PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42073
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

ILE TYCH CZĘŚĆI DO TEGO BADZIEWIA JESZCZE WYMYŚLĄ OD RAZU POWINNI Z TEGO ZROBIĆ SERIAL TYPU "MODA NA SUKCES"...

NYC

Spokojnie... Po pierwsze to nie jest gówno
Po drugie daleko Pile do Mody na...
Po trzecie są filmy które mają więcej części (Piątek 13-go)
Po czwarte to co napisałeś świadczy o twojej głupocie
Po piątek jak nie wiesz co napisać to nic nie pisz
Po szóste to jest bezsensowny temat
Po siódme nie spodziewaj się, że ktoś jeszcze na to odpowie
Po ósme takie bzdury są ignorowane

ocenił(a) film na 7
Wookie_LG

Zaraz dzieci w szkole będą miały wymyślić fragment scenariusza dla kolejnych części Saw ;)

Toolbar

Uwierz, że po obejrzeniu 3 części napisałam scenariusz do kolejnej, gdyż przegrałam zakład i niektóre rzeczy się pokrywały z oryginałem ;P

Wookie_LG

mnie ten film wku**** do potęgi N bo to chała a nie film !!! TAKIE JEST MOJE ZDANIE !!!

NYC

A kto Ci każe oglądać, hm? Dla mnie to jest logiczne, że gdy nie lubię jakiegoś filmu/sagi nie oglądam go. Najwidoczniej takie myślenie jest dla Ciebie zbyt skomplikowane.

NYC

ile tych badziewnych tematów ludzie bedą zakładać...

ocenił(a) film na 6
uxi88

przesada z tymi częściami.. powoli staje się to nudne.. jednak ta cześć ma być w 3d więc może być ciekawa ;)

Lonely

Jeśli film Cię wkurwia to po jakiego grzyba oglądasz kolejne części? Po co? Żeby po wkurwiać innych? "Piątek 13", "Halloween" również ma wiele części i nikt nie zakłada tak pojebanych tematów jak na forum "Piły". Najwyraźniej macie jakiś kompleks. Jak można porównać "Piłę" do "Mody na sukces"? Trzeba być kompletnym idiotą. Człowieku wyjdź na dwór poznaj kogoś i nie wracaj na forum bo wkurwiasz mnie do potęgi N. TAKIE JEST MOJE ZDANIE !!!

NYC

Dlaczego kręcą Shreka kolejnego, Bonda, Piątki Trzynastego, Gwiezdne wojny ?Póki film będzie zarabiał dużo i cieszył się ogromnym zainteresowaniem to w sumie czemu mieliby nie kręcić kolejnych części?Skoro osób chętnych na oglądanie Piły w kinach wciąż jest sporo to nawet do 10 części może dojść, choć niby ta ma być ostatnią...Byle tylko mieli jeszcze pomysł na ten film, bo rozwlekanie w odcinkach jak w telenoweli czegoś co sie zmieściłoby spokojnie w 90 minutach to tez
bezsens i wyciąganie kasy. A osoby , które nie lubią tego gatunku, czy też filmu, prosta rada-nie oglądać i nie komentować, bo i po co?Gusta są różne i należy je szanować