PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42220
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

z pierwszej części? Cos pominąłem? Widzimy zwłoki w tym pomieszczeniu, tak jakby został skazany na śmierć głodową.

korndddd

Ciężko powiedzieć dlaczego. Filmy nie udzieliły odpowiedzi na to pytanie, ta kwestia nie została wyjaśniona ani uzasadniona. Możemy tylko snuć domysły - może nie chciał, może nie mógł (np. John mógł mu zabronić). Jeśli chodzi o Adama to istnieje dość ciekawa, stworzona przez fanów teoria wg której gość wcale nie umarł.

ocenił(a) film na 5
FixMeMotherfucker

a to Adam nie został uduszony przez Amandę?

Jestem_nieznosna

Udusiła go. Ja osobiście myślę, że Adam nie żyje ale dużą popularnością cieszy się fan-teoria, opierająca się na tym, że Amanda zakuła mu lewą nogę w łańcuch (co widać w 1 części), a trup ma zakutą prawą nogę. Jak dla mnie to zwykły błąd filmowy ale kto wie, może twórcy zechcą to wykorzystać by stworzyć kolejny zwrot akcji. O ile powstanie kolejna część.

ocenił(a) film na 3
FixMeMotherfucker

widziałem film o tym, chodzi o to na której nodze miał łańcuch trup. A być może Amanda też żyje.

ocenił(a) film na 7
korndddd

Tia Amanda zyje z przestrzeloną szyją,to pewnie John też zyje .Przecierz czarnoskóry policjant przezył podciecie gardła.