PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=265563}

Odwrócić przeznaczenie

The Air I Breathe
2007
6,7 10 tys. ocen
6,7 10 1 10148
5,5 2 krytyków
Odwrócić przeznaczenie
powrót do forum filmu Odwrócić przeznaczenie

Ostatnio zastanawiałem jak miała na nazwisko Trista, ta piosenkarka ponieważ nie chciała nikomu powiedzieć. Jak ktoś wie to niech mi powie :)

ocenił(a) film na 10
lukaskarol

Czy po prostu miała na nazwisko cierpienie?

lukaskarol

a skąd to niby wiesz?? Mówili gdzieś?? Bo ja isę gdzieś zgubiłam w tym filmie.

lukaskarol

Mi się wydaje, że to nazwisko w ogóle w filmie nie padło (podczas wywiadu nie, bo uciekła, a pod koniec filmu szepnęła coś na ucho temu zimnemu mordercy, ale nawet do końca nie wiem, czy akurat powiedziała imię/nazwisko) pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5
Feanora

Nie padło nazwisko Tristy - była podobna scena jak w filmie "Między słowami" Billa Murraya ze Scarlet Johanson :P

ocenił(a) film na 3
Bender___ulotki_filmowe

A rozumie ktoś jaki w ogóle sens miało to ukrywanie nazwiska? Dlaczego ona nie chciała go zdradzać? Czy tylko chodziło o coś w tym stylu, że chciała odciąć sie od przeszłości, zapomnieć, być inną osobą czy udawać że jest inną osobą? No bo jeśli taki to miało sens, to jak dla mnie naiwny bardzo, ale jeśli jakiś inny, to jestem ciekawa, więc napiszcie.

lukaskarol

Może to jakiś anagram...?

ocenił(a) film na 3
revolver

Ale masz na myśli konretny wyraz? A jesli tak to jaki?

ocenił(a) film na 3
revolver

Chodzi o "cierpienie", że po przestawieniu liter dałoby jej nazwisko myślisz? A jak było z tymi innymi postaciami? Te ich przewodnie przeznaczenia miały jakiś związek w postaci anagramu z ich nzwiskami, albo czymś innym ich prywatnym? Zwracał ktoś na to uwagę? Bo to by było ciekawe faktycznie.

użytkownik usunięty
Eleonora

Myślę, że ukrywanie nazwiska miało związek z tragiczną śmiercią jej ojca. Nie chciała, żeby ludzie ją z tym kojarzyli.