To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?
mniam słodycze xD wreszcie tu zajrzałam :P Ja to z rodzinką Ptasie Mleczko pochłaniam w godzinkę :D Ale alpejskim tez nie pogardzę :)
cóż, widocznie skończyły się tamte miłe czasy...
A ja już odliczam dni do wydania dvd:) Wolę nie zamawiac z neta, tylko sama kupić:)
Ja mam nadzieję na dwupłytowe, bo bardziej zalezy mi na materiałach dodatkowych.
no mi też, bo film czesto juz ogladalam, a dodatkow nie xD no, ale poczekam do nastepnego tygodnia.
no ja też odliczam dni i uzbrajam się w cierpliwość :D (jak wszyscy chyba) Nawet jeśli będzie 2DVD drogie, to na przykładzie LCiSS wiem, że warto kupić z dodatkami, bo swietne są ;)
a ja nie widziałam dodatków z LCiSS:( no, ale w KK (to chyba juz kazdy wie) mają być takie:
JAK SIĘ TWORZY MAGIĘ
Wpadki w Narnii
Sceny usunięte
Znowu w Narnii: Powrót przygody
Na planie Narnii: Ożywianie klasyki
Wielkie kino w małym mieście
Wstępna wizualizacja Narnii
Mówiące zwierzęta i spacerujące drzewa: Magiczny świat Narnii
Sekrety pojedynku
Jak się stać Zuchonem
Warwick Davis: Twórca Nikabrika
dwupłytowe ma kosztować chyba 59,40 zł. Nie jest takie drogie;]
Dodatki zapowiadają się super!!! :D:D Już ie mogę się doczekać :) No i rzeczywiście to wydanie kolekcjonerski tańsze niż mysałam. Bardzo dobrze :P Rodziców namówię na kupna :D
Ja nikogo namawiać nie muszę;]
A tak w ogóle, to zauważyłam dziwną rzecz na pierwszym "Tęsknicie do Narnii". Przecież dotarliśmy tam do 1000 komentarzy, a teraz jest ich tam chyba 994. Ktoś chyba usunął swoje wypowiedzi...
Ja nikogo namawiać nie muszę;]
A tak w ogóle, to zauważyłam dziwną rzecz na pierwszym "Tęsknicie do Narnii". Przecież dotarliśmy tam do 1000 komentarzy, a teraz jest ich tam chyba 994. Ktoś chyba usunął swoje wypowiedzi...
zdziwiłem się trochę, kiedy zobaczyłem że ta liczba to 994. Najpewniej to stąło się tak jak mówisz.
kto chcial usuwac swoje wypowiedzi?... przeciez bylo fajnie.. nie rozumię tego...
niektórzy robią dziwne rzeczy :P niezrozumiałe... może nagle odechciało mu się wszystkiego, więc usunął posty? nie wiem....
A tak apropos DVD, myślicie że będą wywiady z aktorami? Ja szczególnie na to liczę.
myślę, że wywiady będą. Przynajmniej na to liczę:) Jeszcze nie zetknęłam się z dodatkami do jakiegoś filmu, żeby nie było tam żadnych wywiadów z aktorami...
To fajnie, że już w piątek można będzie kopic OzN:KK!
Te dodatki są najlepsze, a w szczególności podobają mi się "Wpadki Narnijskie" z pierwszej części :D Więc z niecierpliwością czekam na wpadki z Księcia Kaspiana...
Pozdrawiam wszystkich Narnijczyków ;)
Nie moge się doczekać ;] Już tylko cztery dni :P
Mi też wpadki z pierwszej cześci bardzo się podobały i liczę na fajne w drugiej :)
no nawet już jest ;P
Ja zaczynam już nękać rodziców :D. Na Empiku dwupłytowe tylko 67.50 a jednopłytowe 57 chyba, czy jakoś tak...w każdym razie nie opłaca się ;]
oj jak ja już tu dawno nie gadałam :D czyli nie tylko ja czekam z utęsknieniem :P
Ja chyba w Empku przez neta będe zamawiać... Ale jeszcze nie taraz, bo przez "Zmierzch" spłukana będę ;P
Oj ten "Zmierzch" ;) Tak go wychwalacie, że może wypożyczę z biblioteki, o ile będzie. Ale nie teraz, gdyż narazie mam zamiar przeczytać "Władcę Pierścieni":) Bo filmy są świetne, mam nadzieję, że "Hobbit" też taki będzie!
A jeszcze nie czytałaś???
Ja czytałam "Hobbita" i wszystkie częsci "Władcy" i mi się strasznie spodobało. Cudowne są książki Tolkiena ;] Nie tylko władca, ale inne też, np. "Dzieci Hurina". Czytałaś?
"Dzieci Hurina" nie czytałam...
Ale "Hobbita" tak, i wg mnie jest super:) Ma być tego ekranizacja;)
(u mnie na proflu niedawno cos o tym pisałam xD)
A soundtrack z LOTR jest cudowny!
Mi też się podoba ;]
Wczoraj ogladałam znowu "Powrót Króla". Ale jakoś mniej mi się podobała niż ostatnio...może dlatego, że mnie głowa bolała xD
O! A ja właśnie skończyłam:) tak sobie przed chwilą kawałki oglądałam, szczególnie koniec... mnie zawsze się tak robi smutno, bo Frodo odchodzi ;(
A ja chyba przyłączę się do Waszego grona ;).
Tolkiena również bardzo uwielbiam. A wczoraj oglądałem księcia Kaspiana i się poryczałem na końcu:(
Przecież to smutne, że oni już się nigdy razem nie spotkają w Narnii :(
Jeszcze nie czytałem, ale wiem, że się spotkają w Narnii w Narnii^^. U Aslana^^.
Szkoda, że Zuzanna w Narnię nie wierzy :( .
To co Monilip napisała na KerParavel to dobre opwoiadanie. Wina, kara i odkupienie można powiedzieć. Najbardziej podoba mi się to co się działo z Zuzanną i koniec.
Mi opowiadanie Mon też bardzo się podobało ;]
a właśie Tatar- gdzie dalsze części Twojego fanficku?
No.. już dawno żadnych nowości nie było. Pewnie brak weny... albo brak czasu... albo tego i tego...
Ale na szczęście już sprawa się wyjaśniła ;] Dalsze części będą, tylko trzeba trochę poczekac :)
ZCyli pewnie brak czasu.
jestem za.poza tym ok. 84% widzów wierzy,że zostaną zekranizowane wszystkie części,więc "Podróż Wędrowca do Świtu" pewnie też.
PWdŚ na pewno będzie zekranizowana. Podobnie, jak mam nadzieję wszystki części :)
Hohoho ile postów :D chętnie przyłączył bym się do rozmowy jeśli można :) tylko zabardzo nie wiem oco chodzi :D bo dużooo by czytać :)
Mimo że jestem panem to się wypowiem.... ; ) Strasznie cieszy mnie fakt że powstanie 3 część, chociaż zmiana stanowiska reżysera już nie tak bardzo. Czeka nas ogromne oczekiwanie i jeszcze większa niewiadoma, mam nadzieje że twórcy pójdą w dobrą stronę jak to miało miejsce w przypadku pierwszych dwóch obrazów.
Ja na pewno sie wybiorę. Oczywiście mam do tego jeszcze dwa lata... I Himalaje trudności po drodze...
Nie wiem, czy ja przeżyję...aż dwa lata :( Tyyyle czasu...
Ale na pewno pójdę do kina :)
Ja nie mogłabym nie iść (pojechać). No, trzeba czekać... Mogę się założyć, że po wejściu do kin PWdŚ, znów będzie wielkie gadanie na forum, jak to było w przypadku KK.
Tak w ogóle jeszcze trzy komentarze.
Zdecydowanie nie ten sam. Ale najważniejsze, że miło się rozmawiało!
I jeszcze jeden...