Pewnie wielu z was ma swoich ulubionych "narnijskich" aktoróćw. Interesujecie sie ich zyciem, zbieracie wiadomosci o nich i
w ogole jesteście kopalnią wiedzy o Georgie, Annie czy Benie.
Myslę że niektórzy (tak jak ja:)) napisali do nich listy(dziękuję założycielce wątku z adresami aktorow:)). Ja pisałam do całej piatki. Wysłałam listy 1 lipca, i szczerze mówiąc nie spodziewalam się dostać odpowiedzi przed jesienią. A tu niespodzianka! Wrócilam z wyjazdu i dostałam autograf(bo o niego prosiłam w liście) od Georgie! Bardzo się ucieszyłam. Teraz czekam na nastepne autografy.
Czy i wy wysyłaliście listy z prosbą o autograf do swoich idoli z OzN? Ile czekaliscie na odpowiedź czy moze jeszcze czekacie. Ja moge powiedziec że świetnie się bawiłam piszac listy. Jakie są wasze wrażenia?
Aha nie bojcie się napisać. Super uczucie gdy dostaniecie autograf. Warto sprobować.
Skandar przysłał Ci autograf.?! O mamusiu...muszę do niego jak najszybciej napisać...:)
i to jak:D ale byłam zdziwiona na maxa:D byłam święcie przekonana że już nie dostane:D
Skandar Keynes
Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London W1W 8SR
UK
sprawdzony adres przeze mnie. jak nie zmienił adresu to na pewno dostaniesz odpowiedź:) miłego pisania:) jak coś to daj znać to załatwię do innych:)
Jest przeciez na forum temat " Adresy aktorow" wystarczy wejsc i sobie znalezc :)
Georgie Henley
Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London W1W 8SR
UK
adres jest taki sam jak do Skandara:) i na pewno poprawny o mi odesłali:)
to co że dwa razy podane:) łatwiej znaleźć:)
Ja po prawie 3 miesiącach dostałam autograf od Bena ;]].
Warto spróbować, ci co chcecie wysłać, ale nie wierzycie że otrzymacie odpowiedź. więcej wiary ;*
ja od Bena dostałam po 4 miesiącach:) tak jak od reszty(no z wyjątkiem Williama:D)
ja od Bena jeszcze nie dostałam, a czekam na razie dwa miesiące.
podobnie Anna i Will.
Georgie przysłała mi po 3 miesiącach, a Skander po jednym ;)
u mnie od Bena Skandara i Georgie przyszły w tym samym tygodniu:D trzy dni pod rząd:D
i to jakie:D pierwszy był od Bena:D
wracam ze szkoły i se myśle że już mi nie odpiszą:D wchodzę do domu patrze a tam koperta:D był mały szok:D
ja list od Georgie znalazłam w skrzynce w Mikołajki, jak wychodziłam na dworzec (mieliśmy jechać pociągiem na wycieczkę xD) :)
Ja miałam jeszcze ciekawiej. Napisałam do Skandara. Czekałam chyba miesiąc (nie pamiętam dokładnie). No i nie odpisywał. Akurat wyjeżdżałam do Polski (bo w Irlandii mieszkam). Jechaliśmy w nocy a pocztę przynoszą rano. No i jak już w autobusie siedziałam, to mama do mnie zadzwoniła, ze jakiś list do mnie z Anglii przyszedł. No i musiałam dodatkowo czekać dwa tygodnie! To się nazywa pech:/ Ale autograf dostałam i to się liczy:D Do pozostałych jeszcze nie napisałam, ale zrobię to na pewno.
Wiem, że temat dosyc stary, ale chciałabym zapytać, czy ktokolwiek dostał autograf od Anny?
Właśnie się zabrałam za pisanie listów, ale jak na razie tylko Skandar i Georgie... Miesiąc temu wysyłałam do Bena i cisza, jak na razie, ale wciąż oczekuję i wierzę, że otrzymam.
Ja z dziewczynami z forum też wysyłałyśmy list do Skandara i cisza. Może nie powinnismy sie martwić. Pewnie maja rece pełne roboty :)
Ja wysłałam sama list do Skandara w sierpniu chyba i cisza. Musze spróbować jeszcze raz. ;) Wgl ma któraś z was jego autograf otrzymany drogą listową?