie mi się podobały :D