na czym ta wlasnie skonczylismy:D hehe:D ja mailem naspiac ze jestesmy rozgrzani wiec piszemy jak szaleni:D hehe:D ploteczki Pirackie;D
przed chwila byly 3 a teraz juz sa 2 podobne tematy:
i trzeba zdecydowac sie w ktorym bedziemy pisac!!
hehe:D no wlasnie!! robia z nas waratiow zrobili nam limit!! dranie hehe:)) dobra koniec bulwesrow;p hehe
Przez nas, powiedzieli, że po tym co tu wyprawialismy dają limit do 1000 postów ;/
Now łasnie nie wiem czy mozna dlatego sie was pytam...może wiecie jak to zrobic??
KONIEC BULWERSÓW mówili że zrobia limit nie żartowali...ale tak mało tylko do 1000....beznadzieja
no straszna beznadzieje.
wiecie co przez to ze sie robi szybko ciemno szybko jem kolacje wiec ja ide na kolacje wroce niedlugo!!
Mnie się nie podoba, bo byśmy musieli pisać juz na 3 róznych forach i byloby z tym okropne zamieszanie ;P Po za tym mielismy dokopać werom i pokazać, że nie poddajemy sie łatwo ;P
Też tak uważam, a skoro im się serwer zawiesza, to nie nasza wina, tylko ich, bo coś schrzanili przy jego tworzeniu ;P
Właśnie nie możemy, bo to byłoby tak jakbyśmy się poddali i oddali im zwycięstwo. Pokonajmy wszelkie trudności i piszmy tu dalej ;P
z tym czatem to swietny pomysl ale kto powiedzial ze nie mozemy pisac i tu i gdzies gdzie nie bedzie takich glupich ograniczen
aaa ten teges w tej bajce były smoki?? hehe///
nie no żartuje...NO filmweb jest fajny ....
Ale zaczyna mnie wkurzac
i co ktoś znalazł sposób na zrobienie chata??
ja naraziesie zalogowałam ....w programie ale jeszcze nie dostałam meila z aktywacją kąta...
a wlasnie chcialam jeszcze cos napisac dotyczacego mojej ostatniej wypowiedzi z forum kidy bedzie wie ta wypowiedz miala brzmiec zupelnie innaczej ale jakos zjadlo mi wyraz nie i tak jakos glupio to wygladalo
heh:D my to mamy spoosoby na pogadanki;p hehe:D a ja lapie zawieche teraz hehe:PP
nie wiem co wy o tym sadzicie ale moim zdaniem teraz fw powinien troche pomysle i skasowac tamten temat skoro i tak nie da sie juz nic napisac