pierwsza część fajna , przypomina mi z archiwum x
oby druga nie zepsuła tego wrażenia.
nie zgadzam sie. X-files - a w szczególności początkowe serie były niezłe- ten film to niestety istny dramat... po obejrzeniu 30 minut dałem sobie spokój... szkoda czasu
A lektor jak zwykle zachwala, jakie to pasjonujące filmy mają na ten wieczór i zapowiada jako thriller coś, co sprawia wrażenie raczej parodii...
Chyba nie te same "Archiwóm X" oglądaliśmy skoro porównujesz tę lipę z "X-files" :):):)
przed chwilą oglądałam drugą część na 1 programie - takiego idiotyzmu dawno nie widziałam
- czemu nie puszczą jakiś dobrych filmów
- a dlatego że przesycają społeczeństwo chłamem i debilizmami żeby ludzie nie wiedzieli co dobre i byli imbecylami ...
przykre to
Też chciałabym wiedzieć.
Pierwsza część była jeszcze do przełknięcia, druga to dno!!!
film słaby ale pomysł o urzędach państwowych, w których mordują ludzi miał potencjał
oj przesadzacie, film wcale nie był taki zły. Może nic specjalnego ale można obejrzeć. Czy każdy film musi być logiczny i realistyczny? Chyba nie...
Wcale nie napisałem że to jest dobry film, naucz się czytać ze zrozumieniem. Idź sobie obejrzeć poważne kino, a niskobudżetowe filmy zostaw tym, którzy umieją je docenić i traktują je z przymrużeniem oka.
Ale jesteś obrażalski.Ja się spotkałam z paroma osobami i też krytykowali ten film że to jeden z najgłupszych filmów jakie widziały. Więc nie jestem sama.
No i dobrze, każdy ma prawo do własnej opinii. Wystarczy podejść trochę mniej krytycznie do filmu ...
Rozumiem, że Ty raczej nie trawisz "poważnego" kina :):):). To wszystko wyjaśnia.
A tak na marginesie to większość nie ma tyle czasu i przede wszystkim chęci aby poza "poważnym" :):):) kinem poświęcać się jeszcze dla wszechogarniającego chłamu i czegoś co tylko kino udaje. @:-D
po ciężkim dniu pracy mam po prostu ochotę na coś "odmóżdżającego". Może gdybym miał więcej wolnego czasu to chętniej obejrzałbym poważne kino. A tak to nie mam siły "wnikać głębiej" w film tylko obejrzeć coś co mnie zrelaksuje i nie wymaga zbyt dużo myślenia, bo tego mam aż nadto w pracy.
:) :) :) @:-D
To ja z mej strony polecam w takim razie kreskówki, ale takie z samą wizją bez skomplikowanych dialogów, a właściwie bez jakich kolwiek dialogów. Ot np. taki "Tom i Jerry" albo "Przygody Reksia" czy "Bolek i Lolek" (ale tylko te wersje serialowe, kilkuminutowe bo w pozostałych za dużo jest gadania).
Na prawdę serdecznie pozdrawiam! *<(;-)K