PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8243}

Obcy 3

Alien³
1992
7,2 115 tys. ocen
7,2 10 1 114959
6,7 43 krytyków
Obcy 3
powrót do forum filmu Obcy 3

Czemu obcy w czasie gdy Ripley dostawała środek uspokajający od tego lekarza zostawił
Ripley? Powąchał ją i zostawił? To od tego powstało to wszystko że obcy uważali ripley jako
matke?
Ogladalem na razie tylko 1,2,3 czesc

ocenił(a) film na 7
forii

Bo wyczuł, że ma zarodek matki w sobie.

Drupi94

takie buty, a wiec ripley umrze ok :D

forii

aha i co ripley umarła to jak sie pojawi w 4 czesci?

ocenił(a) film na 7
forii

No umarła, nie chce Ci psuć zabawy lepiej sobie zobacz czwartą część, ale według mnie ona była słaba najgorszy film z serii Obcy.

forii

(3)Zdechła i nie żyje , a później(4) ją sklonowali jak owcę Dolly .

kadim_filmweb

właśnie obejrzałem 4 część, jedna z najlepszych części, moment spotkania obcym z ripley nieziemskie uczucie.
Oceniam wszystkie części bo dzisiaj je obejrzałem w ten sposób:
1 cz- najstraszniejsza, gdy 1 raz ją ogladamy czujemy mrok i strach
2 cz-wiemu już co się dzieje, nie jest dla nas już aż tak straszny ten film ale nadal czujemy w pewnych momentach strach, zapamiętaliśmy dany bodzieć - część oceniam na dobrą
3 cz- najgorsza, przyznam się że przewijałem aż do jakiś dobrych momentów
4- najlepsza.

forii

Dla mnie jedynie trzy części czwórkę traktuję jak swego rodzaju ciekawostkę.

kadim_filmweb

Czy 5 część obcego ma nazwe Prometeusz?

forii

yes of course naturlich ja wohl

ocenił(a) film na 8
forii

nie ma 5 części obcego Prometeusz to inny film luźno nawiązujący do obcego. Obcy był filmem opartym na ludzkich atawistycznych lękach, a Prometeusz to film oparty na duuuużym budżecie.

użytkownik usunięty
forii

Uważam podobnie, 4 najlepsza, wreszcie świetne sceny akcji z Alienami.

ocenił(a) film na 9
forii

"To od tego powstało to wszystko że obcy uważali ripley jako matke?" Czytasz czasami swoje zdania zanim je opublikujesz ?
Skoro oglądałeś film to po co zadajesz tak debilne pytanie ? Przecież jasno było pokazane ,że Ripley pod koniec umarła a zostawił ją bo wyczuł ,że nosi w sobie królową...jakiś niedorozwinięty jesteś ? Oglądałeś w ogóle ten film :/ ?

Bourjois

przecież ,,przewijał do lepszych scen'' o.O :D

użytkownik usunięty
Bourjois

''a zostawił ją bo wyczuł ,że nosi w sobie królową''
Zgadzam się zostawił ją bo nosiła w sobie embrion królewski to znaczy że jak by nosiła zwykły embrion to by ją zabił.

ocenił(a) film na 8
Bourjois

czytając niektóre tematy i posty dochodze do wniosku że albo wiele osób jest niedorozwiniętych albo chce poznać całą fabułe nie oglądając filmu:P