PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453909}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 13781
6,1 7 krytyków
Notorious
powrót do forum filmu Notorious

notorious

ocenił(a) film na 2

Notorious niech się chowa, to 2Pac rządzi! Prawdziwy czarny rap śpiewają tylko raperzy z West Side. A Notorious głup0i, zazdrościł 2Pacowi to wysłał na niego kolesi, by go okradli i postrzelili. Po tym incydencie 2Pac wydał piosenkę "Hit 'em Up". Biggie wkurzył się jeszcze bardziej, wynajął członków gangu Bloods by zabili 2Paca. A, że 2Pac sympatyzował z wrogami Bloods, czyli gangiem Crips, to tamci z ochotą przyjęli ofertę. i 2Pac zginął w LV. Koniec końców Biggie też zginął, podobnie jak 2Pac postrzelony w samochodzie. KONIEC!

ocenił(a) film na 8
Charlies_Wln

obejrzyj najpierw film , bo odnosi się do 2Pac'a pozytywnie ,a sam film bardzo fajnie opowiada o całej historii czarnego rapu ;)

ocenił(a) film na 9
Charlies_Wln

poza tYm głąbie jeden 2pac był najsłynniejszym członkiem gangu bloods, więc nie wiem kto Ci takich głupot opowiadał... poza tym polecam sie wypowiedzieć po obejrzeniu filmu...

Charlies_Wln

Ach, szkoda słów na takich ludzi. Tak to jest jak się tylko Tupaca słucha. Radzę przesłuchać dyskografię Notoriousa, Rakima, KRS One (pewnie nawet nie wiesz kto to jest) i innych z Eastside, a dopiero potem się wypowadać. Ale rób co chcesz. I jakbyś to powiedział "West Side 4 Ever" xD.

ocenił(a) film na 7
Charlies_Wln

Weź może napisz jakąś książkę o amerykańskim hip-hopie, bo widzę że twoja wiedza o nim jest nieograniczona.

ocenił(a) film na 8
Charlies_Wln

2pac mógł bigiemu pastować buty. Nie porównuj mi tu nikogo do notoriousa bo jeszcze taki czarny raper, który by tyle osiągnął w tak krótkim czasie się nie urodził... PEACE

ocenił(a) film na 9
Charlies_Wln

PO PIERWSZE raperzy nie ŚPIEWAJĄ tylko RAPUJĄ
PO DRUGIE do dzisiaj jest to zagadką, kto zastrzelił 2paca i powiedz mi na jakiej podstawie Ty możesz znać ''prawdę'' o tym zdarzeniu? I PO TRZECIE proszę... nie tłumacz tutaj nikomu artykułu z wikipedii, a propos filmu uważam, że jest bardzo dobry :) Jak jesteś taki mądry to proszę sam nakręć film, ujawniający prawdę o śmierci 2paca i Notoriousa ;)

ocenił(a) film na 10
Charlies_Wln

Ale ty głupi jesteś. 10 latek który nie zna się na rapie, dostał się do kompa i pierdoły pisze. I Natorious i 2Pac (Panie świeć nad ich duszami) To klasyki rapu. Oni są jak Elvis do Rocka, jak MJ do Popu itd. (nie jestem fanem MJ'a no ale trzeba przyznać że to jest legenda)
Jak mówisz że 2Pac rządzi a B.I.G jest "blee" to się gówno a się nie znasz...

ocenił(a) film na 8
Charlies_Wln

prowokacja hyhy