jestem znowu:D hehe:D musialem napisac esej na literarure i zapomanielm dac komenta ze zaraz wroce; hehe
Może jednak wypadałoby założyć sobie jakieś oddzielne od filmwebu forum hm?
Nie byłoby ograniczeń wypowiedzi...
Wściekłych "strażników porządku' piszących petycje do filmwebu...
wlasnie ogladnelem poprzednia strone:P i ktos mnie nazwal tchorzem hehe;p spoko;p;p a czego mam wybrac Pchelke;D??
no bo caly czas pchelka to i pchelka to i tylko pchelka nie prostestowala przed dodaniem jej na twoja liste wiec wiesz:):)
ej nono co wy juz tu piszecie;D hehe:D w swtaki sie bawwicie; hehe pchelka sie wkurzy jutro:D hehe
Kochał nie kochał, szanować nie szanował, lubić nie lubił a uwielbiać nie uwielbiał. Sam nie rozumiem tego zdania. :(
U mnei nowa notka - bardzo ważna notka, gdyz znajduje sie w niej link... do petycji o przyspieszenie premiery trailera...
Tak, więc chyba wiadomo o co chodzi? Włazić na mojego bloga i podpisywac sie pod petycją! :D
Moze uda nam sie przyspieszyc pojawienie zwiastuna?
www.kodeks-piracki.blog.onet.pl
http://www.smog.pl/wideo/8137/piraci_z_karaibow_na_hip-hopowej_imprezie/
znalazłam śmieszny urywaek z EPIC MOVIE:D buahaha...:D
Hej Marta ja jestem!! właśnie spisywałąm załoge z blogu Curiosity i nie zdążyłam napisac komentarza :P. Podzielisz sie rumem?? :P
no w sumie to ktoś jeszcze by sie przydał... chociaż jak ktoś przyjdzie to rum będzie trzeba na 3 dzielić :P
Dam Ci nieoficjalne prawo wyboru... strażnik rumu czy zaopatrzeniowiec rumu?? :P