sie zdecydujcie który to rok produkcji!
Albo inaczej wpiszcie prawidłowy (na pewno nie później jak rok premiery :P)
jakbyś zauważył, to w końcu się zdecydowali i wpisali prawidłowy, tak że twój komentarz nieco spóźniony i bez sensu.
pajacu wróć do szkoły i dowiedz się jaka jest różnica między "tak że", a "także".
A po za tym gnoju mógłbym być twoim dziadkiem niedouku.
Cymbale Ja wiem jaka jest różnica między tak, że, a także i wiem ciołku, że popełniłeś błąd. Dodatkowo baranie masz pecha, bo akurat skończyłem filologie polską, wiec rady o powrocie do szkoły możesz sobie zachować dla kogoś innego. Taka informacja: jak piszesz tak, że to przecinek stawiaj przed że a nie przed tak.
Jesteś zwykłym pajacem, który nie ma argumentów, wiec mnie tylko obraziłeś. Skoro mógłbyś być moim dziadkiem, to wnuki muszą być dumne z takiego dziadka idioty. Żal mi Ciebie.
argumenty baranie miałeś podane wcześniej, tylko do pustego łba nie dotarły, więc głąb się przyczepił bez sensu interpunkcji. Nie napisałem bucie, że mam wnuki, tylko, że jestem o tyle od ciebie gimbusie starszy. Gdyby moje przyszłe wnuki, były tak puste jak ty, to używałbym ich jako kapoków.
Jakie argumenty głąbie zakuty. Argument taki, że popełniłeś błąd, bo jesteś debilem i zakałą swojej rodziny. Dużo starszy i dwa razy głupszy.
Czy naprawdę musicie się kłócić o takie pierdoły. Ludzie w życiu mają raka,umierają,są uzależnieni,chorzy,biedni,bezdomni itp.,a wy się kłócicie o rzecz praktycznie bez znaczenia. Ostatnio czytałem jak w Los Angeles w roku chyba 2007 zginęła mała dziewczynka. Zabiła ją zabłąkana kula,które przebiła ściane jej domy,bo na ulicy,gdzie mieszkała dwa gangi strzelały do siebie. Miała 9 lat i zmarła w tak strasznych okolicznościach w własnym domu,a wy zachowujecie się jak impotenci umysłowi sprzeczający się o taką błahostkę. Pokazujecie w tym waszym dialogu tylko swoją tępotę umysłową,oraz zanik inteligencji. Wstyd mi za tak upośledzonych rodaków jak wy. Jeden głupszy od drugiego.