Widzę, że niebawem będzie wystarczyło obracające się g.ówno w 3d w kinie na ekranie pokazać - też będzie radocha.
Co do części VII - czekam z przyzwyczajenia, ale też z lekkiej ciekawości - nie tyle jak się całość zakończy, ale jak potoczą się losy Hoffmana. I oby był to już naprawdę koniec. Przynajmniej na jakiś czas.
PS jeśli w VII efekty 3d będą miały polegać na tym samym co w "Krwawe walentynki 3d" to dziękuję bardzo. Dziękować Bogu, że remake Koszmaru z ulicy wiązów nie będzie w 3d. Nie pasuje mi ta technologia do tego typu filmów.
Fentel666 nie zgodzę się. Ciężko byłoby zachwyzić się 2012 czy avatarem
oglądając go bez 3D. I tak pewnie zaraz mnie zjedziecie za to, że podobały
mi się te fimy. No tak...
Nie porównuj Piły do Avatara... to jest zupełnie coś innego.
Osobiście nie widzę Piły w 3D ponieważ człowiek nie będzie mógł się skupić na filmie tylko fruwających i latających w Naszą stronę przedmiotach itd... :/
Błąd z ich strony.
prosze cie jesli dla ciebie "latajace przedmioty" beda przeszkadzac ci w skupieniu na filmie to lepiej nie chodz na filmy 3d bo w kazdym sa "latajace przedmioty" i niebedziesz sie mogl skupic na filmie <lol2>
PS a moze Pila 7 powinna byc czarnobiala? Bo inne kolory szczegolnie czerwien moga dekoncentrowac :|