mow za siebie debilu wszystkim moim znajomym sie bardzo podobal a jak jestes bezgusciem to zamilcz lepiej
efekt motyla jest beznadziejny. prawie dorównuje hostelowi 2 w swojej beznadziejności, chociaż nie wiem czy jest gorszy film od hostela 2
Takich gówniarzy jak Ty powinno się banować, a najlepiej jeszcze duży kop w dupę i to z niezłego rozpędu:P
Gratuluje gustu i znajomych - widać jesteście siebie warci. Wkur..iają mnie tylko amdmini/moderatorzy, że pozwalają się wypowiadać w ten sposób takim osobnikom jak Ty.
Poleciłbym, byś obejrzał sobie chłopcze płasko-stopcze "Donnie Darko", ale nie ma sensu. Jeśli dla Ciebie "Efekt motyla" jest numero uno to nie ma sensu z Tobą dyskutować. Oglądaj dalej badziewia i się nimi zachwycaj...
arek Quaddamage ma racje, efekt motyla 2 był zjebana, widocznie twoi koledzy to idiociu, radze zmienić znajomych, a jedynka była świetna
EM 2 obejrzałem po raz drugi w TV i wydał mi sie jeszcze gorszy niż za pierwszym razem, kopletna kicha zarabiająca na sukcesie jedynki
arek2010 nie ma co zmieniać znajomych, bo z tego co widzę jest dokładnie taki jak oni, a może nawet gorszy. To raczej oni powinni zmienić kolegę.
Całkowicie nie rozumiem jak można wyzywać ludzi, za to, że komuś się nie podoba jakiś film. Mamy przecież wolność słowa i wolną wolę, a co za tym idzie każdy inny gust.
Całkowicie zgadzam się że Efekt Motyla 2 jest poniżej oczekiwań, ale Efekt Motyla 1 był wg. mnie bardzo dobry.