PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453909}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 13781
6,1 7 krytyków
Notorious
powrót do forum filmu Notorious

Zrobili tu z grubego ofiarę, a 2Pac'a pokazali w złym świetle.
Ten ostatni telefon naprawdę wzruszający... lol

wrzosu2Dmx

w filmach o 2Pacu to Biga pokazują w złym świetle...i tak się koło zamyka.

ocenił(a) film na 1
SYLWJAS

I tu nie masz racji dlatego że wszystkie filmy o 2Pacu są robione z pociętych wywiadów, i nawet w filmie Tupac Zmartwychwstanie Bigi miał swoje 5min dzięki którym to widz (fan) oceniał kto mówi prawdę, nikt nie wskoczył w spodnie grubego i go nie poniżał.
Fakt że niektóre momenty zostały zmontowane (mówię tu o roli 2Pac'a jako narratora) ale momenty w których wypowiadał się o grubasie były prawdziwe tak samo jak wywiady z Bigim.
W filmie "Notorious" 2pac został przedstawiony w taki sposób żeby fani grubego nie poczuli się urażeni musieli zrobić z niego ofiarę kosztem 2Paca.
Nie jestem psychofanem 2Pac'a, uwielbiam DMX'a, Nas'a choć ich poniżał. Bigi jest dla mnie neutralny jako raper ale nie znoszę jego muzy.
2Pac jarał się LL Cool J, dla mnie LL to jest ciota.

ocenił(a) film na 8
TheDonKilluminati

Nie jesteś psychofanem Pac'a, ale z drugiej strony masz jako nick nazwę jego płyty i samego Tupaca na avku ;P

ocenił(a) film na 1
FiliTV

Tak mam, bo jestem jego fanem.

ocenił(a) film na 5
TheDonKilluminati

2pac mial konflikt z LL Cool J'em, a nie "jaral sie nim". Nie wiem skad takie informacje wziales. DMX'a tez pierwsze slysze zeby ponizal.

ocenił(a) film na 1
Don_Alexone

Kawałek "Old school" pewnie nie słyszałeś i freestyle DMX'a
"Transforming ass niggas will get it quick, ayo for real that nigga Tupac, Suck my Dick! and it's gon take all niggaz in the West Coast to barely move me cuz when I blow shit up I have niggaz fallin like white bitches in a scary movie" - DMX

ocenił(a) film na 5
TheDonKilluminati

Wcale nie slyszalem ;) zgadza sie, w tym utworze wymienia go jako jednego z raperow ktorymi sie jaral. Ale potem popadl z nim w konflikt bo ten opowiedzial sie za Notoriousem i Puffym. W tym trkscie to Dmx dissuje Paca, a wspomniales wczesniej ze bylo na odwrot. Calkiem mozliwe, chociaz nigdy o tym nie slyszalem a troche wiem na ten temat ;)