Nie widziałem, ale już daje 10/10 jak poprzednim częścią i dodaje do ulubionych. A do kina pójdę z 3 razy :)
Wychodzę z założenia że jeżeli nie zawiodłem się na poprzednich częściach, to i na tej się nie zawiodę. A jeżeli było by inaczej to ocenę zmienię, tak jak to było gdy zobaczyłem Die Harda 4.
buahahahaha..................................................................... .............................. przykre
Tak samo przykre, jest dawanie 1 filmowi którego widziało się max 3 części, nie podobał mi się. Ale wchodzę na forum 7 i piszę jaka to słaaaaba seria, jak mi to źle bo ostatnią widziałem 3 lata temu, więc i tym następnym muszę wystawić 1. Więc ja dałem 10 ponieważ wiem, że na 95 procent mi się spodoba, jak 6 poprzednich .
nie widziales i oceniasz? kolego, to niepowazne! co z tego ze poprzednie cie zachwycily? ale w sumie co mnie to obchodzi...
pozostaje pytanie... Czemu teraz oceniasz? Nie możesz jak obejrzysz? Wiesz że filmy sie ocenia dopiero po obejrzeniu? Idiota
wszyscy macie najebane tyle ! :) spinki przez neta na forach, jeszcze o jaki film xD o piłę! hahaha :D piła- film w którym nie ma fabuły, czesc czesc to samo, oprócz sposobów zabijania :) dobranoc :)
"wszyscy macie najebane tyle ! :) spinki przez neta na forach, jeszcze o jaki film xD o piłę! hahaha :D piła- film w którym nie ma fabuły, czesc czesc to samo, oprócz sposobów zabijania :) dobranoc :) " a może trzeba sie zastanowić nad tym co się ogląda, a przemoc nie jest argumentem.
nie chodzi o piłę, tylko o ocenianie filmów których sie nie widziało, ty kubelek masz najebane skoro piszesz dobranoc o 12 godz... Nie wiem jak ty ale ja kłade sie spać o całkiem innej godzinie
Większość fanów którzy wysoko ocenili poprzednie części powie Ci, że skoro każdej kolejnej dali wysokie noty (bo film się podobał) to jest małe prawdopodobieństwo, że z tą będzie inaczej.
Poza tym, co za różnica kiedy film się oceni. Ocenę zawsze można zmienić.
"ty kubelek masz najebane skoro piszesz dobranoc o 12 godz..."
Hehehehe, to jest tekst dnia jaki widziałem dziś na forum :D
Ci, że skoro każdej kolejnej dali wysokie noty (bo film się podobał) to jest małe prawdopodobieństwo, że z tą będzie inaczej.
Dokładnie tak, i nie wiem czemu tak ciężko, niektórym to skumać :)
"ie chodzi o piłę, tylko o ocenianie filmów których sie nie widziało, ty kubelek masz najebane skoro piszesz dobranoc o 12 godz... Nie wiem jak ty ale ja kłade sie spać o całkiem innej godzinie" hahahaha :D dobrze ! :D więcej takich inteligentnych odpowiedzi :D brawo dla Ciebie ! :D tak o 12 hahaha :D o ja jebie :D
Mnie podobały się wszystkie części, zwłaszcza 3 oraz 4, ale 6 była naprawdę złą, dlatego oceniłam ją na 3/10. Aż takie dziwne? A jednak jestem małą "fanką" Piły. Jeśli można to tak nazwać. Dziwne, że oceniasz przed obejrzeniem filmu i jeszcze się tym szczycisz. To tyle.
po to jest opcja 'chcę zobaczyć ten film/ nie chcę zobaczyć' ... ale Ty pewnie nie chcesz zobaczyć, skoro już wystawiłeś ocenę :D (ja też uważam, że mi się spodoba, ale z oceną poczekam)
lmfao jest tam też chcę zobaczyć ponownie, co też zaznaczyłem dając 10 i dodając do ulubionych :)
odrobinke powagi, tylko IDIOTA moze wystwiac ocene przed obejzeniem:)
odrazu widac do jakiej warstwy intelektualnej najlepiej dociera film:)
H A L F B R A I N R I S I N G
Za to "warstwa" robiąca w jednym zdaniu 5 błędów w drugim 2 . A w 3 używa jakiegoś dziwnego określenia z dużych liter (cieszy mnie, że znasz angielski, lepiej od polskiego, chociaż nie do końca ) jest super inteligentna, zwłaszcza, że "warstwa" nie przeczytała to powyżej co napisałem o tym, że jeżeli zmienię zdanie po obejrzeniu filmu to i zmienię ocenę. Większym idiotą jest ktoś kto wchodzi i daje 1 a swojej oceny nie zmieni ponieważ, pewnie nie zobaczy filmu.
Ps jeżeli to co piszę w twoim ip, że jesteś z Warszawy, to gratuluje "warstwy" intelektualnej tego miasta :)
po pierwsze kolego sympatyczny z wawy nie jestem:)
po drugie jesli za korektora robisz to i ten tekst mozesz poprawic bo "ogonkow" nie chce mi sie pisac:)
po trzecie "warstwa" przeczytal co powyzej napisales i dalej cie ma za idiote :)
nie dlatego ze lubie obrazac ludzi czy klucic sie na forach ale dlatego ze ocenianie filmu przed obejzeniem jest pozbawione logiki i co z tego ze zmienisz ocene jesli sie pomyliles (w co watpie) skoro juz teraz znieksztalcasz faktyczna punktacie na filmwebie.
Supernatural (uwielbiam ten seria, muszę nadrobić zaległości) Fajnie, ale mnie nie wkurzyłeś :)
Giela pisanie ogonków nie trwa godzinę, ale oki niech ci będzie. " skoro już teraz zniekształcasz faktyczna punktacje na film webie" Tak jak ci co dają 1, jak pan (jak pani to przepraszam, ale nie ma znaczka koło niku na profilu) o niku Supernatural. Tylko że w swoim życiu dałem paru filmom ocenę przed obejrzeniem, a dopiero raz się zawiodłem po obejrzanej calości Die Hard 4 i musiałem zmieniać ocenę. Więc nie wiem czemu wątpisz, no ale oki masz prawo :)
Ty się tak nie mądrz, bo John przygotował dla ciebie już grę... Live or Die. It's your choice....
sluszna uwaga, co by sprawiedliwosci stalo sie zadosc powinienem pojechac tez dla supernatural... ale wyprztrykalem sie troche... no i Robert831231 gdyby nie ty to nie zainteresowalbym sie ze na profilu mam wawe jako miejsce pochodzenia!!! tak to jest jak sie wypelnia pozycje konieczne tylko do rejestraci:/
ha ha obejrzal i jednak dal 6/10:) teraz wiesz ze dawanie filmom oceny przed obejrzeniem to glupota
Ludzie mądrzej na starość, co nie zmienia faktu, iż nadal mam serduszko przy filmie i mam go w ulubionych. Ale cieszy mnie, odkopanie tematu z przed ponad roku :)