PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345997}

Ostatnie zlecenie

Bangkok Dangerous
2008
6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 25007
4,3 10 krytyków
Ostatnie zlecenie
powrót do forum filmu Ostatnie zlecenie

Sam do konca nie potrafie sobie wytlumaczyc czemu ludzie mieszaja ten film z blotem^^

Mi sie jakos podobal,bo nie spodziewalem sie super filmu jak wiekszosc po samych zwiastunach (nie dajcie sie przekonac w 3 min o filmie,jak o super produkcji) :-) Oczekiwalem czegos typowo amerykanskiego i to dostalem.

Nie mozna nazwac tego filmu kiepskim,ale rownie dobrze nie mozna uznac go za arcydzielo...

+
-dobra gra Cage'a
-zakonczenie (przynajmniej nie ma "zyli dlugo i szczesliwie" )
-4 zasady zabojcy^^

-

-fabula tak oklepana,ze poznalismy juz wszystkie mozliwe zakonczenia tego typu filmu
-znowu...platny morderca podczas walki wystrzeliwuje okolo 7-8 kul w jednego przeciwnika,a dopiero ostatnia go trafia (nie widze tu sensu,poniewaz platny morderca jest Profesjonalista!)

Dla mnie 7/10 ^^

ocenił(a) film na 4
tmsznwk

wystrzeliwuje tyle, bo się chłopak zestresował :)
I też nie rozumiem dlaczego wszyscy krytykuję ten film.
Poza tym fajni ci Azjaci :D
I bardzo podobała mi się "czerwona" scena z butlami z wodą.
A jeżeli ktoś prześpi połowę filmu i go skrytykuje, bo tak powiedzieli "Mam zawsze racje" krytycy filmowi, to gratuluję :D

ocenił(a) film na 6
dancewithangel

dałem 6/10, film ok, dla lubiących sensacje, rzeczywiście bez zbędnych dialogów, nawet laseczka Cage'a była głuchoniema, z czym już chyba przegięli :D Myślałem że to inny film będzie ale chyba z czymś pomyliłem, myślałem że gra też tam DMX i że wszyscy płatni zabójcy gdzieś są uwięzieni.. Hmmm.. to pewnie jakiś inny film.. :) Pozdro