PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128393
5,4 27 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Czyli kontynuacja tematu o tysiącu komentarzy.

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

Ja mam teraz w klasie podobnie. Tzn nie mam nic do osób z klasy, ale wg mnie są trochę egoistyczni. W klasie z gimnazjum wszyscy sobie wzajemnie pomagali, podpowiadaliśmy na sprawdzianach (nawet raz się z takim jednym szybko się zamieniłam kartkami:)) Chcę wrócić do tamtej klasy! Wszyscy byliśmy zżyci ze sobą!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

oj, u mnie z tym egoizmem tez jest ostro... tzn prawie kazdy na kazdego gada. pelno falszerstwa, obgadywania, klamstwa, ironii, sarkazmu i udawanej uprzejmosci. bleeee! okropnosc... cale szczescie, nie tylko ja to widze i osoba z ktora jestem w "sojuszu" rowniez chce zeby to sie zmienilo...

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

Zawsze dobrze mieć przy sobie osobę, która myśli podobnie jak ty.
W mnie w klasie porobiły się teraz grupki. Ja staram się być ze wszystkimi w przyjaźni. Ale większość osób po prostu olewa niektórych.

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

Tatar, mam juz na oku pewna szkole. jak za razie nie szlyszalam od nikogo zlej opini o niej... rzeczywsicie, trzeba dobrze przemyslec takie decyzje...

wlasnie sie zastanawiam... czy mozliwe jest zeby ta moja klasa sie zmienila. albo zeby ich stosunek do mnie sie zmienil... 3 klasa moze byc poacztkiem czegos nowego.. chcialabym:)

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

Julio, cale szczescie, mam osobe, z ktora sie trzymam i ktora m myslenie podobne do mojego... ale wiecie jak to jest- trudno jest czasem wytrzymac 3 lata non stop obok jednej osoby... zwlaszcza ze z ta dziewczyna znam sie od 10 lat... chodzilysmy razem do podstawowki. czasem mam wrazenie ze juz nie wytrzymam... bywa nudno i meczaco. ale zyje:)

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

dobra, dziekuje wam wszystkim bardzo za wsparcie i rady:) ale moze zmienmy temat. koniec marudzenia! biore sie za siebie. no i nie chce zeby rozmowa sie teraz krecila wokol mnie... nie uzalam sie nad soba! koniec! bedzie dobrze!:)

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

No to strzelaj jakiś temat:D

ocenił(a) film na 8
Julia_20

heh. z tym mam zawsze problem- wymyslanie tematu do rozmowy;/ poczekajcie... zaraz wymysle...

a moze Tygrysek albo Tatar cos zaproponuja?

Elaine_2

Wow jak wy szybko idziecie;) nawet nie zdążyłam wyrazić swojej opinii o mojej szkole. Jest fajna to tyle

Tygrysek3

Juz sie te odpowiedzi małe robią

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

ejj! gdzie sa zarowki? i znow sie nam ramki zwezaja... ciekawe od czego to zalezy...

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

poczekajcie, zaraz cos moze wykombinuje...

a nie wiecie moze czy gg filmwebu to automat czy ktos tam moze zasiaduje? bo tak to bym moze zapytala...

Elaine_2

Mam taki temat trochę naciagany: Czym i do czego zainspirowały Was OzN? Jeśli w ogóle.

Tygrysek3

Ja na przykład lubię, jak już pisałam, wyobrazac sobie historyjki w Narnii, spotkania z aktorami itp. A dzisiaj śnilo mi się że spotkałam Skandara, Moze nie śniło ale myślałam o tym przed snem;)

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

automat. nic z tego.

ale cos wymysle bo mnie to smieszy i jednoczesnie denerwuje...

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

Właśnie! Tych żarówek nie ma! Co za dziadostwo!

Fajnie że wąskie się robią te okienka!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

masakrycznie smieszne. zaraz wyjdziemy za okno, tak jak wtedy... :P

Tatar

Nie wiem czy się uda, ale odpowiem na pierwszy koment.

Tygrysek3

Łaa jest! Sory Julia nie wiedziałam że podobają ci się takie waskie ramki:(

ocenił(a) film na 8
Tygrysek3

ooo! tygrysku!! co zrobilas?? tzn jak to zrobilas??? zdradz nam tajemnice!

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

dobrze jest bo po jakims czasie nie mog;ibysmy nic przeczytac, tak wasko by bylo...;P

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

OCH NIE!!!! A ja tak chciałam pisać na tych wąskich:(:(:(

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

To w całym portalu coś się dzieje. na przykład na blogu nie ma "ó". A jeszcze wczoraj wszystko było w porządku!
Nie sądzicie że oni z tym przesadzają?

ocenił(a) film na 10
Tatar

A jak się wejdzie na stronę HP to takie dziwne symbole w nazwie się pojawiają!

ocenił(a) film na 8
Tatar

dziwactwo. czasem jak na moim profilu chce cos zmienic to tam sie zamiast " pojawiaja jakies queque ble ble ble... straszne. trzba to likwidowac i zaminiac na rzeczywiste. za duzo roboty...;/

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

powariowali z tymi robotami na portalu...

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

moz dlatego waryto sie prenisc na to nowe narnijskie forum, jak juz monilip zalozy... zeby nie bylo takich bzdur...

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

Mnie się tu podoba:)
Ale jak będzie już tamto nowe, to tam też zajrzę:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Już są te żarówki!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Mnie tez się tu podoba. Taka długa dyskusja...

Julia_20

Ja pewnie też;) A kiedy, gdzie ono będzie? Bo ja jakas niedoinformowana jestem

ocenił(a) film na 8
Tygrysek3

to bedzie odrebna strona tylko0 dla forum. jakos po 12 sierpnia ma byc. zajrzyj na forum na fw :strona fanow Narni", tam bedzie wiecej...

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

ok. fajnie sie gada, ale ja juz lece. po ogorki do babci sie wybieram <lol2> hehe

pozdrowienia!;d

Elaine_2

Pa Elaine. I thx za info:) Wpadnij jeszcze pozniej.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Będziemy tęsknić! (do Narnii?) :D:D:D

ocenił(a) film na 10
Julia_20

It started out as a feeling
Which then grew into a hope...

Julia_20

Juhuuu! No muszę się komuś pochwalić;) Otóż wspominałam tutaj, że mam na komputerze zdjęcia z OzN. Udało się przegrać na płytę i zaniosłam do wywołania. Bałam się że moze nie wyjdą, ale niespodzianka!!! Nie tylko wyszły ale i jakość jest bardzo dobra!
Polecam wszystkim, którym obrazki na plycie nie wystarczają.
P.S Ale ja się cieszę jak głupia;) Dobra stop już nie będę Was zanudzać moimi chichotami:))))

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Eech! Szkoda że ja nie mogę sobie tak popatrzeć na odpowiedź od niej!.. :(
Tak napisane "For Pawel"... Zazdroszczę tym osobom, które doczekały się odpowiedzi!...

ocenił(a) film na 8
Tatar

spokojnie, jak ma odpisac to odpisze...:)

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

no gdzie sa, jasny gwint, te zarowki???!!! nie moge z tym fw... ;/ wszedzie bledy.
na moim profilu znow jakies quot czy que... mam dosc tego!!

ocenił(a) film na 10
Elaine_2

To nie do zniesienia!
Gdzie są ci z administracji?!?

ocenił(a) film na 8
Tatar

jak ich dorwe to pobije. w ogole jak sobie ustawilam "zapamietaj profil" czy cos w tym stylu to i tak musze sie prawie za kazdym wejsciem logowac... ja sie przenosze jak sie tylko da na nowe forum. tam bedzie lepiej, atmosfera spoko i watpie zeby nas zameczaly takie durne bledy...

ocenił(a) film na 8
Elaine_2

ooo! zaraz bedzie 200! idziemy jak burza!;) dobrze, ze zdecydowalismy sie na wiecej niz 300 odpowiedzi... bo tak, to juz chyba jutro mielibysmy zakonczyc nasza forumowa dzialanosc...

mysle, ze nie bedziemy mieli problemu z nastepnym tysiacem...

jak ja duzo daje tych trzykropkow! nie potrafie sie opanowac!;)

Elaine_2

A tak sie spytam: Po co są te żarówki?
A i czy na ntym nowym forum będziecie zmieniac nicki?

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

"Zmieniać nicki"? O czym ty mówisz, bo nie skumałem.

Tatar

O tym czy na nowym forum będziesz miał taki sam nick czy zmienisz sobie na inny. Ja wolę te co tutaj bo wimy z kim gadamy.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja raczej też będę miała, ale nie wiem jeszcze.
A te żarówki są po to, aby pokazać czy ktoś jest zalogowany na FW czy nie. Jeśli się świeci, to jest. Chyba o to chodzi. Sama też kiedyś główkowałam nad tym xD

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Jeszcze 2 odpowiedzi i 200 wybija!

Julia_20

Kochani, tak długo mnie nie było ... minął mnie moment gdy moje forum miało 1000 odpowiedzi ... żal mi, że to już koniec ... każażde forum jest inne i żadne chyba nie będzie takie jak "Tęsknicie do Narnii" ...:(
Dzięki Tatar, że założyłeś " Tęsknicie do Narnii 2 ", to wspaniałe ...
Porozmawiajmy jeszcze o samych książkach, nie aktorach ...
Witam nowego gościa Wiewiórkę! :P

ocenił(a) film na 10
Inis_2

Witaj z powrotem, Inis:)
Wiem, tamto forum miało swój klimat, ale myślę, że tu tak szybko się to nie zmieni...
Mam nadzieję, że będzie nam wszystkim się tu miło rozmawiało:)