Wnet szatan zaczął ją obracać jak wskazówkami od zegara ... to źle o nas tłumaczy xD nasz język spaczony ...
Rz, ż z kropką, przyimki przydawki. Nur dziwie sie ze ten ksiądz sie zaniepokoił
Czy ktos zdazyl przeczytac co tam bylo chociaz w czesci napisane? Tak szybko przewracal tymi kartkami, ze przeczytalam tylko dwa slowa: budynku i gryzoni. Dwa straszne slowa - szczegolnie te gryzonie mnie przerazaja. Lepiej zastopowac i czytac.
Ej to dziwne, byłem z koleżanką w kinie, i też tylko te dwa słowa wyłapaliśmy :O
Nieprawda. Sprobuj przeczytac ten list na pauzie. Oczywiscie nie wyczytasz kazdego slowa, ale to z pewnoscia nie byl translator. Z tego co pamietam bylo napisane bardzo poprawnie po polsku, bez bledow.
już to czytałam, właśnie po to, żeby zacytować w innym wątku. to jest totalnie niegramatycznie, są literówki, na 100% translator albo przypadkowo przepisywane fragmenty zdań. przykłady:
"blok-przez-blok byłyby jasne każdy budynek to mieszkańcy, aż pociągi były przepełnione, a następnie zacząć ponownie, gdy pociągi powróciłe puste".
"nie bryłą węgla aby znaleźć wszędzie".
"wyobrażałam naszej rodzinie został pomyślany tak".
https://youtu.be/1CkUiVNvUs4?t=72 - zrób sobie ty pauzę i przeczytaj.
Kurde, jak czytalam wydawalo mi sie gramatyczne. Nie bardzo mi sie chce znowu ogladac, ale sprawdze.
Nie wiem czego bardziej jestem pod wrażeniem filmu czy tego,że ktoś rzeczywiście dojrzał jakieś polskie słowa. ;) Nie byłam w kinie i może dlatego albo jetem ślepa. ;) Chce powiedzieć,odnośnie filmu bardzo mi się podobał. Delikatna muzyka, zbudowanie dobrej fabuły,która pomogła w polubieniu bohaterów. Zabawne wątki na początku,które miały odciągnąć od myśli,że to horror i zaraz będzie bum bum zza firanki. To wszystko sprawiło,że film oglądało się lekko niniejszy aspekt powrócenia do historii II W ŚW był kapitalny trochę naciągnięciem był polski duch Markus szczególnie po Brexicie i atakach na Polaków, bez sensu dodawać chilli do ognia.Bo jak wiemy i tak piecze, pomyślałam tylko o młodych umysłach angielskiej społeczności,która zaraz zacznie kojarzyć jakieś zasłyszane fakty z tym jacy to Polacy są zli nie analizując za bardzo, przeszłości ducha. Ale to tak na marginesie, bo nie jest to kluczową sprawą,którą chciałam rozwinąć. Film jest świeży i ciekawa jestem jakie zbierze oceny,póki co mogę powiedzieć,że czekałam na coś takiego. Już drugi film z tego roku,który jak najbardziej jest w moim klimacie.
Wszystko fajnie, tylko sęk w tym, że wcale nie był straszny. W żadnym momencie. Wszystko przewidywalne. Dał się oglądnąć, ale jeśli chcesz się wystarszyć to już lepiej puścić sobie egozrcyzmy starej Emily. Horror ma przynajmniej wprowadzić w nastrój horroru. W moim wypadku im się to nie udało. I zgadzam się z Wami. Ruda miała fajną bufę.