Jestem przerażona czytając niektóre opinie!!!
Jak można porównywać homoseksualizm do pedofilii i zoofilii???
Naprawde zastanówcie sie 2 razy zanim skrzywdzicie innych taką zacofaną i nieprawdziwą opinią!
Homoseksualizm to nie choroba!!!
Przyjmijcie to do wiadomości!!!
Zapraszam na bloga
a no taki by pokazać ze nietolerancyjni są nie tylko hetero... ale tak samo geje... dlaczego tak sądzę? my ich nie chcemy takich jakimi sa... a oni uważają że my sie mylimy i że to oni są normalni... wyłażą na ulice na chama próbując wmówić nam swoją rację... czy to jest tolerancyjne? precz z chamstwem na ulicach przecz z gejami na ulicach!! chcę żyć w kraju gdzie tacy ludzie nie będa mogli demonstrowac swojej inności na ulicach! co nie znaczy że nie uważam że mają być prawo inni tylko po cholere takie afiszowanie! to tyle masz prostą odp! ;)
PS a na moje stwierdzenie wielki obrońca gejów - rafał twierdzi tylko że jestem pajacem i idiotą... no ale tak jest... tak samo jak łatwiej mu nazwać mnie idiota niż powiedzieć wprost że geje nie powinni mieć dzieci adoptowanych!! to logiczne że to nie będzie rodzina normalna a więc powinno się takie praktyki dalece zakazać a nie oddawać dziecka w ten chory świat a może dziecko nie chciało by być w takiej rodzinie patologicznej?! byli by hetero to by sobie wychowywali dzieci.. a jak są gejami i są jak sami twierdzą tacy mądrzy NORMALNI i doskonali... (a więc każdy normalny gatunek potrafi podtrzymać swój byt inaczej nie ma on sensu.... to coś tu jest nie tak!!) niech sami spłodzą własnego potomka... :P jak dotąd żadnemu gejowi sie to nie udało jak mniemam... heh ale mimo wszystko powodzenia... bo na adopcję nie liczcie :) pzdr.
"co nie znaczy że nie uważam że mają być prawo inni " miało być oczywiście "co nie znaczy że uważam iż nie mają prawa być inni"!! ;)
Bestia i spółka jesteście typami nadającymi sie do czegoś ala kuks lux klan (nie wiem jak to sie pisze) tępiącego paręnaście lub parędziesiąt lat temu wszystkich przedstawicieli rasy czarnej tylko w nowym wydaniu, nie tolerujecie homo. Więc teraz spójrzcie w sufit, zamknijcie oczka i wyobraźcie siebie z kilkunastoma innymi ludźmi w powiedzmy czarnych kapturach linczujących homosów, prawda, że ciekawie to wygląda? Tyle że w dzisiejszych czasach zakończyło by sie to inaczej, wpadł by na was jakiś mały oddiał i pororospierd*lał wam te puste nietolerancyjne, średniowieczne łby i szybko skończyło by się nazywanie chorymi homoseksualistów.
Wiem, wiem, powiecie przecież to tylko "dyskusja" na forum co ma to wspólnego z zakapturzonymi "idiotami", a to że grupy tępiące czarnych tak samo jak wy nie powstała z dnia na dzień ;/
"szybko skończyło by się nazywanie chorymi homoseksualistów" czytaj dokładnie posty gdyż zmieniłem swoje zdanie co do tego czy homo to horoba czy nie.. jesli chcesz mnie krytykować to oki ale zapoznaj się wpierw z wszystkim co tu napisałem.. a nie na podstawie pierwszego czy drugiego postu.. kolega genetyk o ksywie rafał wszystko wytłumaczył i zgodziłem sie to przyjąć.. więc czytaj uważnie albo.. nie nazywaj spółki moim imieniem!! NIE mówiłem o zniszczeniu gejów.. a zreszta co będe sie powtarzał.. poczytaj dalsze posty a nie te z pierwszej strony pzdr..
PS organizacja o którą ci chodziło to ku klux clan i nie wiem jak porównywać moja niechęć do homo z mordowaniem masowym murzynów..? gardze taką postawą jej nie popieram i nie zamierzam się pod nią podpisywać... następny który wyciąga dziwne teorie... juz ktoś porównywał mnie do Hitlera teraz ku klux clan... co będzie następne? bractwo beta z american pie? qrna obódźcie sie.. powiedziałem tylko"
-nie chce parad gejów na ulicy
-nie chce by mogli adoptować dzieci
-nie jest to normalna orientacja seksualna seksualna (tak jak hetero) gdyż natura rządziła sie od zawsze swoimi prawami.. prawda? sama dbała o podtrzymanie gatunku czy to kury czy świnie nie wiem... każde zwierze... głupi pies wie że musi ruchać przeciwną płeć by coś z tego było!!.. czy geje same mogły by być od początku ludzkości? nie :D bo by na jednym pokoleniu skończyło się urzędowanie ludzi na niebieskiej planecie.. a więc musieli się gdzieś wyodrębnic od hetero po drodze.. a więc to oni sa odmienni od hetero a nie na odwrót!! bo czy chcesz czy nie pierwowzorem musiał być hetero!! inaczej by nas tu nie było ;] i dlatego odwazyłem się powiedzieć że bycie gejem to ODSTĘPSTWO OD NORMY
to właśnie są 3 rzeczy które do końca dyskusji podtrzymywałem broniłem i nie zamierzam zmienić zdania.. mów sobie co chcesz... kolejny pseudonaukowcu ;] podaj mi JEDEN przykład na to czemu seksualizm gejów jest normalny? bo są tacy jak my hetero? bo tak? nie... nie ma na to odpowiedzi bo wiesz co uznawane jest za normę? coś czego jest dużo bo to człowiek ustala normy!! a że gejów przybywa chcieli by by ich również uznać za normę... i taka jest prawda... a prawda was obrońcy w oczy kole... i prosze mnie do ku klux clanu nie porównywać bo to obraza mnie jako osoby... przez kogoś kto mnie nie zna.. jestem spokojny.. ale jak widze co sie wyrabia.. to aż głowa mnie boli na samą myśl...
gej... niech sobie będzie ale bez AFISZU, beszdzietny.. chyba że sam sobie zrobi tak jak każda inna NORMALNA rodzina... ale nie ... geje nie rozumieją że hetero albo przez niecheć albo chorobe nie moga mieć dzieci... a geje przez fizyczne uwarunkowaniaktórych wam naukowcy nie musze tłumaczyć.. w żadnej dupie sie jeszcze dziecko nie rozwinęło... taka smutna prawda o tym gejowskim nasieniu...!! czy chcą czy nie zawsze będą kims innym.. hetero nie równa sie homo... i nie trzeba byc Hitlerem homofobem i kimkolwiek innym.. jak zwykłym człowiekiem!! by to zauważyć
pozdrawiam :)
"nie ma na to odpowiedzi bo wiesz co uznawane jest za normę? coś czego jest dużo bo to człowiek ustala normy!! a że gejów przybywa chcieli by by ich również uznać za normę... i taka jest prawda..." rzeczywiście tu masz racje.
Ale teraz spójrz:
"-nie chce parad gejów na ulicy
-nie jest to normalna orientacja seksualna seksualna (tak jak hetero) gdyż natura rządziła sie od zawsze swoimi prawami.." - tego nie chcesz Ty
"-nie chce czarnych na ulicach
-nie chce ich dzieci w szkolach
-ta rasa jest zacofana i powinn zostać wytepiona, zrzucona do scieków itd" tak mysleli kiedys ludzie do ktorych Cie wczesniej nieslusznie porównałem za co przepraszam, niestety to czego Ty chcesz jest bardzo podobne to dotego czego chcieli od czarnych, i tylkoo to mnie przeraża... nie mam nic więcej do dodania
Zacofany to jesteś ty dzieciaczku, najpierw się naucz jak się piszę i dowiedz się do czego nas porównujesz, a porównanie koloru skóry z odchyłem umysłowym to już wogóle przegięcie.
Dlaczego fora na filmwebie staly sie forami slużącymi do kłócenia się? A poza tym, już dawno nie pisaliście czegokolwiek dotyczącego tematu. Ja na temat homoseksualistów mogę powiedzieć tyle: niech sobie będą, ale jak będą brać śluby i zaczną adoptować dzieci to raczej przestanę ich tolerować.
Sorry, może to co piszecie jest związane z tematem, ale ciągle się kłócicie, jakby nie bylo czegoś innego do roboty.
jak widzisz nie mamy... ;) forum jest również od kłótni... wymiany zdań... a gdy są one przeciwstawne wywołują kłótnię no i tyle ;) mam nadzieję że to nie jest ciężki do pojęcia mechanizm :P..
Tak, cóż, niestety muszę się zgodzić, że dyskusja to po prostu ładniejsza nazwa kłótni :P Choć generalnie powinna być kulturalna... Kiedy nie jest, traci swój urok i staje się po prostu chamstwem...
"nie ma na to odpowiedzi bo wiesz co uznawane jest za normę? coś czego jest dużo bo to człowiek ustala normy!! a że gejów przybywa chcieli by by ich również uznać za normę... i taka jest prawda..." rzeczywiście tu masz racje.
Ale teraz spójrz:
"-nie chce parad gejów na ulicy
-nie jest to normalna orientacja seksualna seksualna (tak jak hetero) gdyż natura rządziła sie od zawsze swoimi prawami.." - tego nie chcesz Ty
"-nie chce czarnych na ulicach
-nie chce ich dzieci w szkołach
-ta rasa jest zacofana i powinna zostać wytępiona, zrzucona do ścieków itd" tak myśleli kiedyś ludzie do których Cie wcześniej niesłusznie porównałem za co przepraszam, niestety to czego Ty chcesz jest bardzo podobne to do tego czego chcieli od czarnych, i tylko to mnie przeraża... nie mam nic więcej do dodania
Antygejom powiem tyle, nic Wam nie zarzucam, ale tak się innych czepiacie, ze najchętniej byście ich pozabijali, to już zaczyna byc chore więc z kim tutaj jest coś nie tak. Wydaje Wam się ,że jak jesteście hetero to macie większe prawo do życia tutaj niż geje ? Słono się mylicie. Możecie po mnie jechac ,ale w sumie mam to gdzieś.Wydaje mi się tlyko,że te Wasze przejaskrawione poglądy wynikaja z tego, że sami czujecie się nie w pęłni akceptowani przez otoczenie. Taak a ja jestem wariatką, bez papierów ale za to z mózgiem w głowie.