Film tylko dla europejskiego ciemnogrodu . Fuj
tylko taka poprawność i tylko w oczach zacnych i szlachetnych filmwebowiczów.
Pozdrawiam serdecznie
HRA oglądaleś/oglądałaś film bo piszesz jak obojniak i nie wiem jak sie do Ciebie zwracać.
Jeśli twój komentarz to ma się sprowadzać do politycznej poprawnosci w Europie gdzie wreszcie baba z brodą nie idzie do cyrku to spoko.
Dla mnie to ty jestes typowym przykladem ciemnogrodu bo ja chce zyc w Europie w ktorym ludzie nie traktuja odmiencow jak gorszej kategorii.
Chcesz sie czuc dobrze w obcym kraju, jesli przypadkowo czego Ci nie zycze staniesz sie kaleką to gdzie bedzie ta twoja poprawnosc?
Bedziesz jej pragnal jak ja w tym momencie piwa.
pozdro
masz tu Michałku ładny film i nie histeryzuj
http://www.youtube.com/watch?v=NmYy6Y1XJww
pozdrawiam serdecznie
dzięki
i nie Michalku bo to jest zarezerwowane dla babci, chyba ze aspirujesz?
pozdrawiam
Nie zgodze sie. Bo ciemnogrodu nic nie zmieni prawda ? Jak ktos jest glupi , zaklamany i falszywy to nie przejdzieot tak samo. Hipokryto sam jestes filmwebowiczem i udzielasz sie na forum , zapewne tylko na forum internetowym. I masz tutaj link ktory uswiadomi Tobie ze nie tylko filmwebiczowianie maja taka poprawnosc - http://www.imdb.com/title/tt1784575/?ref_=nv_sr_2
nieprawda. Ciemnogród nalezy oświecać i wskazywać mu właściwą drogę co też czynię w miarę swoich skromnych możliwości. Zamiast ogladać grzeszne życie sodomitów radzę uśmiechnąć sie do jakiejś przypadkowo napotkanej niewiasty. Życie jest piękne synu, musisz tylko patrzeć w odpowiednim kierunku.
pozdrawiam serdecznie
No właśnie probuje Cię oświecić, ale tam gdzie zamieszkujesz, prawdopodobnie nie dochodzą żadne promienie. Z tego, co napisałeś oznacza, iż filmu nie widziales, czyli zwykłym Trollem jesteś synku. Film nie jest o seksualności gejów (która mnie osobiście zniesmacza) tylko o tolerancji, czymś co może wydawać ci się obce. Proponuje byś wyrwał sztachetę z płotu który zasłania ci widok i wyjrzał na świat, tam znajdziesz różnych ludzi nie tylko takich jak Ty, płytki forumowicz, filmwebowicz.
dziękuje za miłe słowa tolerancyjny filmwebowiczu. Jaka tam u was w Ułan Bator pogoda ?
pozdrawiam jeszcze serdeczniej
to zagnaj kozy do koziarni bo pomokną biedactwa. Zresztą co cię będę pouczał, taki znany łowca troll powinien sobie z kozą poradzić
pozdrawiam serdecznie
Z baranami jak widać sobie radze to dam z kozą też sobie poradzę. Masz racje kozaQ.
chyba z bananami. Do barana nie startuj. Średniobystry baran rozłożyłby cię na łopatki w pierwszej rundzie
pozdrawiam serdecznie
Nie no nie startuje, tylko głaskam barana, bo lubie zwierzęta a średnio bystrego wcale nie tak łatwo znaleźć, przynajmniej nie tutaj. Tekst z bananami zdecydowanie na Twoim poziomie trzymaj tak dalej i nie zawyżaj czasami.
spoko, piszesz jakbyś pięć minut temu wyszedł z pierdla z obolałą rzycią więc specjalnie dla ciebie poziomu nie zawyżam.
pozdrawiam serdecznie
Uparty jak baran. Jedyne co mnie brzydzi to milosnicy filmow z ZSRR i slepi patrioci.
teraz zacznij jakbys konczyl z malej literki zakropkuj i rozpocznij na nowo z duzej oryginalne to jak i schematyczne, no i naprawde super , i ciesze sie ze sie tutaj spelniasz, gratuluje wszystkiego tylko nie poczucia chumoru i wyborow politycznych no i wspomne tez o avatarze bo piekny jest i takowego drugiego to ze swieca szukac a pozatym to pamietaj zeby tu wejsc i odpisac