Nie oglądałem jedynie 4 i 5 części. Ale takie tworzenie pomocników Jigsawa jest średnio przekonujące i przypomina robienie nowych części na siłę.
Zastępowanie Jigsawa pomagierami to tak jakby zastąpić Freddie Krugera jego kuzynem.
Nie ma możliwości żeby John żył,nie wiem co oni wymyślą w tej części ale rzeczywiście tworzenie coraz to nowszych pomocników Jigsawa to ciągnięcie serii na siłę.Rozumiem gdyby w grze wciąż był Hoffman,albo Gordon lub ewentualnie jakimś cudem Adam ale nowi kontynuatorzy dziela Jigsawa ?,cienko to widzę,obym się mylił...
Jest opcja z Amanda,koncowka bodajze czesci piatej,jak dziecko ratuje,tam sie przez ulamek sekundy pojawila,wiec moze to Amanda wroci,ale tez moze byc Adam i doktor Gordon
Adama i Gordona tez nie ma,w Pile 7 tez Gordona nie bylo,jesli mnie pamiec nie myli bo sie pod koniec dopiero pojawil,ktos wroci o kim zapomnielismy, bo nowego Jigsawa wykluczam
A co do Amandy to pojawia sie w koncowce Pily VI i jest tam mala dziewczynka ktorej obiecuje ocalenie,wiec......ale to tylko domysl....zobaczymy po premierze Jigsawa juz niebawem!
Hej, serdecznie zapraszam cię na mój kanał. Tam znajdziesz wyjaśnienie najważniejszych wątków, o których powinnaś wiedzieć przed pójściem na premierę:
https://www.youtube.com/watch?v=WET6sSpkx3Q&t=41s
Nie oglądałeś a marudzisz ? Pomocnicy Jigsawa nie są tworzeni na siłę a byli z nim w większości od początku fabuły tyle że film nie pokazywał wszystkiego od razu tylko stopniowo ujawniał nowe postacie powiązane z tym uniwersum
Oglądałem ale wiesz oglądnąłem tyle horrorów w życiu że jak zacząłem oglądać to zapewne jeszcze Cię na świecie nie było.
Więc czasami pewne kwestie nie pamiętam. Więc nie mądruj się.