PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 95 tys. ocen
6,4 10 1 95451
4,9 31 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Już krytykują film chociaż go nie widzieli!!!!!!!!!!Sugerują się jakimiś ocenami jakiś stron!!!Zobacz a potem oceniaj!!!!!!!!!Co za naród!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
anubis2342

sugerujesz ze widząc na ulicy gówno najpierw bierzesz je w palce, wąchasz, smakujesz a gdy stwierdzisz ze to faktycznie kał mówisz - dobrze że nie wdepnąłem
?

cybermac79

Człowieku co ma gówno na ulicy z oceną filmu idź się jebnij w głowę!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
anubis2342

to ma, ze człowiek myslący przed obejrzeniem tej papki będzie dokładnie wiedział czego sie spodziewać
kumasz?

cybermac79

Prawdę powiedziawszy ja też nie "kumam". Co do błyskotliwej "gównianej metafory" to wiesz z czym wiąże się wejście w nie, tutaj pewności nie masz, jedynie domysły. Krytykować więc coś czego się nie widziało jest niedorzeczne.

ocenił(a) film na 5
Cage_5

spoko
ja wiem ze wiekszosc tutejszych forumowiczów to trolle pozbawione zdolności myślenia, kojarzenia faktów i wyciągania wniosków więc takie posty mnie nie dziwią
napewno nie będe dyskutował z głupolami

cybermac79

Mieszasz problemy. Osobiście jestem zdania, że pewnych filmów nie powinno się ruszać, jak by nie było pomysłów na coś nowego. Skoro jednak nie mamy na to wpływu... Możemy powiedzmy go nie oglądać, dla zasady. Jednak wypowiadać się na sam film i oceniać go kiedy go nie obejrzymy jest bezsensowne ! Za to twoja argumentacja jest zdumiewająca, obraziłeś wszystkich w okół ( w dodatku jak by nie na temat) i unosisz się "dumą" ?? W jednym masz rację, szkoda czasu na rozmowę.

ocenił(a) film na 5
Cage_5

'wokół' a najlepiej 'dookoła'

zaraz ten film obejrze i zapewniam Cie ze po seansie napewno więcej jak 6/10 nie dostanie ponieważ jako człowiek myślący dokładnie wiem czego się spodziewać
that's all

cybermac79

buehehe, jesteś hipokrytą, przed chwilą mieszałeś film z błotem a teraz grozisz mu "marną" 6 po obejrzeniu, jak tak dalej pójdzie to może dodasz go do ulubionych :D

ocenił(a) film na 5
Cage_5

ty za to jesteś widzę jednym z trolli którzy nie kumają ze oceniać na filmwebie mozna od 1 do 10

6 to niekoniecznie pozytywna ocena i nigdzie nie napisałem ze należy mu sie 1/10

cybermac79

Chyba żartujesz, skoro mamy skale od 1/10 "TROLLU" to ocena 6 jest dla Ciebie mianem słabego filmu ?? Jak wspomniałem jesteś hipokrytą, gubisz się na dodatek we własnym stanowisku. Nie mówiłeś, że zasługuje na 1. Twierdziłeś jednak i określiłeś film mianem "gówna" bez obejrzenia filmu, teraz twierdzisz, że ów "gówno" być może zasługuje na 6, widzisz w tym sens ??

ocenił(a) film na 5
Cage_5

lol
następny 'myślący inaczej'
w którym miejscu napisałem ze jest to gówno przygłupie?

ocenił(a) film na 5
Cage_5

odsyłam poza tym do 3 postów wyżej - naucz się ciołku czytac ze zrozumieniem

cybermac79

hehe, twoja elokwencja i kultura wyprzedza zdaje się twoje "poprawne myślenie". W takim razie, może przeoczyłeś swojego pierwszego posta w odpowiedzi na to aby nie oceniać filmu przed jego obejrzeniem. Tak więc PRZYGŁUPIE w tym właśnie miejscu dałeś upust swojej niepohamowanej chęci wyrażenia opinii o tym filmie. Chcąc czy nie przyrównałeś film do gówna.

ocenił(a) film na 5
Cage_5

ponieważ jestes kolejnym cudownym dzieckiem neo i masz problem z myśleniem wyjaśnię ci to w najprostszy mozliwy sposób
ta gówniana, jak sam bystrze to zauważyłeś metafora nie odnosiła sie bezpośrednio do tego filmu tylko do umiejętności wcześniejszej oceny z czym będzie sie miało do czynienia
kumasz to czy nie matołku?

cybermac79

hehe sam robisz błędy a innych poprawiasz "Na pewno" a nie "napewno" :)

cybermac79

Człowiek myślący przede wszystkim nie ocenia pochopnie. Najwyraźniej Ty się nie kwalifikujesz.

ocenił(a) film na 5
komarrek27

człowiek myslący domyśli sie ze to słaby film i jak go obejrzy to sie tylko potwierdzi

rozumiem ze sie nie kwalifikujesz....

cybermac79

Naprawdę nie mam nic do dodania. Może jeszcze: dorośnij.

ocenił(a) film na 1
komarrek27

cybermac79 ma racje - to guwno.
cybermac79 nie ma racji- daje 5 a moze tylko 2.

schiz

Nie rozmawiam z nim na temat tego filmu tylko tego że tylko imbecyl ocenia wszystko bez poznania przedmiotu tej oceny.

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 5
komarrek27

'buahhahah'

nie mam nic do dodania

komarrek27

Dokładnie. Człowiek myślący popiera swoje domysły badaniami i faktami. A tu potem wchodzisz na filmweb i czytasz oceny ludzi, którzy tego 'gówna' (że tak powiem) nawet nie tknęli.

ocenił(a) film na 6
cybermac79

Z trailera dziś dowiesz się tylko tego jakie będą w filmie efekty specjalne .Takie porównanie nie jest do końca trafne .Czemu nie do końca .Oglądając oryginał mamy nadzieję że film z naszych czasów będzie lepiej wykonany technicznie bardziej dopracowany względem scenariusza.Niestety często dostajemy coś zupełnie innego .Twórcy nastawiają się jedynie na rozrywkę dla mas jakby adresaci w 80 % byli debilami którzy przełkną szczątkowy scenariusz polany wybuchem laserem i innymi fajerwerkami.Mimo takiej fatalnej tendencji jest jeszcze miejsce na dobre filmy.Daję szansę naprawdę sporej liczbie źle ocenionych oraz nie najlepiej zapowiadających się tytułów i muszę powiedzieć ze sporo z nich mi się naprawdę podoba . Raz zdarzyło mi się wystawić ocenę bez obejrzenia całości filmu .Była to KAC WAWA.Normalnie do puki nie zobaczę czegoś nie oceniam nawet widząc zły trailer i spodziewając się tragedii .

ocenił(a) film na 1
terron

zakladam ze byla to dycha

ocenił(a) film na 6
schiz

Pomyśl geniuszu .

ocenił(a) film na 1
terron

dycha

ocenił(a) film na 6
schiz

Fajnie że podałeś od razu swój iloraz inteligencji .

ocenił(a) film na 1
terron

gratuluje uznania Kac Wawa za arcydzielo

ocenił(a) film na 6
schiz

Wiesz moja ocena 1/10 nie jest tajna mogłeś sobie zerknąć a nie robić z siebie imbecyla zresztą widzę że nie skumałeś mojej wypowiedzi nic a nic .

ocenił(a) film na 1
terron

gratuluje dania Kac Wawa 10/10!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
schiz

Gratuluję przegranej dobranoc .Braknie ci pomysłów na riposty czy jak .

ocenił(a) film na 6
terron

ten schiz tobie też dokucza ? Wybitnie porąbany gostek

ocenił(a) film na 5
cybermac79

Filmy które masz na liście " nie interesują mnie" :

Szpieg (2011)
Kłopotliwy człowiek (2006)
Autor widmo (2010)
Oczy szeroko otwarte (2009)
9 (2009)
Labirynt fauna (2006)
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona (2008)
Pachnidło: Historia mordercy (2006)
... i wiele innych ciekawych produkcji. Wydaje mi się ze chyb boisz się "brać w palce, wąchać, i smakować" wielu innych rzeczy niż tylko gówno :)

ocenił(a) film na 5
BlackWolfpl

skoro uważam że treśc jakiegoś filmu mnie nie zainteresuje to go nie oglądam - to chyba boleśnie logiczne

czy miałbym Twoim zdaniem obejrzeć też np. wszystkie filmy karate (od których rzygam) bo może któryś okaże sie arcydziełem?

ocenił(a) film na 1
cybermac79

obejrzyj Autor widmo

ocenił(a) film na 5
cybermac79

mnie tam nic nie boli ;). Po prostu dziwie się jak można ominąć takie pozycje jak Labirynt Fauna czy Autor Widmo. Myślę że dla miłośnika kina (ogólnie) są to pozycje które warto znać, ale skoro oceniasz filmy nim je obejrzysz to uwierz mi, wiele tracisz.

ocenił(a) film na 5
BlackWolfpl

akurat twórczość Polańskiego w ogóle mnie nie rusza, jedyny dobry jego film to Chinatown

ocenił(a) film na 1
cybermac79

a mnie ten w ogole nie rusza.
uwazam za najgorszy

ocenił(a) film na 1
BlackWolfpl

Labirynt Fauna to szajs-wiem bo go obejrzalem. chała.

ocenił(a) film na 5
schiz

a mnie tam się podobał ;)

ocenił(a) film na 1
BlackWolfpl

twoj gust-twa broszka........
zamierzam obejrzec twego trolla czy smieszny.

ocenił(a) film na 10
schiz

mendo z pisu!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
schiz

a to dobrze wybacz

użytkownik usunięty
wroclaw1234

No poyeb, jak słowo daję, poyeb... Na szczęście wiem, jak takich wkur.wić. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
wroclaw1234

Jednak poyeb... :) Nie mam zamiaru tracić czasu i energii na "rozmowy" z takim mat.ko.je.bcą, więc nie licz na więcej odpowiedzi. Ale o ile Konstytucja RP zapewnia każdemu wolność debilnego gustu filmowego - a ty cieciu korzystasz z tego w pełni - to akurat ten wpis nie mówi o twoich upodobaniach, tylko o charakterze. Tyle, że już więcej dowiadywać się nie muszę.

ocenił(a) film na 10

pewnie jestes jakims glupim lysym dresem

ocenił(a) film na 5
BlackWolfpl

i nie oceniam filmów zanim je obejrze - jak zauwazyłeś powyższe mam oznaczone jako "nie interesują mnie" i nie są ocenione