PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285624}

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 128 tys. ocen
6,8 10 1 128485
5,7 32 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Pięćdziesiąt komentarzy! Idzemy jak burza juz po raz trzeci!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Jak burza:) W niecały miesiąc doszliśmy do tysiąca. Ciekawe tylko ile tak teraz będziemy...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

We shall see...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Tak smutno mi będzie kończyć te dyskusje...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Mnie też przyjemnie się rozmawia. Jeszcze nigdy tak długo z kimś nie rozmawiałem!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ja na innym forum, to też nie! To jest taka jedna długa rozmowa!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Trzy częsci stanowiące właściwie jeden ciąg, choc sa oddzielne. Nie przypomina ci to czegoś?

ocenił(a) film na 10
Tatar

eee jakaś trylogia?:) Nie wiem o co ci chodzi...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Władca pierścieni

ocenił(a) film na 10
Tatar

Bardzo fajne fotki!

http://pl.youtube.com/watch?v=G_dbHnxQO3U&feature=related

ocenił(a) film na 10
Angelina_9

khmm, tak...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Na youtube sporo takich filmików...
;)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A mam pytanie: czy zna ktoś z was jakieś fajne stronki z tapetami Narnii, aktorami grającymi tam? Takie mniej znane może? Takie inne niż są na FW. Bo wiecie, nawet nie porównuję na FW ilości tapet OzN z HP czy Lostami... A w google też ile razy wpisywałam i te same się wyświetlają...
Zna ktoś?... Chciałabym odmienić swój pulpit...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja znam tylko Ker Paravel.

ocenił(a) film na 10
Tatar

aha. No też to znam...

Julia_20

Hmmm ja też. Odwiedzałam już duuzo stron o Narnii, ale nie pamiętam ich dobrze:( Możesz zrobić tak: jeśli masz jakieś foty z OzN, to po prostu ustawic sobie jako tapetę. Albo skorzystać z tych na Ker-Paravel. Mnie się podobają.
Znam taką stronkę b.ciekawa i fajna.Tapet chyba nie ma, ale zawsze coś fajnego się znajdie:))

http://www.spareoom.net/

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

fajna stronka, thx:*
A tam są tapety. W końcu jakieś inne!:)
A zwykłych fot nie ustawię, bo takie rozciągnięte są jak na pulpicie...
Szukam też takie tapety Narnii z kalendarzem. Narazie znalazłam tylko taką z Anną, ładnie jak na pulpit:), a HP mam takich pełno...

Julia_20

Gdzie są tapety? Szukalam i nie znalazłam:( Cieszę się, ze ci się podoba:))

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

http://www.spareoom.net/graphics/wallpapers.php

tapety;) trochę z nich jest na Ker-Paravel.

Julia_20

Ach dzięki:*
kurczę chyba muszę powtórzyć angielski_nie wiedziałam, że wallpaper to tapeta xDD

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

wall - ściana
Ja spbie wziąłem wszystkie tapety z tej strony. nie musze mówić jakie. Oczywiście wszystkie wyglądają ładnie na moim pulpicie! Gdyby tylko inne osoby korzystające z tego komputera nie miały nic przeciwko...

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Ale był wtedy bulwers pamiętasz Lola?? Leppera i Giertycha chcieliśmy na nich nasyłać xD A potem jeszcze troche im załadowalismy serwery poczym daliśmy sobie spokój. I dobrze! Nasze Forum curiosity śmiga szybciej niż FW...

No to teraz na temat, o ile mozna się przyłaczyć. Powiem krótko: W ciągu ostatnich 3 dni 5 razy obejrzałam ten film i jestem coraz bardziej smutna! A jak go oglądam to zapominam o bożym świecie.. To jest tak piękne, ze ogarnia wszystkie zmysły. Narnia staje się marzeniem chyba każdego kto na nią spojrzał choćby przez szybę ekrano. Z Władcą Pierścieni i Piratami z Karaibów mam to samo, ale Narnia jest z nich najbardziej czysta i niewinna i dlatego chyba tak bardzo brakuje mi tego w codziennej szarej rzeczywistości.

A najgorsze jest to,z e zdaje sobie sprawę, ze to zachacza o paranoję...

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Ale był wtedy bulwers pamiętasz Lola?? Leppera i Giertycha chcieliśmy na nich nasyłać xD A potem jeszcze troche im załadowalismy serwery poczym daliśmy sobie spokój. I dobrze! Nasze Forum curiosity śmiga szybciej niż FW...

No to teraz na temat, o ile mozna się przyłaczyć. Powiem krótko: W ciągu ostatnich 3 dni 5 razy obejrzałam ten film i jestem coraz bardziej smutna! A jak go oglądam to zapominam o bożym świecie.. To jest tak piękne, ze ogarnia wszystkie zmysły. Narnia staje się marzeniem chyba każdego kto na nią spojrzał choćby przez szybę ekrano. Z Władcą Pierścieni i Piratami z Karaibów mam to samo, ale Narnia jest z nich najbardziej czysta i niewinna i dlatego chyba tak bardzo brakuje mi tego w codziennej szarej rzeczywistości.

A najgorsze jest to,z e zdaje sobie sprawę, ze to zachacza o paranoję...

ocenił(a) film na 10
Tatar

opowieści z narnii są super w morde jeże

Tatar

Hej wam! Weszłam na forum patrze a tu Tęsknicie do Narnii 3 !!! Ależeście gadali!!! Ciekawe były rozmowy... o czym?

Selenia

Ojejusiu nie pamiętam już. chyba o naszych zwierzakach domowych i cos tam jeszcze ale, jak mowię, nie pamiętam;)

Tygrysek3

No ale gadaliście dużo :-D aż do 1000 żeście doszli :-)

ocenił(a) film na 10
Selenia

ciekawe, czy tym razem też tak będzie...

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Domowe zwierzaki... mnie swego czasu matka groziła, że przyrpowadzi jakiegoś kundla!...

ocenił(a) film na 10
Tatar

A u mnie to raczej ja grożę tym... przynajmniej kiedyś...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja tam zwierzaków nie chcę! Kłopot. Wychodzić, myć, chodzić do weterynarza, szukać kogoś, gdzie go zostawić w razie wyjazdu...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Kiedy musieliśmy półtora roku temu mojego psa do uśpienia, to był taki czas, że chciałam nowego. Ale zdałam sobie sprawę, że żaden nie zastąpi poprzedniego...
A teraz mam tylko rybki...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A podobno kocury potrafią byc złośliwe dla właścicieli!..

ocenił(a) film na 10
Tatar

Tak koty potrafią być bardzo wredne,wiem coś na ten temat bo mam kota.

ocenił(a) film na 10
Angelina_9

u jednych moich znajomych to one bujają się w środku nocy na drzwiach, skrzypiąc przy tym...

ocenił(a) film na 10
Tatar

a mój kot lubi łapać myszy w noc i przynosić do domu(żywe!!!)

ocenił(a) film na 8
Angelina_9

moi drodzy, dlaczego nie ma was na nowym forum o Narnii, ktore przygotowala monilip? dobre forum, lecz malo uzytkownikow wiec wlazcie i rejestrujcie sie!
ja sie "przeprowadzilam" i juz raczej tam zostane, bo czasu na oba fora mi nie starczy, szczegolnie w roku szkolnym... no wiec przjedzcie tam, bedzie wygodniej, przyjemniej i lepiej. a bez was forum jest nudne, martwe i smutne. takze zapraszam: http://www.narniawnas.fora.pl/

do "zobaczenia"!

Elaine_2

Hmmm Elaine, JA tam jestem:) I forum bardzo mi się podoba nie wiem czemu jest tak mało użytkowników:(

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

wiecie, sama nie wiem czemu się jeszcze tam nie zarejestrowałam...
Ale skoro jesteście już tam, to chyba też się dołączę:)
nie znaczy to, ze porzucę od razu to forum! chyba, że nie będzie tu już NIKOGO...............

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja jakby co, zostaję tu. Oczywiście zanosi się na to, że w najbliższych miesiącach będzie mnie tu mniej...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ja też rzadziej będę, już od września...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja możliwe że we wrzesniu wyjadę, ale to na razie tylko przypuszczenie...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Tak czy inaczej, jeszcze tydzień mamy...

ocenił(a) film na 6
Julia_20

niestety a za trzy dni szkoła ;/ <wnerw> i żegnajcie wakacje!

ocenił(a) film na 10
Marien

niestety...

ocenił(a) film na 10
Tatar

;(((((((((((((
nie wytrzymam w szkole!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Zawsze ciężko jest przywyknąc do nowej sytuacji. A najgorsze jest to, że kiedy sie już przywyknie, to coś się kończy.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Och, jak żałuje że nie było mnie przy ostatnich "tchnieniach" "Tęsknicie do Narnii 2"... Ale cóż wesele nie zdarza się codziennie :) Widze, że pędzicie jak tornado :) Ja też nie moge sie pogodzic z tym ze za pare dni szkoła :( Kartkówki, sprawdziany, pytania... brrr aż dreszcze po mnie przechodzą.

ocenił(a) film na 10
Ann129

Chciałabym umieć pędzić jak tornado... xD
A TdN2 jakoś bardzo szybko przeszliśmy! Pewnie dlatego, ze mieliśmy cel, czyli ponownie 1000 komentarzy!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

po prostu rozmawialiśmy.