PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128392
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Czyli kontynuacja tematu o tysiącu komentarzy.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Fajnie fajnie. Kontynuujmy:)
W końcu doszliśmy do 1000! Nie 1 sierpnia, tylko 6.
:)

Tatar

Aha to o czym gadamy. Może ja pozwole sobie zacząć. Po "Księciu Kaspianie" Jak wielu innym osobom zupełnie mi odbiło na punkcie Narnii. Pochwalę się Ze na komputerze mam wiele fotek z bohaterami i aktorami a ostatnio zapragnęłam je wywołać. Tak więc dzisiaj oddałam i czekam do piątku.
Aha pisałam kiedyś że otrzymałam autograf Goergie. Dodaję że jestem posiadaczką autografu Bena!

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja mam na płytce cd około czterystu fotek Anny. Kiedy mam ochotę i jest długi samotny wieczór włączam sobie dobrą nastrojową musykę i patrze na nie, jedna po drugiej...
po prostu lubie na nią patrzeć. Dzisiaj nawet sniła mi się ona. Stałem za nią w kiosku łodzi podwodnej... :)

ocenił(a) film na 10
Tatar

A ja mam na kompie i na telefonie ok 170 zdjęć, tapet Narnii pościąganych z neta. Lubię też tak je oglądać...
Oczywiście na pulpicie i w tel. mam tapetę Narnii:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A wam, sniło się kiedyś któreś z obsady?
A co do zdjęć, to nie da się ukryć, że Anna wychodzi na nich świetnie. Nawet jak nie ma makijażu czy innych; a takie też widziałem.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Mnie niestety nikt się nie śnił.
A Anna bez makijażu? Chyba nie wiedziałam jeszcze... A może widziałam tylko nie pamiętam?...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

To było zdjęcie z jej próby do "Makbeta". Ona grała tam Lady Makbet.

ocenił(a) film na 10
Tatar

To raczej nie widziałam. W zeszłym roku miałam "Makbeta". ehhhhh...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Nie dziwiłbym się mu, skoro ulegał takiej żonie... :) (śmiech)

ocenił(a) film na 10
Tatar

No! Pewnie wielu by ulegało takiej Annie;)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ona mogłaby zagrać jakąś czarodziejkę, czy coś w tym guście.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Jeszcze tylko potrzebna jej magiczna różdżka i rządzi!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ale bez skrzydełek, oczywiście. Mogłaby też czarować tymi błękitnymi oczami... :)

ocenił(a) film na 10
Tatar

Jedno długie spojrzenie i musisz wypełniać jej wolę!
Ale to już byłaby prawie czarna magia! Więc potrzebna byłaby obrona przed czarną magią!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

przypomniało mi się jak kiedyś było w Scooby Doo, tylko że z monetą:
"Wpatruj się w tę monetę złotą i me rozkazy wypełniaj z ochotą!"

Ale ja głupieję...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ze Scooby Doo pamiętam tylko wyciąganie z hipnozy za pomocą tych jego ciastek. :)

Wyobraź sobie: czarodziejka i jej rycerz, tez nie do konca zwykły. Mówią inni: lepiej się nie narażać na sztuczki tej czarodziejki i jego miecz.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ale duet! Wkurzysz czarodziejkę, a ona cię potraktuje jakimś zaklęciem niewybaczalnym!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Nie potrzebowałaby gestów czy zaklęć, aby mnie zaczarować! :)

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ciebie z pewnością nie! xD

Julia_20

Ale tematy się rozkręciły;) Ja oczywiście na komórce i pulpicie mam tapetę Z "Księcia". Nie wyobrażam sobie innej tapety. Co do tego by śnili mi się aktorzy to nie, aczkolwiek lubię sobie wyobrażać że kiedyś się z nimi spotkam.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

To jedno z moich marzeń! Spotkać Willa, Annę, Skandara i Georgie! A! I może Bena!

Julia_20

Hehe ja już sobie wyobraziłam moją wycieczkę do Londynu. Marzenia się spełniają:)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja bym zabrał, wiecie kogo na kolację przy świecach i lampce wina czy innego napoju... :)
Albo zabrał do jakiejś restauracji w stylu "Chłpcskie jadło" czy "Szlacheckie jadło".... :):):):) Uraczył pierogami czy innym polskim smakołykiem... :):):):):):):)

ocenił(a) film na 10
Tatar

Pierogi: mniam!:D (z kapustą i grzybami, rzecz jasna:)

Chciałabym mieć foty z filmowym rodzeństwem! I jakoś z nimi pogadać!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja wolę z jagodami. Jeszcze jak je się tak śmietanką poleje... pycha!

Jakbym ja mógł spotkać któreś z nich (zwłaszcza jedno) i miał aparat pod ręką, to bym narobił fotek a narobił!..

ocenił(a) film na 10
Tatar

Nie lubię z jagodami! Kiedyś zjadłam i aż mi się niedobrze zrobiło!

A chciałabym być na tych fotach z nimi! Taki dowód, że się naprawdę ich spotkało! A najwięcej porobiłabym fot chyba Williamowi xD

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A ja Annie!.. :) Oooch! Chyba bym się wtedy popłakał ze szczęścia!... :)

ocenił(a) film na 10
Tatar

Podejrzewam, że ja też!:) Zawsze widziałam ich na ekranie czy na zdjęciach, a teraz nagle na żywo! Wspaniałe przeżycie!

Tatar

Julia jest dużo zdjęć z rodzeństwem w necie. Już nie pamiętam na jakich stronach ale wystarczy poszukac na oficjalnych stronach aktorów. Sama mam kilka fotek z nimi:)
Fajnie się z wami gada. Dotychczas mogłam tylko zanudzać rodziców i koleżanki moją manią a im się to powoli nudzi:( Szkoda

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ale chodziło mi o takie własnoręcznie robione:):):)

Julia_20

Aha no ja też o takich marzę. Możnaby się wybrac do Londynu kiedyś

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Gdybym miała możliwość to już by mnie tu nie było!!!
Tylko szkoda, że żadnej rodziny w Anglii nie mam:(

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Szkoda tylko, że na żadnym ze zdjęć nie ma mnie... wiecie w czyim towarzystwie.

ocenił(a) film na 10
Tatar

A tak dla ciekawostki, jestem od niej o dwadzieścia cztery centymetry wyższy... jeśli wierzyc temu co pisali w ciekawostkach...

ocenił(a) film na 10
Tatar

jeśli to prawda to ode mnie też tak około :)
A jest napisane, że William ma 180 cm wzrostu. I tak wysoki:)

Julia_20

Może raczej nie będę pisać o moim wzroście. Ale wy jesteście wysocy

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Większosci osób patrzę na czubek głowy. Dlatego czuję się trochę nieswojo, kiedy widzę kogoś wyższego.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Tygrysku, ja z pewnością nie jestem, uwierz:D

Julia_20

Wierzę, wierzę no cóz nie to że mam kompleksy z powodu wzrostu( Nie mam ich w ogóle:)). Urosnę jeszcze

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

jeśli dobrze pojdzie, to moze urosne jeszcze tylko ok 5cm. I nic wiecej. I to nawet nie jest pewne. Bo rośnie się przewaznie do 18-19 roku zycia.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Pamiętam, że kiedyś zapytałem jak to się dzieje, że to kurduple wyrastają na te wielkie jednostki. Odpowiedź: bo mają kompleks niższości i chca nadrobic wzrost. I to prawda! Żadko kiedy spotyka sie wielkie jednostki, ktore miały wiecej niż metr siedemdziesiąt coś!

Tatar

No i już 40 komentarzy. Szybko poszło jak tak się gada o wszystkim i o niczym.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Oui, c'est vrai:)

A to, że są niscy, chcą budzić większy szacunek.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Co znaczy ten tekst? To po francuzku, prawda?

ocenił(a) film na 10
Tatar

To znaczy "tak, to prawda". Po francusku.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

wybacz, nie znam tego języka. Oprócz angielskiego mialem jeszcze hiszpański, z ktorego już niewiele pamiętam.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Apropos Hiszpanii, ogladałas może zdjęcia z tamtejszej premiery?

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ale ja w szkole nie mam nawet francuskiego! Tak tylko kilka zwrotów znam. Bo uczę się angielskiego i niemieckiego. A hiszpański też lubię, tylko nie mam.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ostatnio oglądałam wszystkie zdjęcia z premier. Zdziwiło mnie, że na jakiejś premierze nie było zdjęć Anny i Georgie... Wszyscy inni byli.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Wiem ze Anna była na premierach światowej, nowozelandzkiej, brytyjskiej, francuzkiej, czeskiej, hiszpańskiej a ostatnio niemieckiej.