To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?
O tak. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy to właśnie my byliśmy najczęstszymi bywalcami tego forum. Dwa razy doszliśmy do tysiąca tematów, prowadząc zakrojoną na szeroką skalę dyskusję.
Mnie się wydaję, że to jest ciekawe. Fajnie pogadać o różnych rzeczach a my przecież nie bardzo odbiegamy od tematu Narnii. Rozmawiamy o tym i o owym, ale wciąż myślimy o Narnii.
A jeśli zacznie się szkoła, to będziecie też tu wchodzić? Nie mówię, że tak często jak teraz, ale w ogóle?
Ja to raczej rzadko:((( Niestety mam dużo nauki. Będę starać się wpadać jak najczęściej. Czytałam wasze blogi, bardzo ciekawe:) Może też coś napiszę na swoim profilu? Ale nie mam pojęcia co:(
Ja jeśli znowu się nie załamię, to na pewno będę mocno zajęty. I mówię tu o okresie od października, kiedy zacznę zajęcia na uczelni.
To dla mnie było okropnie przeżycie... możan powiedzieć, że zacząłem wariować i pogrążać się... mało nie pocharatałem sobie ręki... To jest jak rana, po której widać wyraźną bliznę...
Tygrysek, myślisz co napisać na swoim profilu? Oto moje prozycje:
- własne przemyślenia na temat psychologii zachowań ludzkich,
- własne fanficki ( jeśli masz ochotę czy wyobraźnię)
- włąsny dziennik, jak ja to właściwie robię...
Hmmm. Może skorzystam z Twoich pomysłow:) Ale ja mam tak, że ogarnia mnie zapał na kilka dni, z poźniej to już mi się nie chce pisać:( Może jutro coś dodam:)
Myślałam o tym też;) Pewnie tylko Wy będziecie mi komentować mam nadzieję:) Oglądacie Sopot Festiwal?
Yyyy nieee.... Mnie ostatnio takie rzeczy nie kręcą... Kiedyś uwielbiałam oglądać...
Ja będę oglądał powtórkę z kabaretonu na Polsacie. A Sopot to sobie jutro obejrzę, kiedy śpiewać będą Limahl, Sandra i Kim Wild. Dlaczego? Bo lubię stare przeboje z lat osiemdziesiątych!
Je vous en prie:) Ja też odpisałam ci na twój komentarz pozostawiony u mnie, bo nie bardzo mogłam się z nim po części zgodzić:)
Noo ty masz dwie godziny, a ja to...ech cały dzień, no może trochę mniej.
I jak mówiłam najblizsza woda to moja wanna:(
Jeszcze jakieś 15 minut jazdy ode mnie jest jezioro:) Kiedyś to lubiłam tam często jeździć!
Kiedy jeszcze pisałem ten fanfick u siebie na profilu, głównie ty, Julia, zostawiałaś komentarze i byłem przez to szczęśliwy, że ktoś to czyta.
Tam już też masz komenta. Ale kurde może spróbujesz napisać ten scenariusz? Jak się zabierzesz do niego to łatwo pójdzie:) może..
W całym tym pisaniu, bardzo trudno jest napisac początek. Masz pomysły na rozwiniecie, a przeież trzeba to zacząć!
a czemu tylko panie a panowie to co ??? bardzo bym się ucieszył jak by miała być trzecia część ale jak by mieli wypuścić czwórkę to już nie za bardzo bo robi się to już nudne tak jak Shrek trzy pierwsze części były do przyjęcia ale gdy by miał wyjść do kin Shrek czwarty to już też będzie nudne.
to jednak zmienia postać rzeczy nie uważasz że następne części to coraz to gorzej wychodza.
Chętnie bym obejrzał wszystkie siedem części, jeśli takie by zrobili. mam jedynie pewne wątpliwości co do "Siostrzeńca czarodzieja". Jakoś nie bardzo przepadam za prequelami...
Ja na pewno obejrzę wszystkie 7 części filmu jeżeli je zrąbią,no ale nie jestem pewna czy zrąbią tak dobrze jak pierwsze dwie części filmu.
Ja też wszystkie obejrzę. Najbardziej jestem ciekawa "Srebrnego Krzesła" i "Ostatniej bitwy".
Oczywiście mam nadzieję, że nakręcą. A jeszcze kilka miesięcy temu była wiadomość, że "Wędrowiec" będzie ostatnią zekranizowaną częścią "Narnii".
Witam uczestników dyskusji :)
Mam pytanko do najbardziej zagorzałych uczestników FW i tego forum:
Jak myślicie, przez kogo są te limity 1000 postów ??
Na pewno, ale jakoś nie mam im za złe limitu do tysiąca komentarzy. Mało kto dochodzi do tego.
Otóż, jesteście w błędzie!
Limit ustalili administratorzy. Ale mieli powód by to zrobić. A ten powód dali im fani Piratów z Karaibów. Ale nie byle jacy fani, tylko Załoga Curiosity. Mogliście o nich nie słyszeć.
Ale zanim oni przybyli na FW, nie było tu żadnych limitów. ŻADNYCH!
Aż serwery nie dostały zadyszki i się wieszały za każdym odświeżeniem strony :P
Curiosity już zeszło z FW, ale wciąż żyje i patrzy na FW przez przymrużone powieki.
A wszystko zaczęło się w grudniu 2006 roku...
Po wielkich filmach jest wielkie gadanie na frorum.
My mieliśmy nasz ulubiony film tego lata, wpostaci Narnii i jej bohaterów. Dobra muzyczka, akcja i efekty... :)