Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42226
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Ciekawosta

ocenił(a) film na 6

Zauważył ktoś ,że w momencie gdy Hoffman wynosi ciało tego typa co mu auto rozerwało szczękę i wyrwało ręce to jego głowa idiotycznie podskakuje (zbyt chamsko widać że to guma)

Konradla

Nie. Nie o to dokładnie pytałam.
Odsunę Hoffmana bo dajesz go aby obronić te hasła Johna. Obojętnie kto za tym stał. Proszę dokończ sobie zdanie po dwukropku, tokiem rozumowania wyżej.

Gra Jeffa została przygotowana przez Amandę Hoffmana i Johna. Z Johna instrukcjami ponieważ gra odbyła się za Johna życia w części III . A to oznacza , że śmierć Lynn jest winą psychopaty Johna który nigdy nie przejawiał szacunku do cudzego życia ponieważ :
Jigsaw kłamał, jaja robił czy nie bardzo wiedział co mówi ?

Gra Gordona została przygotowana przez Amandę i Johna według planu. Zbiegiem okoliczności żona i córka Gordona uniknęły egzekucji z rąk Zeppa ale tym samym według nauk Johna :
- Zepp udowodniłby szacunek dla swojego życia mordując 3/ 4 osoby gdy Gordon by oblał
- Gordon bez amputacji nogi i bez postrzelenia / otrucia Adama nie okazałby szacunku dla życia własnej rodziny. Szacunku do życia Adama mieć nie musiał.

Co ten chory człowiek chciał ? Zastrzel mnie :D
Męczące to to bo o ile za urojeniami w ludziach nie próbuję nawet nadążać, o tyle za rozumowaniem zawsze dam radę , w życiu żaden psychiatra nie bada urojeń i nie dyskutuje o ich sensie a pacjenta z nich leczy.

come2me27

oj ja sobie nie przypominam żadnego stękania.. dziwne masz fantazje..ale to miłe że się nimi dzielisz:)

zjadacz_filmow

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3cc947173404c14b.html :P :P :P

come2me27

buu.. <Wybrana przez ciebie strona nie istnieje>.. a miało być tak pięknie :P.. spoko spoko z cnotliwą cierpliwością poczekam na twoje akty.. wierze w ciebie (pewnie nie tylko ja) że fotosik lub image nie są takie straszne w obsłudze na jakie wyglądają :)

zjadacz_filmow

Bo to była sweet focia a ktoś ją do usunięcia zgłosił.

come2me27

może cenzury trochę wprowadź w niej następnym razem :P.. bo wiesz rozpowszechnianie nagości nie jest na tym portalu mile widziane z tego co widać..

zjadacz_filmow

Chcesz lwicę podrażnić to się na lepsze teksty zdobądź niż takie tylko uwagi ...

come2me27

że taki drapieżny kotek z ciebie ?
mnie to bardziej wygląda na wygłodniałe lwiątko..
mogę się mylić..nie raz się już myliłem (może trudno w to uwierzyć :P).. jak coś to mam trochę kostek do obgryzienie :P

"Napisałam raz to do niego nie dotarło, więc musiałam powtórzyć:)" do ciebie raczej nic nie dociera.

ocenił(a) film na 1
XXOwenXX

Ale się narąbałem dziś ;D

ocenił(a) film na 7
Supernatural

Super, ja też^^

ocenił(a) film na 1
Dzida_86

Wejdźcie na forum Ojca chrzestnego :D

użytkownik usunięty
Supernatural

Supernatural dobrze mówi.
W tym odcinku zginęło zdecydowanie za dużo niewinnych osób...

Supernatural

żeby się z ciebie posmiać to nie musimy

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Przypominasz mi Luntka z wyglądu

ocenił(a) film na 8
Supernatural

a ty mi go przypominasz z zachowania

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Ty jesteś piguła z gdyni

Supernatural

ośmieszasz się człowieku nie rozumiesz tego

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Bla bla bla bla?

Supernatural

wreszcie powiedziałeś cos więcej o sobie

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Moja wypowiedź miała formę pytającą ,a nie oznajmującą ,więc nie wiem jak można mówić o sobie pytaniami.
Szkołę ,żeś skończył? Po włosach wnioskuje ,że znaleziono Cię w jaskini.

Supernatural

twoja wypowiedź nie ma żadnej formy, widać, że sam szkoły nie skończyłeś.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Milcz gdy do mnie mówisz

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Po pierwsze nazwy miast piszę się z dużej litery np. Gdynia, po drugie twoja wypowiedź jest bez sensu, po trzecie wypowiedź musi mieć jakąś treść, a z tego co mi wiadomo bla bla bla wypowiedzią nie jest, to środek stylistyczny (uwaga trudne słowo) onomatopeja. Pozdrowienia od Jacoba panie "ekspercie ds. chómanistycznych, filmuf i rzycia".

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Piszę się :
-humanistycznych
-filmów
-życia
Nie ucz innych języka polskiego jeśli robisz takie błędy

ocenił(a) film na 8
Supernatural

To jest ironia kretynie. Specjalnie popełniłem te błędy w końcu umieszczone są w cudzysłowie czyli takim znaczku" ". Jeny naprawdę jesteś ograniczony skoro nie wiesz , że wypowiedź w cudzysłowie nie jest brana na poważnie bo to IRONIA! Przeczytaj sobie w słowniku co to jest, bo chyba nie zdajesz sobie sprawy, kiedy zaczynam cię obrażać

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Hahaha ,jasne!
Nie tłumacz się ironią :)

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Zaprawdę nawet gdy myślę, że jesteś już na samym dnie ty wyjmujesz łopatę i zaczynasz kopać głębiej. Swoją głupotą i ograniczeniem stanowisz ciekawy przypadek dla psychoanalityka. Co do mojego posta wyżej zapytaj się kogo chcesz a powie ci to samo co ja. Widać nie znasz elementarnych pojęć z zakresu języka polskiego. I tak wielkim sukcesem jest to, że umiesz czytać (chociaż bez zrozumienia czytanego tekstu) i pisać. Ale konto to ci chyba mama zakładała, bo to wymaga minimalnego wysiłku umysłowego, na który cię nie stać, bo jak widać sprzedałeś mózg zanim zdążyłeś go użyć. Megafacepalm

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Przyznaj się do błędu to wyjdziesz z tego z twarzą ,a nie obrażaj od razu :(

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Z twarzą? To ty powinieneś spróbować wyjść jakoś z tej sytuacji bo jak na razie to ty jesteś na straconej pozycji. Naglę ktoś mądrzejszy od ciebie zinterpretował moją wypowiedź i biedny Supernatural uświadomił sobie, że Jacob go obraża? I co ta emota na końcu ma wzbudzić politowanie? Żałosne. To co teraz robisz to odwracanie kota ogonem. Jestem pewny, że jesteś świadomy swego obecnego położenia i próbujesz sprawić, bym przyznał się do czegoś czego nie popełniłem. Powtarzam ci (ale pewnie nie dotrze, a jak tak to nie okażesz tego po sobie) że mój błąd był zamierzony. Nie mów, że te wszystkie posty w których nazywałem cię m.in " ekspertem , autorytetem" bierzesz na serio.

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

Ja jestem na straconej pozycji?
Zupełnie nie rozumiem jak można być na straconej pozycji na portalu zwanym filmweb.
Wiem ,że to była ironia. Chciałem Cię tylko trochę podenerwować :]

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Stracona pozycja w sensie nie portalu a dyskusji

ocenił(a) film na 9
Supernatural

Gdyby głupota była z jedzenia rozwiązał byś problem głodu na świecie

ocenił(a) film na 1
Konradla

Dobrze mu napisałeś!

Supernatural

"Gdyby głupota była z jedzenia rozwiązał byś problem głodu na świecie" to były słowa skierowane do Ciebie supernatural. Czytasz te cudowne wyrażenie pod postem?"

Supernatural

a tu podaje link http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Supernatural

"Milcz gdy do mnie mówisz" nie używaj moich wyrażeń tylko wysil sie na swoje

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Całowałeś się kiedyś z dziewczyną?

Supernatural

a co cie to obchodzi?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Myślę ,że to najwyższa pora ,żeby to zrobić:)

Supernatural

odwal się

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Przepraszam ,wybaczysz mi?

Supernatural

weź już przestań gadać głupoty

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

To było na serio. Nie zgadzam się z twoimi poglądami ,ale szanuje cię mimo to :)

Supernatural

Prosze cie ty nawet nie znaczenia słowa "szacunek"

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

Nienawidzisz mnie ,bo jestem czarny!

Supernatural

jesteś tego tak samo pewien jak tej anakondy pod stołem ?

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Tak sobie czytam ten wątek, i czytam i czytam i czytam i oczom swoim nie wierzę.

@ Supernatural
Wszyscy wiemy, ze ten film ci się nie podoba. Towje zarzuty co do braku słuszności w śmierci żony Bobbyy'ego Dagena są prawdziwe i mają prawo istnienia. Co więcej, masz rację.
Tylko dlaczego kilkanaście postów dalej zaczyna się kłótnia?

@Reszta
Chcecie zakończyć kłótnię z nim a odpowiadacie na jego posty. Gdybyście byli choć trochę mądrzejsi od niego, to byście odpuścili. Ja tak zrobiłem z pewnym trollem i se odpuścił. Ruszcie czasem głową.

ocenił(a) film na 1
waldeck

Jeżeli ktoś przestaje mi odpowiadać to oznacza wtedy moją wygraną.

Supernatural

ale kogo ta wygrana obchodzi ? buchacha
miałem nadzieje ze twój sposób bycia trollem ma jakiś większy sens lub nawet jakąś tajemnice (brrrr) :|||| ..a tu taka padaka.. jesteś trollem dla zwykłego trollowania.. pisałem już nie raz że cie trzeba olać (dosłownie i w przenośni) ale jak ludzie lubią się karać to czemu nie..