PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32388}

Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2

Once Upon a Time in Mexico
2003
6,2 71 tys. ocen
6,2 10 1 70597
4,8 22 krytyków
Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2
powrót do forum filmu Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2

Bardzo dobry film, jeden z najlepszych o zemscie. O tym jak przez przypadek zwykly grajek zamienia się w mordercę. Jak przez cale zycie towarzyszy mu zemsta, pomimo iz jest dobry i nie chce zabijac, a juz na pewno nie chce zabijac niewinnych. Całosc jako trylogia jest niesamowita. Uwienczenie jest juz wogole odjazdem na wyzyny kiczu, groteski, ale zawierajace jak kazda czesc pewne przeslania i mysli filzoficzne. Wspanialy film o meksykanskiej legendzie. Pozostaje pytanie, czy El powróci? :) mi sie jakoś jeszcze nie znudził...

ocenił(a) film na 2
mariouszek

Dno jakich mało! przegięty do granic możliwości, bezsenswny, pełen dziwnych wątków które do niczego nie prowadzą. Fabóła żadna.
włąściwie to takiego gniota dawno nie widziałem... dlatego 2 za to że takie coś wogóle istnieje ;p bo jest tak beznadziejne że aż orginalne i trudno przejść obok takiego (g...) obojętnie ;p

Rafik_777

OMG! Ten film ma taką niską ocenę??? No nie wierzę. Wprawdzie oglądałam go już dawno w dodatku bez napisów, no ale chociażby za świetną rolę J.Deppa należy mu się wyższa ocena. No nic. Będę dzisiaj oglądać, a potem dam ocenkę :)

ocenił(a) film na 7
Rafik_777

rafik radze ci udac sie jednoczesnie do okulisty i psychiatry, wyraznie potrzebujesz pomocy specjalistycznej. sugeruje takze zakup porzadnego slownika ortograficznego.

film dobry, na solidne 7.

mariouszek

no film tragedia... wybaczam jednak wszystkiemu bo banderas, bo depp, bo boska salma, bo rodriguez

użytkownik usunięty
mariouszek

Jedynka - bardzo dobra, dwójka - hollywoodzka, ale świetna 'wystrzałowa' ;), no i ta muzyka, ale trójka - rozczarowuje.
Ja naprawdę lubię kino Rodrigueza, ale troszkę się zawiodłam, parę perełek (gry aktorskiej) i to wszystko... Tylko 4 - ze względu na sentyment do poprzednich części i J. Deppa.