Ile można robić filmy bazujące na tym samym? [Znęcaniu się nad ludźmi?] To już się robi nudne.
sam jestes nudny kapciu.................................................................
Krecenie dalszych czesci jest juz kretynizmem. Nie wiem komu ten film moze sie jeszcze podobac
no napewno koneserom krwawych filmów psychologicznych natomiast mięczkom pozostają tylko bajki w stylu Harry Poter Władca Pierścieni czy James Bond
słyszałeś o psychiatrze?właśnie tam powinienes sie udac jesli twoim zdaniem film pokroju piły nie jest filmem psychologicznym pozdrawiam i zachecam do skorzystania z mojej dobrej rady
Drogi stefaniaku, Zapewniam Cię, że nie muszę iść do psychiatry, natomiast Ty powinieneś zdaje się ponownie odwiedzić szkołę. Zatem, jeśli psychologia "jest nauką badającą mechanizmy i prawa rządzące psychiką oraz zachowaniami człowieka" (za wiki), to film psychologiczny jest filmem przedstawiającym okolice tejże definicji. Filmy takie z reguły są "ciężkie" do przemyślenia (Podziemny krąg, Czarny łabędź, Antychryst, Mroczne godziny i inne) . Natomiast jeśli o Piłę chodzi, to lejąca się krew, latające flaki i zarzynani ludzie nijak się mają do gatunku psychologicznego. Jedynie pierwsza część serii miała coś z tego gatunku, reszta to horrory z rodzaju bezmyślnych i głupich. Zapewne chodziło więc o określenie "psychopatyczne".
Pozdrawiam...
przez takich debili jak arek 2010 normalni fani Piły jak ja ( tak to też normalni ludzie ) mają zje*baną reputację fanatyków
No coz moge szczerze powiedziec ze uwielbiam harrego pottera, wladce pierscieni itp.
I mam jeszcze jedno pytanie? Jak komus moze sie podobac zabijanie i torturowanie ludzi? Cos takiego ma swoja nazwe: Sadyzm.
to po co wchodzisz na to forum jak ja np nielubie mody na sukces to po prostu nieogladam proste a to nieoznacza ze mam sie wyzywac na kims kto to lubi nie??
a sadysta nie jestem ja traktuje to tylko jako film i np brzydza mnie drastyczne sporty walki przepelnione sadyzmem malo tego na widok krwi ba na mowienie o niej robi mi sie slabo ale na filmie fabularnym moge obejrzec hektolitry krwi w odroznieniu od filmow dokumentalnych gdzie bym pewnie zemdlal POzdrawiam
Boże ty widzisz i nie grzmisz... film nie dla normalnych ludzi...
podwójnie, bo jest już siódma część. Zadziwia mnie brak czujności trolli
wytykających każdemu filmowi komerchę, podczas gdy tu jakoś nikt nie widzi
że wciska się ludziom to samo gówno co za pierwszym razem tylko uformowane
w nieco inną figurkę i trzepie kasę, robiąc sequel za sequelem, przy
wykładniczym spadku i tak już niskiego poziomu sensowności filmu. zal mi
fanów piły.
nie osmieszaj sie dzieciaku bo mimo iz niedorosles do ogladania tym bardziej oceniania filmow dla doroslych to i tak narazasz sie na posmiewisko od fanow Saw'a idz lepiej na fora dla twoich ulubionych bajek "odlot" i 'zemsta baltazara" :D
hehe no nie od dziś znajomi nazywają mnie pogromcą troli ;] aha Arek miałeś na swojej wersji po napisach jeszcze jakąś scenę?
Co jest złego w kręceniu kolejnych części skoro ludzie chcą to oglądać? Gdyby nie chcieli, to by nie kręcono. A jeśli kogoś to tak bardzo nudzi to po co to ogląda? Ja też nie oglądam seriali brazylijskich, bo są dla mnie nudne.
Piła jest cudowna, jak komuś coś nie pasi to wypieprzać.
Po pierwsze to nie Horror tylko Thriller, a po drugie to jest serio
psychologiczny film, tylko trzeba mieć mózg i z niego korzystać i wyciągnąć
wnioski z danego filmu, a nie tylko obrazem... Czyli flaki i krew.
Dla wzrokowców polecam RedTube xD
o czym ty za przeproszeniem p*sz....
Po pierwsze ostatnia część tego gniota jest pozbawiona logiki. Wychodzi na to, że cała praca jigsawa nie miała żadnego sensu.
Śmierć żony jigsawa też nie ma sensu. Budowali z nią tyle pobocznych motywów, a potem ją w bezsensowny sposób uśmiercili ? LOL. Wreszcie zakończenie jakiego się wszyscy spodziewali od lat zostało wdrożone do scenariusza co jest wielkim błędem, bo twórcy wiedzieli że miliony fanów się tego spodziewają. Po co dodali jakieś postaci obok doktorka w ostatniej scenie. Po co durne 3-d skoro to jest tu niepotrzebne. Dlaczego nie wyjaśnili w żaden sposób wszystkiego o czym było mówione od lat w każdej cześci. Nie dodano tu nic co by dodało temu filmowi jakiejś głębi, sensu i tajemniczości. Dodano tylko więcej pytań i zaserowwano tony durnych scen jak ta z publicznym pokazem z piłami żeby dużo ludzi mogło na you tube te rąbanke wrzucić ? To wszystko jest efekciarska bezsensowna papka dorobiona dla zgarnięcia dodatkowej kasy o czym świadczy także wstawienie tu 3-d na siłę.