PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42220
4,2 12 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

zwlaszcza ze w 3d.

użytkownik usunięty
arek2010

Widzę, że niebawem będzie wystarczyło obracające się g.ówno w 3d w kinie na ekranie pokazać - też będzie radocha.

Co do części VII - czekam z przyzwyczajenia, ale też z lekkiej ciekawości - nie tyle jak się całość zakończy, ale jak potoczą się losy Hoffmana. I oby był to już naprawdę koniec. Przynajmniej na jakiś czas.

PS jeśli w VII efekty 3d będą miały polegać na tym samym co w "Krwawe walentynki 3d" to dziękuję bardzo. Dziękować Bogu, że remake Koszmaru z ulicy wiązów nie będzie w 3d. Nie pasuje mi ta technologia do tego typu filmów.

użytkownik usunięty

Zgadzam się.

ja również, nie ma to jak normalne filmy, bez żadnych okularów

ocenił(a) film na 6
arek2010

Fentel666 nie zgodzę się. Ciężko byłoby zachwyzić się 2012 czy avatarem
oglądając go bez 3D. I tak pewnie zaraz mnie zjedziecie za to, że podobały
mi się te fimy. No tak...

użytkownik usunięty
pozdroelojol

Nie porównuj Piły do Avatara... to jest zupełnie coś innego.
Osobiście nie widzę Piły w 3D ponieważ człowiek nie będzie mógł się skupić na filmie tylko fruwających i latających w Naszą stronę przedmiotach itd... :/
Błąd z ich strony.

ocenił(a) film na 10

prosze cie jesli dla ciebie "latajace przedmioty" beda przeszkadzac ci w skupieniu na filmie to lepiej nie chodz na filmy 3d bo w kazdym sa "latajace przedmioty" i niebedziesz sie mogl skupic na filmie <lol2>
PS a moze Pila 7 powinna byc czarnobiala? Bo inne kolory szczegolnie czerwien moga dekoncentrowac :|

ocenił(a) film na 6
arek2010

chodzi o to, że Piła jest serią bardzo logiczną