PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=362612}
7,6 6,3 tys. ocen
7,6 10 1 6347
7,8 4 krytyków
Om Shanti Om
powrót do forum filmu Om Shanti Om

Mam pytanie

ocenił(a) film na 10

Podobno w jednej z piosenek występuje też Gauri żona Shahrukha, tylko że ja nie mogę się jej tam dopatrzeć nie wiecie w którym momęcie ona jest?

Naina

Gauri pojawia się na samym końcu filmu, kiedy aktorzy i cała ekipa filmu idą po kolei na czerwonym dywanie, leci wtedy remix Dard-e-disco.

Naina

owszem jest Gauri ale nie tyle w piosence co w scenie końcowej (oczywiście z piosenką) gdy pokazują się wszyscy ona wysiada z samochodu, wchodzi po czerwonym dywanie itd. to ta sama scena gdzie na samym końcu spóźniona jest Farah Khan.
pozdrawiam, sumisia

sumisia

Witam wszystkich użytkowników.. Mam takie pytanie, Może ktoś z was kupił film Bollywood pt. ,,Om Shanti Om" i może mu się nie spodobała. W tej chwili nie mam za wiele pięniędzy by kupić w empliku <duże wydatki na prezenty przed świętami :)> , A moja mama marzy o tym filmie. Może by nam się udało dagadać i może bym mogła od kogoś odkupić. Bardzo proszę o odpowiedź na pocztę internetową Natalax1997x@interia.pl .... Z góry Bardzo dziękuję .. Myślę że mnie rozumiecie, zróbcie mi prezent na święta :)

ocenił(a) film na 9
Natalax1997x

Nikt Ci filmunie sprzeda. Każdemu fanowi sie podoba. Zresztą już dawno po świetach xD
Gauri występuje też w piosence deewangi deewangi. Ma na sobie wtedy zieloną sukienke.

one_blood

Bliższą podpowiedź poproszę, może w której minucie filmu, bo w zwolnionym tempie oglądałam i jakoś nie wypatrzyłam

one_blood

Może jakaś podpowiedź, bo oglądałam w zwolnionym tempie i jakoś nie wypatrzyłam. Może w której minucie?

użytkownik usunięty
ewika

Gauri... jak są napisy końcowe, to ona wychodzi... patrz cały czas i cały czas, a przy którymś razie wypatrzysz:P

Ona wychodzi jako jedna z ostatnich jak się nie mylę... początkowo też miałam z tym problem, ale wypatrzyłam:]