W brew tomu co paplają na forum "pseudokrytycy" uważam że film był dobry! Ale tylko dobry! Po obejzeniu czuję lekki niedosyt, był ciut przykrótkawy i akcja za szybko galopowała. Ale to wszystko do czego się mogę doczepić.
Efekty soją na wysokim poziomi, dobrze zrobione postacie Predatora i Obcych, dużo akcji!
Jak tytuł wskazuje głównymi postaciami są Obcy i Predator a ludzie to tylko przystawka do dania głównego więc nie rozumiem tych którzy się czepiają że postacie sa nijakie i ie wzbudzają współczucia gdy giną ... kurde to nie tytanik zeby płakać za Leonardem DiKarpiem.
Tak więc moim zdaniem film warty obejzenia, napewno się nanim człowiek nie nudzi. Pozycja obowiązkowa dla fana Obcego i Predatora. Chociaż co by nie mówić seria AvsP plasuje się dopiero na 3 miejscu za serią o Predatorze i Quadrologią Obcego. Ja czekam z niecierpliwością na dalsze częsci wszystkich tzech serii.
Masz jeszcze jakieś fajne teksty? Jeśli tak to zapodawaj i pośmiejemy się razem :)
A terz dla odmiany spróbuj coś napisac na temat:
"Dlaczego AVP-R nie jest gniotem mimo że pół świata go za gniot uważa"
Olej go. Swoje napisałeś. AvP:R to film słaby i szkoda kłócić się z kimś kto tego nie widzi. To tak jakbyś próbował przebić głową betonowy mur. Gieferg olej ten temat i wpisuj tylko by przeczytali komiks Aliens versus Predator lub zagrali w AvP2 na PC. Tam jest fabuła, klimat i to coś czego zabrakło produkcji zarówno Andersona (nie takiej w sumie złej) i braci Strause
@emtec
Wystarczająco zbłaźniłeś sie w swoich pierwszych postach a tym temacie(kolejne stoją na jeszcze gorszy poziomie O.o). Najpierw napisałeś, że fanom serii nie przeszkadzają niedociągnięcia*, więc użytkownik GIEFERG w celu udowodnienia nieprawidłowości twojego stwierdzenia użyczył nam linka do stronki FANÓW SERII, na którym można przeczytać iż owi FANI SERII jednak nie najlepiej** wypowiadają się o AvP. Następnie nie doczytałeś*** ,iż GIEFERG pisał o Predatorze 2 a nie o AvP. Dalszej pyskówki nic niewnoszącej do tematu ,komentować chyba nie musze, prawda? By mój wywód nie pozostał bezowocny ,radze ci emtec na poprzestaniu pisaniu czegokolwiek i gdziekolwiek, z racji tego iż twoja umiejętność czytania ze zrozumieniem leży i kwiczy a logika jako taka nie istnieje.
@GIEFERG
Niepotrzebnie dałeś sie wciągnąć w tą bezsensowną dyskusje, na przyszłość powinieneś trzymać większy dystans do takich krzykaczy jak emtec, ponieważ on i jemu podobni niemając kompletnie żadnych sensownych argumentów na obronę AvP2 najzwyklej w świecie sie irytują i wyżywają na łamach filmweba...
*-to słowo nijak sie ma do kpiny jaką urządzili nam reżyserzy
**-bardzo delikatnie to ująłem,oj bardzo...
***-do teraz jestem w szoku jak można było tego zdania nie zrozumieć?!
"@GIEFERG
Niepotrzebnie dałeś sie wciągnąć w tą bezsensowną dyskusje, na przyszłość powinieneś trzymać większy dystans"
Ależ trzymam dystans ;) Ot po prostu z nudów trochę kolesia powkurzałem, to że nie ma argumentów wiem już od dawna, o pierwszym AVP pisał dokładnie tak samo :)
Pozdrawiam :)