Ja mam teraz w klasie podobnie. Tzn nie mam nic do osób z klasy, ale wg mnie są trochę egoistyczni. W klasie z gimnazjum wszyscy sobie wzajemnie pomagali, podpowiadaliśmy na sprawdzianach (nawet raz się z takim jednym szybko się zamieniłam kartkami:)) Chcę wrócić do tamtej klasy! Wszyscy byliśmy zżyci ze sobą!
oj, u mnie z tym egoizmem tez jest ostro... tzn prawie kazdy na kazdego gada. pelno falszerstwa, obgadywania, klamstwa, ironii, sarkazmu i udawanej uprzejmosci. bleeee! okropnosc... cale szczescie, nie tylko ja to widze i osoba z ktora jestem w "sojuszu" rowniez chce zeby to sie zmienilo...
Zawsze dobrze mieć przy sobie osobę, która myśli podobnie jak ty.
W mnie w klasie porobiły się teraz grupki. Ja staram się być ze wszystkimi w przyjaźni. Ale większość osób po prostu olewa niektórych.
Tatar, mam juz na oku pewna szkole. jak za razie nie szlyszalam od nikogo zlej opini o niej... rzeczywsicie, trzeba dobrze przemyslec takie decyzje...
wlasnie sie zastanawiam... czy mozliwe jest zeby ta moja klasa sie zmienila. albo zeby ich stosunek do mnie sie zmienil... 3 klasa moze byc poacztkiem czegos nowego.. chcialabym:)
Julio, cale szczescie, mam osobe, z ktora sie trzymam i ktora m myslenie podobne do mojego... ale wiecie jak to jest- trudno jest czasem wytrzymac 3 lata non stop obok jednej osoby... zwlaszcza ze z ta dziewczyna znam sie od 10 lat... chodzilysmy razem do podstawowki. czasem mam wrazenie ze juz nie wytrzymam... bywa nudno i meczaco. ale zyje:)
dobra, dziekuje wam wszystkim bardzo za wsparcie i rady:) ale moze zmienmy temat. koniec marudzenia! biore sie za siebie. no i nie chce zeby rozmowa sie teraz krecila wokol mnie... nie uzalam sie nad soba! koniec! bedzie dobrze!:)
heh. z tym mam zawsze problem- wymyslanie tematu do rozmowy;/ poczekajcie... zaraz wymysle...
a moze Tygrysek albo Tatar cos zaproponuja?
Wow jak wy szybko idziecie;) nawet nie zdążyłam wyrazić swojej opinii o mojej szkole. Jest fajna to tyle
ejj! gdzie sa zarowki? i znow sie nam ramki zwezaja... ciekawe od czego to zalezy...
poczekajcie, zaraz cos moze wykombinuje...
a nie wiecie moze czy gg filmwebu to automat czy ktos tam moze zasiaduje? bo tak to bym moze zapytala...
Ja na przykład lubię, jak już pisałam, wyobrazac sobie historyjki w Narnii, spotkania z aktorami itp. A dzisiaj śnilo mi się że spotkałam Skandara, Moze nie śniło ale myślałam o tym przed snem;)
automat. nic z tego.
ale cos wymysle bo mnie to smieszy i jednoczesnie denerwuje...
Właśnie! Tych żarówek nie ma! Co za dziadostwo!
Fajnie że wąskie się robią te okienka!
dobrze jest bo po jakims czasie nie mog;ibysmy nic przeczytac, tak wasko by bylo...;P
To w całym portalu coś się dzieje. na przykład na blogu nie ma "ó". A jeszcze wczoraj wszystko było w porządku!
Nie sądzicie że oni z tym przesadzają?
dziwactwo. czasem jak na moim profilu chce cos zmienic to tam sie zamiast " pojawiaja jakies queque ble ble ble... straszne. trzba to likwidowac i zaminiac na rzeczywiste. za duzo roboty...;/
moz dlatego waryto sie prenisc na to nowe narnijskie forum, jak juz monilip zalozy... zeby nie bylo takich bzdur...
to bedzie odrebna strona tylko0 dla forum. jakos po 12 sierpnia ma byc. zajrzyj na forum na fw :strona fanow Narni", tam bedzie wiecej...
ok. fajnie sie gada, ale ja juz lece. po ogorki do babci sie wybieram <lol2> hehe
pozdrowienia!;d
Juhuuu! No muszę się komuś pochwalić;) Otóż wspominałam tutaj, że mam na komputerze zdjęcia z OzN. Udało się przegrać na płytę i zaniosłam do wywołania. Bałam się że moze nie wyjdą, ale niespodzianka!!! Nie tylko wyszły ale i jakość jest bardzo dobra!
Polecam wszystkim, którym obrazki na plycie nie wystarczają.
P.S Ale ja się cieszę jak głupia;) Dobra stop już nie będę Was zanudzać moimi chichotami:))))
Eech! Szkoda że ja nie mogę sobie tak popatrzeć na odpowiedź od niej!.. :(
Tak napisane "For Pawel"... Zazdroszczę tym osobom, które doczekały się odpowiedzi!...
no gdzie sa, jasny gwint, te zarowki???!!! nie moge z tym fw... ;/ wszedzie bledy.
na moim profilu znow jakies quot czy que... mam dosc tego!!
jak ich dorwe to pobije. w ogole jak sobie ustawilam "zapamietaj profil" czy cos w tym stylu to i tak musze sie prawie za kazdym wejsciem logowac... ja sie przenosze jak sie tylko da na nowe forum. tam bedzie lepiej, atmosfera spoko i watpie zeby nas zameczaly takie durne bledy...
ooo! zaraz bedzie 200! idziemy jak burza!;) dobrze, ze zdecydowalismy sie na wiecej niz 300 odpowiedzi... bo tak, to juz chyba jutro mielibysmy zakonczyc nasza forumowa dzialanosc...
mysle, ze nie bedziemy mieli problemu z nastepnym tysiacem...
jak ja duzo daje tych trzykropkow! nie potrafie sie opanowac!;)
O tym czy na nowym forum będziesz miał taki sam nick czy zmienisz sobie na inny. Ja wolę te co tutaj bo wimy z kim gadamy.
Ja raczej też będę miała, ale nie wiem jeszcze.
A te żarówki są po to, aby pokazać czy ktoś jest zalogowany na FW czy nie. Jeśli się świeci, to jest. Chyba o to chodzi. Sama też kiedyś główkowałam nad tym xD
Kochani, tak długo mnie nie było ... minął mnie moment gdy moje forum miało 1000 odpowiedzi ... żal mi, że to już koniec ... każażde forum jest inne i żadne chyba nie będzie takie jak "Tęsknicie do Narnii" ...:(
Dzięki Tatar, że założyłeś " Tęsknicie do Narnii 2 ", to wspaniałe ...
Porozmawiajmy jeszcze o samych książkach, nie aktorach ...
Witam nowego gościa Wiewiórkę! :P