PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107312}

Obłęd

The Jacket
2005
7,5 70 tys. ocen
7,5 10 1 70402
6,1 16 krytyków
Obłęd
powrót do forum filmu Obłęd

Tytul i aktor nakrecily mnie do ogladniecia tego filmu ale zawiodlam sie totalnie.To jendo wielki nieporozumienie .Moj chlopak zasnal w polowie a ja wylaczylam pod koniec bo nie dotarlabym do konca nie zasypiajac :/ Ludzie co wam sie w nim podoba ?

ocenił(a) film na 10
s_niunia

jak sie nie znasz na filmach to bajki nadal ogladaj ... film był świetny i malo brakowalo mu do genialnego ! wolisz Czerwonego kapturka to sobie ogladaj !

Nie wiem co w nim złego widzieliscie .. :|

s_niunia

Film jest naprawde dobry. Jeżeli nie widzisz w nim nic godnego uwagi, to nie jesteś chyba na tyle inteligentna żeby ten film zrozumieć.

ocenił(a) film na 10
warzywko09

Popieram, ten film jest dla ludzi dojrzałych którzy lubią dobre, czasem "kwaśno-gorzkie" filmy. Jeśli nie rozumiesz jego przesłania to staraj sie oglądać tylko disney'owskie kreskówki.

ocenił(a) film na 6
s_niunia

nie rozumiem czemu jeżeli ktoś napisze złą opinię na temat jakiegoś filmu to wszysy od razu go krytykują, że nie dorósł do oglądania takich filmów. mi się film podobał, bardzo mnie zaintrygował, aż obejrzałam go 3 razy.

użytkownik usunięty
Skyler

hahaha :) Jak sądzicie że przed tylko "Efekt Motyla" lub "Powrót do przyszłości" to naprawdę niesamowci was kinowmani.Musicie jeszcze obejrzeć:
"Drabina Jakubowa" / "12 małp" / "Fight Club" / serial "Twilight Zone" (od niego się wszytsko zaczęło ! Ja uważacie że ten film jest rewelacyjny to śmiało kręccie podobne jedno wątkowce.