Zauważył ktoś ,że w momencie gdy Hoffman wynosi ciało tego typa co mu auto rozerwało szczękę i wyrwało ręce to jego głowa idiotycznie podskakuje (zbyt chamsko widać że to guma)
Ty też nie odpuszczasz, warto być czasami mądrzejszy i nie odpowiedać na zaczepki. Rozgrywa cię jak chce, wchodzi ci na ambicję, a ty ciągle odpisujesz. Olbrzymia większość ludzi olała Supranaturala. Dzięki grupce osób takim jak ty, ten troll ma jeszcze rację bytu. Gdybyście go nie dokarmiali dawno by zniknął.
Jednak czasami nie da się odpuścić. Łatwe to w teorii trudne w praktyce. Wiem z doświadczenia
Szczerze ,uważam się za najinteligentniejszego tutaj. Bez obrazy ,ale mam w sobie naprawdę duży potencjał.
"A kiedyś powiem sobie dość" ? etc... daj spokój już siuperwynaturzonemulamusowi.i nie zwracaj na niego uwagi lub................(tu długa chwila na oddech lub machaaaa) wymieńcie się mailami lub "punktami GG"... poważnie to sie nie da już na to patrzeć.. 0_o
Nikt nie każe ci tu zaglądać ,więc nie gadaj głupot ,bo wchodzisz specjalnie ,żeby poczytać te nasze dialogi.
jeśli myślisz ze czytam wszystko co napiszesz to sie mozesz troche przeliczyć hahaha ....dowaliłeś do pieca nieźle teraz. ty w to naprawdę wierzysz :|..jak już koledzy wyżej zauważyli czas cie przestać karmić bo dzien dziecka sie skończył :(...Olewka na całego teraz pojdzie możesz sobie "wygrywać" haha i piszczeć ile cchesz
Haha,
"dowaliłeś do pieca teraz" - uwierz ,że pisząc to robisz głupka z siebie ,a nie ze mnie:)
Napisałeś ,że nie można na to patrzeć ,a wchodzisz tu ciągle. Tutaj ostatnie 6 stron tak wygląda jak ta strona ,więc powinieneś zauważyć to i nie wchodzić już skoro to Cie nie interesuje. Hipokryto żegnam
Ludzie przecież ten Supernatural to zwykły i marny prowokator. W każdym temacie wszystkich obraża. Dzieciak nie ma kolegów, znajomych i wyżywa się za to na ludziach w internecie
Drodzy Panowie: zawiski i littlejacob.
Chcecie spokoju - nie odpisujcie.
Ta kłótnia was nakręca? - odpisujcie.
tego goscia Supernatural powinni zbanować. koleś nie wie co to pocałunek i biedak kapucyna musi trzepac oglądając piłę
Paradne, przypisać komuś własną przypadłość :
http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+3D-2010-533274/discussion/reverse+bear+trap ,1499537
Nie zapomniałeś się przelogowac ?
Troll jak to troll potrafi się regenerować. Zbanują go, zrobi mu mama nowe konto, które też zbanują i znowu mama zrobi konto i tak dalej... Można by co prawda dać bana na IP ale nie wiem czy na filmwebie da się coś takiego zrobić, poza tym jestem pewien, że i wtedy znalazłby sposób by powrócić i na nowo... Wiesz zabawny jesteś troll robi uwagi trollowi
Jak już wcześniej napisałem nie odzywanie się to takiego głupka jest bardzo trudne i czasami nie możliwe, gdyż jak widzę niektóre jego inteligentne wypowiedzi to "nóż mi się w kieszeni otwiera"
żałosny jesteś trollu internetowy! wymądrzasz sie i wywyższasz się nad innymi ludźmi a nic sobą nie prezentujesz. Moze najpierw dorośnij, bo jeszcze masz mleko pod nosem! John by cię wyleczył z głupoty
haha dzieciak mnie poucza. Posłuchaj panie trollu, reprezentujesz niższy poziom niż supernatural bo ten nie ma jakiś dziwnych schizów na temat piły jak ty w temacie "reverse bear trap" i przyznam , ze czasami fajnie się z nim gada. Ty natomiast "gimnazjalisto", inaczej cię nazwać nie mogę bo masz tak samo nasrane jak 3/4 tych dzieci, ty powinieneś dorosnąć bo każdy z twoich postów świadczy, że posiadasz trzeci i ostatni poziom głupoty mianowicie jesteś idiotą. John nie miałby mnie po co testować, ciebie też by nie ruszył bo jesteś tak głupi, że już nic do ciebie nie dociera, a idioty to nawet John nie nauczy
a i jeszcze coś to 72 przy twoim nicku to rok urodzenia czy iloraz inteligencji? Albo zapomnij, że pytałem i na jedno i na drugie jest za duże
"żałosny jesteś trollu internetowy! wymądrzasz sie i wywyższasz się nad innymi ludźmi a nic sobą nie prezentujesz." żałosny to jesteś ty poczytaj sobie http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie. Może warto znac jakies pojęcia zanim się kogoś obrazi.
Co wy wiecie o życiu. Nie chcę odpowiadać na wasze zaczepki..
Michale powiedz mi jakim jestem człowiekiem ,z chęcią posłucham.
Tylko napisz mi o moim charakterze ,a nie to czy trzepie kapucyna przy pile czy nie jak to pisał ciachorowski.
Wiem co w życiu osiągnąłem i jak wyglądają dziewczyny z którymi się spotykałem ,spotykam ,więc o tym też nie musisz pisać ,bo nie chce mi się w odpowiedzi najeżdżać na ciebie
ale i tak najeżdzasz, a jak dla mnie to jesteś zakompleksiony prosty człowiek, szukajacy zadymy wszedzie w necie. No coż trzeba sie dowartościować, szkoda tylko, że robisz to kosztem innych.
Mam dziś kiepski humor..
Ale nie będę już was wyzywał tak czy inaczej.
Słowo Supernaturala
Owszem ,mam czas dla dziewczyny.
I oprócz tego mam jeszcze wiele innych zajęć i obowiązków.
tak nie spamując, chciałam tylko powiedzieć, że zgadzam się, że w całym filmie jest za dużo 'sztucznych' momentów i to mnie trochę denerwowało, ale ogólnie film jest zarąbisty i nie żałuje obejrzenia go w kinie ^^ ale jak dla mnie fakt, że był w 3D nic nie zmienił bo i bez tego by się obyło (:
a tak poza tym...widzę, że tutaj wszyscy są jak jedna wielka rodzina, wzruszyła mnie Wasza przepełniona miłością i dobrocią konwersacja xD
Zawsze gdy czytam twoje świetne posty, i podczas tej czynności słyszę tylko jedną muzykę. Słodką podbródkową muzykę.