PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42220
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Ja też lubię całą serie piły , ale kolejna część to już chyba lekka przesada! Za nie długo będzie piła 68 :D żal.pl

Baks_25

Mnie to nie przeszkadza że co rok powstaje następna część lubię tą serię :P i tym bardziej nie przeszkadza mi to że film często jest bluzgany ale podobno to będzie już finał.. poprzednia część nie przyniosła dużych kokosów.

Najbardziej co mnie wnerwia w tej serii to to że o tym doktorze (Gordon chyba się zwał) nie powiedziano co się z nim stało uciął nogę i wyszedł... zapewne się wykrwawił i tyle :|

ocenił(a) film na 7
jason86

Ludzie powinni przestać zakładać te beznadziejne tematy. Nie podoba się-nie oglądaj. Wyrażanie swojej opinni a pisanie 10 tematów, że Piła powstaje co rok to co innego.

Po drugie - Cary Elwes (AKA Dr.Gordon został oficjalnie potwierdzony w obsadzie do Piły VII 3D przez lionsgate)

Po trzecie - Piła VII ma być ostatnią

ocenił(a) film na 6
jason86

w części 6 Jill przynosi kopertę i wrzuca do otworu w drzwiach i najprawdopodobniej są to drzwi do gabinetu doktora Gordona
więc w 7 części na pewno się pojawi

ocenił(a) film na 6
Baks_25

Dla mnie może być i 20 części piły! Zawsze będę to oglądał

Baks_25

ciekawe jaka by była Piła 69 :P :P

Baks_25

A ja czekam na piłę w 3d :) żadnego filmu grozy w 3d jeszcze nie widziałam, więc z chęcią pójdę na piłę do kina :))

ocenił(a) film na 10
Baks_25

żal.pl to chyba twoj pseudonim "znafco" idź się utop frajerze nara

Baks_25

Dokładnie Gordon będzie w tej części na 100%, a cała seria Piły zakończy się na 12 części.