PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736788}

Piękna i Bestia

Beauty and the Beast
2017
7,2 144 tys. ocen
7,2 10 1 143762
5,5 45 krytyków

Piękna i Bestia
powrót do forum filmu Piękna i Bestia

cieszę się że Emma Watson będzie w tym filmie.

1

Też chętnie zobaczę. I szczerze liczę na to że będzie to najlepsza wersja Pięknej i Bestii w stylu live-action. Ponadto również się cieszę że Emma Watson zagra w tym filmie. Bardzo pasuje do tej roli i myślę że będzie bardzo przekonująca jako Belle.
Jedyne co mnie wciąż zastanawia to jak twórcy zrobią animację porcelany - Pani Imbryk. Ogólnie rzecz ujmując wolałbym aby obyło się bez tych mówiących przedmiotów.

adidos09

No proszę ja myślałem że nie lubisz Emmy bo gra w Harrym Potterze, ale dla mnie to bdb aktorka, owszem miała ostatnio na swoim koncie mega słabe filmy jak Bling ring czy Noe ale w Harrym Potterze, czy w filmie Charlie zagrała rewelacyjnie dlatego jak dla mnie aktorka ma talent tylko ostatnio mało ambitnych filmów. Dlatego nawet jeśli fani Emmy się od niej odwrócili, to nie odwracajcie się do końca bo aktorka nie powiedziała ostatniego słowa.

Ps. czy pierwsza wersja ma oscara ?

Powiem ci tak. To że nie lubię Pottera to jedno, a to że uważam że Emma Watson będzie świetna w roli Belle to drugie. Jeśli idzie o tą wersję z 1991 roku, to tak, tamta wersja zdobyła Oscara.

adidos09

Ok dzięki :) no to trzymam kciuki by ta wersja pobiła pierwszą, choć nie nastawiam się ale osobiście chciałbym aby jakiś film a dość ważny i piękna bestia może takim filmem być, to chciałbym by był oscar. No ogólnie nie nastawiam się bo różnie to bywa sami wiemy.

Ja jeszcze czekam na Księgę Dżungli (ciekawi mnie jak ucharakteryzują te zwierzęta) i na Alicję Po drugiej stronie lustra.

adidos09

Też czekam na księgę dżungli :D

znów brak postu...