PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107312}

Obłęd

The Jacket
2005
7,5 70 tys. ocen
7,5 10 1 70339
6,3 20 krytyków
Obłęd
powrót do forum filmu Obłęd

efekt motyla 1 taka jest moja kolejnosc tego typu filmow

ocenił(a) film na 9
arek2010

efekt motyla 2 był beznadziejny

SisoneQ

mow za siebie debilu wszystkim moim znajomym sie bardzo podobal a jak jestes bezgusciem to zamilcz lepiej

ocenił(a) film na 9
arek2010

efekt motyla jest beznadziejny. prawie dorównuje hostelowi 2 w swojej beznadziejności, chociaż nie wiem czy jest gorszy film od hostela 2

ocenił(a) film na 9
QuadDamage

oczywiści mówie o EF2, bo jedynka jest spoko

QuadDamage

gratuluje gustu

użytkownik usunięty
arek2010

Takich gówniarzy jak Ty powinno się banować, a najlepiej jeszcze duży kop w dupę i to z niezłego rozpędu:P

Gratuluje gustu i znajomych - widać jesteście siebie warci. Wkur..iają mnie tylko amdmini/moderatorzy, że pozwalają się wypowiadać w ten sposób takim osobnikom jak Ty.

Poleciłbym, byś obejrzał sobie chłopcze płasko-stopcze "Donnie Darko", ale nie ma sensu. Jeśli dla Ciebie "Efekt motyla" jest numero uno to nie ma sensu z Tobą dyskutować. Oglądaj dalej badziewia i się nimi zachwycaj...

użytkownik usunięty

Ps. Chodziło mi o druga część, bo jedynka jest dobra.

arek2010

arek Quaddamage ma racje, efekt motyla 2 był zjebana, widocznie twoi koledzy to idiociu, radze zmienić znajomych, a jedynka była świetna

rpd0

EM 2 obejrzałem po raz drugi w TV i wydał mi sie jeszcze gorszy niż za pierwszym razem, kopletna kicha zarabiająca na sukcesie jedynki

ocenił(a) film na 9
arek2010

w takim razie twoi znajomi i ty to bezguścia jak już :)

arek2010

Efekt motyla 2 jest beznadziejny, jak kiepski film klasy B. A "jedynka" rzeczywiście była niezła.

ocenił(a) film na 8
gosiah88

arek2010 nie ma co zmieniać znajomych, bo z tego co widzę jest dokładnie taki jak oni, a może nawet gorszy. To raczej oni powinni zmienić kolegę.

Całkowicie nie rozumiem jak można wyzywać ludzi, za to, że komuś się nie podoba jakiś film. Mamy przecież wolność słowa i wolną wolę, a co za tym idzie każdy inny gust.

Całkowicie zgadzam się że Efekt Motyla 2 jest poniżej oczekiwań, ale Efekt Motyla 1 był wg. mnie bardzo dobry.