Czemu obcy w czasie gdy Ripley dostawała środek uspokajający od tego lekarza zostawił
Ripley? Powąchał ją i zostawił? To od tego powstało to wszystko że obcy uważali ripley jako
matke?
Ogladalem na razie tylko 1,2,3 czesc
No umarła, nie chce Ci psuć zabawy lepiej sobie zobacz czwartą część, ale według mnie ona była słaba najgorszy film z serii Obcy.
właśnie obejrzałem 4 część, jedna z najlepszych części, moment spotkania obcym z ripley nieziemskie uczucie.
Oceniam wszystkie części bo dzisiaj je obejrzałem w ten sposób:
1 cz- najstraszniejsza, gdy 1 raz ją ogladamy czujemy mrok i strach
2 cz-wiemu już co się dzieje, nie jest dla nas już aż tak straszny ten film ale nadal czujemy w pewnych momentach strach, zapamiętaliśmy dany bodzieć - część oceniam na dobrą
3 cz- najgorsza, przyznam się że przewijałem aż do jakiś dobrych momentów
4- najlepsza.
nie ma 5 części obcego Prometeusz to inny film luźno nawiązujący do obcego. Obcy był filmem opartym na ludzkich atawistycznych lękach, a Prometeusz to film oparty na duuuużym budżecie.
"To od tego powstało to wszystko że obcy uważali ripley jako matke?" Czytasz czasami swoje zdania zanim je opublikujesz ?
Skoro oglądałeś film to po co zadajesz tak debilne pytanie ? Przecież jasno było pokazane ,że Ripley pod koniec umarła a zostawił ją bo wyczuł ,że nosi w sobie królową...jakiś niedorozwinięty jesteś ? Oglądałeś w ogóle ten film :/ ?
''a zostawił ją bo wyczuł ,że nosi w sobie królową''
Zgadzam się zostawił ją bo nosiła w sobie embrion królewski to znaczy że jak by nosiła zwykły embrion to by ją zabił.